ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΓΕΥΣΗ

Μενού από 15€ σε μεγάλα αθηναϊκά εστιατόρια

Για τρεις εβδομάδες, από τις 27 Ιανουαρίου ως τις 16 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα Dine Athens μας βγάζει για φαγητό σε εξαιρετικές τιμές.

Μενού από 15€ σε μεγάλα αθηναϊκά εστιατόρια

Η εβδομάδα εστιατορίων της Alpha Bank είναι ξανά εδώ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά: 21 μέρες, 120 εστιατόρια, και πολλά καταπληκτικά σετ μενού σε τρεις κλίμακες τιμών, 15€, 30€ ή 60€, για να δοκιμάσεις είτε υψηλή γαστρονομία, είτε μοναδικές καθημερινές γεύσεις, σε σούπερ προνομιακές τιμές.

Στην κατηγορία των 15€ παίζουν αγαπημένα εστιατόρια σαν την έθνικ Μιγάδα στο κέντρο, το ιταλικό Da Nonna στο Χαλάνδρι, το Hard Rock Café, το Mask στο παλιό αρχοντικό του Όθωνα στο Μοναστηράκι, το Mezze στη Γλυφάδα, η κοσμαγάπητη Γιορτή στο Χαϊδάρι, και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα εδώ

Όσο για τα μενού; Ρίξε μια ματιά στο τριών πιάτων μενού της Μιγάδας εδώ ή του ταϋλανδέζικου Pat Pong εδώ και… κάνε όρεξη.

Στην κατηγορία των 30€ συναντάμε φοβερά και τρομερά ονόματα σαν αυτά των 2Μαζί, Cookoovaya, Fuga, Nolan, Αίγλη, Βασίλαινα και πολλών ακόμα που θα δεις αναλυτικά εδώ.  

Και τέλος, μενού με 60€ δημιούργησαν και προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα αθηναϊκά εστιατόρια: Το Βαρούλκο, η Σπονδή, το Vezene, το L' Abreuvoir, η Hytra, η CTC, το Botrini’s και άλλα που θα βρεις συγκεντρωμένα εδώ

Όσο για το πώς θα κάνεις κράτηση; Πανεύκολα, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου, επιλέγοντας την ημερομηνία και την ώρα που σε ενδιαφέρει σε κάθε εστιατόριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αν επιμένεις να λες ότι τα πράγματα θα πάνε άσχημα, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να γίνεις προφήτης."

Isaac Bashevis Singer, 1902-1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας

  • 1896 - Κηρύσσεται η έναρξη των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης εποχής στην Αθήνα 
    1917 - Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι ΗΠΑ κηρύσσουν τον πόλεμο κατά της Γερμανία;.
    1957 - Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ιδρύει την Ολυμπιακή Αεροπορία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY