Ωραία μπαρ με άνετους χώρους για… υγιή ποτάκια

Έχουν κόσμο, έχουν όμως και μεγάλους χώρους, για να κρατήσεις αποστάσεις. Αυτά τα μπαρ είναι ό,τι πρέπει για να βγεις… ασφαλώς.
Ωραία μπαρ με άνετους χώρους για… υγιή ποτάκια

Ψιλοφοβάσαι να βγεις σε μπαρ; Σε καταλαβαίνουμε. Πολύς κόσμος, πολύς συνωστισμός, πολύ μικροί χώροι, πολλή διασπορά.

Εναλλακτικές υπάρχουν όμως, είναι άνετες, έχουν τραπεζάκια για να κάτσεις, έχουν και κόσμο για να γίνει τζέρτζελο, αλλά χωρίς υπερβολές.

Γιατί αυτές τις γιορτές, μας αξίζουν τα ποτά με ασφάλεια!

Paribaba
Τρώων 49, Πετράλωνα, τηλ: 21 0700 7513



Νέα μας αγάπη στα Πετράλωνα, που σίγουρα θα γίνει και δική σου, το Paribaba είναι όσο ήρεμο πρέπει, χωρίς όμως να περνούν και αχυρόμπαλες στην έρημο, έχει μεγάλα και άνετα τραπεζάκια, και ένα εξίσου άνετο και όμορφα διαμορφωμένο εσωτερικό με πολλά δωματιάκια για να πιάσεις θέση. Εναλλακτικά, μπορείς να κάτσεις και έξω, στην άκρως γιορτινή αυτές τις μέρες αυλή του. Φτιάχνει ωραιότατα κοκτέιλ (από 8€) ενώ σερβίρει και μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες και νοστιμότατα τσιμπολογήματα αν πεινάσεις λιγουλάκι. Το απλό ποτό στα 7€.

Βig Spoon
Αγίου Ιωάννου 65 , Αγ. Παρασκευή, τηλ: 2106019405



Σταθερή αξία για brunch στην Αγία Παρασκευή, το Βig Spoon είναι… μεγάλο σε όλα του και για το βράδυ. Διαθέτει μια όμορφη και φουλ άνετη αυλή με σόμπες για όσους θέλουν να κάτσουν έξω, σε τραπεζάκια ή σταντ, ενώ το εσωτερικό του είναι η επιτομή του μοντέρνου και του μίνιμαλ με άνετους καναπέδες, μεγάλα τραπέζια και σταντ για να απολαύσεις καλοφτιαγμένα, κλασσικά κοκτέιλ και ωραίες μουσικές που ευνοούν την κουβεντούλα. Το απλό ποτό κοστίζει 7€, τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Baratin
Λεωφ. Δεκελείας 120, Νεα Φιλαδέλφεια, τηλ: 21 0252 2228



Στον all day χώρο του με τη νεοϋορκέζικη αισθητική, θα έρθεις για να φας ωραία αλλά και να πιείς ακόμα καλύτερα, πιάνοντας θέση στην ωραία του αυλή, ή στα αποστασιοποιημένα τραπεζάκια στο άνετο εσωτερικό του με την όμορφη και μοντέρνα διακόσμηση. Η λίστα κρασιών είναι πλούσια, ενώ τα κοκτέιλ που ετοιμάζονται στην μπάρα είναι υπέροχα: δοκίμασε το Lady Marmelade με Ketel One, βανίλια, λικέρ πορτοκάλι, πράσινο μήλο, βύσσινο και lime και το Orichas με Rum blend, Aperol, pink grapefruit, ανανά, δυόσμο και λάιμ. Οι τιμές τους από 9€, το απλό ποτό στα 7€.

Couleur Locale
Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι, τηλ: 2167004917



Πολλά περισσότερα από μια απλή ταράτσα, το Couleur Locale έχει φτιάξει τον δικό του μύθο στη νυχτερινή ζωή της πόλης, με Dj Sets, signagure cocktails και καλό φαγητό. Εδώ θα δεις φάτσα φόρα Ακρόπολη, από την καλυμμένη πλέον και άκρως ζεστή ταράτσα του, και θα πιάσεις θέση σε άνετα μοναστηριακά τραπέζια με την παρέα σου για να τα πείτε και να τα πιείτε- δοκίμασε το Sleep no More με Beefeater Dry gin, μαστίχα, passion fruit, αγγούρι, τζίντζερ και βασιλικό και το La Cubanita  με Havana Club, φράουλες και ροζ γκρέιπφρουτ. Τα κοκτέιλ από 8€, το απλό ποτό στα 7€.

Noel
Κολοκοτρώνη 59β, Στοά Κουρτάκη, τηλ: 211 215 9534



Το γιορτινό μπαρ της Κολοκοτρώνη σε υποδέχεται στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και «αέρινη» του στοά, προσφέροντας την απαραίτητη άνεση που έχεις ανάγκη για να απολαύσεις το ποτό σου. Στη λίστα των κοκτέιλ, θα βρεις παραλλαγές αγαπημένων συνταγών ενώ μπορείς να απολαύσεις και κλασικές επιλογές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders. Το μενού περιλαμβάνει και ωραιότατο τσιμπολόγημα, ενώ τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€ και τα απλά ποτά στα 7€.

Peek A Bloom
Λέκκα 14, τηλ: 2103219000



Η ομάδα του «Mind the Cup» βρέθηκε στην κρυμμένη στοά της Λέκκα για να στήσει αυτό το all day μπαρ, το οποίο πέρα από λαχταριστό brunch και καφέδες για βραβείο, φτιάχνει ωραιότατα signature κοκτέιλ από μια λίστα που ανανεώνεται διαρκώς. Ο χώρος είναι απόλυτα αστικός και άνετος με τραπεζάκια έξω και στη διπλανή στοά, ενώ πίσω από τη μπάρα δεσπόζουν εκατοντάδες ψαγμένες ετικέτες spirits που όρεξη να’ χεις να δοκιμάζεις. Τα κοκτέιλ κυμαίνονται στα 9-11€, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 7€.

Παλιάτσος
Λάμπη Σουβαλιώτη & πλ. Αγ. Τριάδας, Πεντέλη, τηλ: 2108100889



Ένας Παλιάτσος είναι αυτός καλή σας μέρα. Το Αll day café-wine bar με την ρετρό ατμόσφαιρα στην Πεντέλη έχει κάτι για κάθε στιγμή της ημέρας, από καφεδάκι και γλυκίσματα συνοδεία σνακ για τις πρωινές ώρες μέχρι «δυνατά» κοκτέιλ και λίστα κρασιών για τα βράδια σου στα βόρεια προάστια. Έχει και μια άνετη σάλα, με αντίκες και βινύλια, άνετες ξύλινες τραπεζαρίες και μοναστηριακά τραπέζια που είναι ό,τι πρέπει για τα ποτάκια ή τα κρασάκια της παρέας δίπλα στο τζάκι. Ο τιμές των ποτών κυμαίνονται στα 6,50€ και των κοκτέιλ στα 8€.

Ν. Γ. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v