Πού θα φας τα πιο ψαγμένα σάντουιτς στην Αθήνα;

Το σύμβολο του πρόχειρου φαγητού επαναπροσδιορίζεται μέσα από ψαγμένα σαντουιτσάδικα για γευστικές συγκινήσεις.
 

Πού θα φας τα πιο ψαγμένα σάντουιτς στην Αθήνα;

Εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, φρέσκα σαλατικά και χειροποίητες σάλτσες αναπαύονται μέσα σε τραγανά ψωμάκια δίνοντας γκουρμέ χαρακτήρα στο πάλαι ποτέ «βρώμικο» και «πρόχειρο» σάντουιτς.

Guarantee
Βεΐκου 41, Κουκάκι, τηλ: 21 0922 6924

 



Ένας πρώην ανθυποπλοίαρχος φτιάχνει από το 1988 κορυφαία σάντουιτς στο Κουκάκι με εγγύηση… γκαραντί. Τα εκλεκτά αλλαντικά κόβονται εκείνη την ώρα και συνδυάζονται με φρέσκα λαχανικά σε νοστιμότατα και γκουρμέ σάντουιτς όπως προσούτο, λεμόνι, σαλάμι Κορέας, μαγιονέζα και αβοκάντο σε ψωμάκι Καμπαγιού, σολομός και πράσινη σαλάτα σε ψημένο ψωμάκι πολυτελείας και ροκφόρ, λουκάνικο, πατάτες, μαγιονέζα σε ψωμάκι τσιαπάτα. Οι τιμές τους στα 2,80€ με 5€. Δείτε το μενού εδώ.

Μόντακιου
Σταδίου 30, Στοά Κοραή, τηλ: 2103316500

 



Ο κόμης που εφηύρε το σάντουιτς δανείζει το όνομά του και το σαντουϊτσάδικο της Στοάς το τιμά καταλλήλως χρησιμοποιώντας ολόφρεσκες μπαγκέτες και τσιαπάτες, όπου αναπαύονται ιταλικά και ελληνικά αλλαντικά και τυριά. Το ομώνυμο Μοντακιού για παράδειγμα, φτιάχνεται με σαλάμι finocchiana, φέτα, τηγανιτό αυγό και ψητό κολοκυθάκι, ενώ το Δράμα με χοιρινό, βότανα από τη Δράμα, φέτα και καραμελωμένα κρεμμύδια. Οι τιμές τους ξεκινούν από 3€.

Metropolis Sandwich
Βουλής 11, τηλ: 21 0322 2122

 



Στο ντελικατέσεν σαντουιτσάδικο του κέντρου, τα λαχταριστά σάντουιτς φτιάχνονται μπροστά στα μάτια μας με μαεστρία με ζυμωτά ψωμάκια και λαχταριστά αλλαντικά. Η Ελλάδα κυριαρχεί στις γεύσεις, με επιλογές όπως σάντουιτς με μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα Καλαμάτας και μιξ σαλάτας, με ψητό χοιρινό και γραβιέρα Νάξου, και με λιαστή ντομάτα, πεστο βασιλικού και μανούρι Μακεδονίας. Οι τιμές τους ξεκινούν από 3,50€. Δείτε το μενού εδώ.

Bagel Bar
Κώστα Βάρναλη 21, Νέα Ερυθραία, τηλ: 21 0620 2166

 



Ο παράδεισος των Bagel βρίσκεται στα βόρεια και διαθέτει πληθώρα επιλογών που θα κάνουν τον ουρανίσκο σας να αναστενάξει: κλασικά όπως το Ceasar’s με κοτόπουλο, μαρούλι, παρμεζάνα και σως Καίσαρα, veggie bagel όπως το Ελληνικό με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και πάστα ελιάς, pizza bagels όπως το Special με κόκκινη σάλτσα, γαλοπούλα, τριμμένη μοτσαρέλα και μπέικον, ακόμα και γλυκές επιλογές όπως όπως το Snickers με φυστικοβούτυρο, πραλίνα σοκολάτα και καραμέλα. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 3 με 5€.

Big Mouth
Πραξιτέλους 20, τηλ: 21 0325 0449

 



Μεγάλο στόμα να έχετε – και λίγο υπομονή τις ώρες αιχμής – για να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές δημιουργίες του σαντουιτσάδικου της Πραξιτέλους: Pastourmaly με παστουρμά, τηγανιτό αυγό και κασέρι Melt, Ulti – Club με καπνιστό μπούτι χοιρινό, μπέικον, τσένταρ, γκούντα, ντομάτα και Greeklish με σαλάμι, φέτα, μαρούλι, ντομάτα και πάστα ελιάς συγκαταλέγονται στα hit του καταλόγου, τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 3,50€ με 6€ ευρώ.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v