ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΓΕΥΣΗ

Μενού από 15€ σε μεγάλα αθηναϊκά εστιατόρια

Για τρεις εβδομάδες, από τις 27 Ιανουαρίου ως τις 16 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα Dine Athens μας βγάζει για φαγητό σε εξαιρετικές τιμές.

Μενού από 15€ σε μεγάλα αθηναϊκά εστιατόρια

Η εβδομάδα εστιατορίων της Alpha Bank είναι ξανά εδώ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά: 21 μέρες, 120 εστιατόρια, και πολλά καταπληκτικά σετ μενού σε τρεις κλίμακες τιμών, 15€, 30€ ή 60€, για να δοκιμάσεις είτε υψηλή γαστρονομία, είτε μοναδικές καθημερινές γεύσεις, σε σούπερ προνομιακές τιμές.

Στην κατηγορία των 15€ παίζουν αγαπημένα εστιατόρια σαν την έθνικ Μιγάδα στο κέντρο, το ιταλικό Da Nonna στο Χαλάνδρι, το Hard Rock Café, το Mask στο παλιό αρχοντικό του Όθωνα στο Μοναστηράκι, το Mezze στη Γλυφάδα, η κοσμαγάπητη Γιορτή στο Χαϊδάρι, και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα εδώ

Όσο για τα μενού; Ρίξε μια ματιά στο τριών πιάτων μενού της Μιγάδας εδώ ή του ταϋλανδέζικου Pat Pong εδώ και… κάνε όρεξη.

Στην κατηγορία των 30€ συναντάμε φοβερά και τρομερά ονόματα σαν αυτά των 2Μαζί, Cookoovaya, Fuga, Nolan, Αίγλη, Βασίλαινα και πολλών ακόμα που θα δεις αναλυτικά εδώ.  

Και τέλος, μενού με 60€ δημιούργησαν και προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα αθηναϊκά εστιατόρια: Το Βαρούλκο, η Σπονδή, το Vezene, το L' Abreuvoir, η Hytra, η CTC, το Botrini’s και άλλα που θα βρεις συγκεντρωμένα εδώ

Όσο για το πώς θα κάνεις κράτηση; Πανεύκολα, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου, επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που σε ενδιαφέρει σε κάθε εστιατόριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2