Εκτέλεση: Βάζετε τα υλικά σε ένα σέικερ με πάγο, και ανακατεύετε καλά. Στραγγίζετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ τύπου Μαρτίνι και γαρνίρετε με τη φέτα πεπονιού.
Εκτέλεση: Ανακατέψτε το τζίντζερ με το wasabi σε ένα ποτήρι και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με πάγο. Ανακατέψτε καλά σε ένα σέικερ, και στραγγίστε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Εκτέλεση: Σε ποτήρι highball, πιέζετε το δυόσμο με τη ζάχαρη κι ελάχιστο νερό. Γεμίζετε με τριμμένο πάγο, προσθέτετε το μπέρμπον κι ανακατεύετε καλά. Γεμίζετε με τριμμένο πάγο, διακοσμείτε με φύλλα δυόσμου και σερβίρετε με καλαμάκια.
Daquiri Lime
Υλικά: 1 ½ μεζ. λευκό ρούμι, ½ μεζ. χυμό λάιμ, 1 κ.γλ. μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση: Βάζετε τον πάγο, το χυμό λάιμ, το σιρόπι και το ρούμι σε ένα σέικερ και χτυπάτε καλά. Σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι για κοκτέιλ και διακοσμείτε με μία φέτα λάιμ.