5 συνταγές που συνοδεύουν την κάθε στιγμή της Σαρακοστής

Επιλέξαμε 5 λαχταριστές συνταγές που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε την περίοδο της Σαρακοστής και υπερήφανα σου τις παρουσιάζουμε.
5 συνταγές που συνοδεύουν την κάθε στιγμή της Σαρακοστής

Η περίοδος της Σαρακοστής αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας λόγω της κατανάλωσης τροφών ζωικής προέλευσης και να στραφούμε σε άλλου είδους τροφές και προϊόντα που βασίζονται στα λαχανικά, τα όσπρια, τα σιτηρά. Αυτό το εγχείρημα δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές διατροφικές συνήθειες.

Αν βέβαια είσαι vegan ή vegetarian δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις κάτι στην καθημερινή σου διατροφή, το ερώτημα είναι τι συμβαίνει αν δεν είσαι; Πόσες επιλογές υπάρχουν για να μην «βαρεθείς» και το ρίξεις στο ψωμί και στα ζυμαρικά, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση βάρους; Πού θα βρεις τον χρόνο να μαγειρέψεις; Θα είναι νόστιμα τα γεύματά σου; H Palirria έχει όλες τις απαντήσεις!

Η ελληνική εταιρεία Palirria, που από το 1957 μαγειρεύει για εμάς στη μεγάλη της κουζίνα νόστιμα και παραδοσιακά γεύματα, έχει μεγάλη γκάμα νηστίσιμων έτοιμων πιάτων. Η κουλτούρα της εταιρείας βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή, και ως εκ τούτου αξιοποιεί πρώτες ύλες όπως όσπρια, λαχανικά και  αρωματικά για τη δημιουργία συνταγών που αποτελούν ιδανικές επιλογές για την περίοδο της Σαρακοστής.

Επιπλέον, η Palirria καινοτομεί συνεχώς και δημιουργεί νέα γεύματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών και βασίζονται  στις βασικές αρχές της μεσογειακής διατροφής . Χάρη στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, και τον τρόπο που μαγειρεύει τις συνταγές, τα έτοιμα γεύματα Palirria έχουν υψηλή διατροφική αξία και αξεπέραστη νοστιμιά.

Με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών για ποικιλία στην καθημερινότητά τους, η Palirria δημιούργησε μια σειρά νηστίσιμων συνταγών με βάση τα προϊόντα της για την περίοδο της Σαρακοστής. Πρόκειται για εύκολες, ευφάνταστες και γρήγορες συνταγές που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τους οικείους σας! Εμείς επιλέξαμε μέσα από το site της εταιρίας  5 συνταγές που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και σας τις παραθέτουμε παρακάτω:

1.      Ριζότο με Ρεβιθάδα 

2.      Φάβα με Ψητά Λαχανικά 


3.      Γίγαντες με Γαρίδες & Πλιγούρι 



4.      Ντομάτες Γεμιστές με Ντολμαδακια Κινόα



5.      Γλυκοπικάντικα ντολμαδάκια τυλιγμένα σε μελιτζάνες



Με σύμμαχο την Palirria, θα θέλουμε συνέχεια να είναι  Σαρακοστή γιατί η  εκτέλεση των συνταγών που μας προτείνει η εταιρεία είναι γρήγορη, έχουμε μεγάλη ποικιλία στα Σαρακοστιανά μας τραπέζια και φυσικά η γεύση είναι αξεπέραστη!

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές επισκεφθείτε το site: www.palirria.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v