Nespresso Freddo: Η απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού

Εννέα εκλεκτές ποικιλίες καφέ με υπέροχο άρωμα και γεμάτη γεύση προτείνει η Nespresso για τον αγαπημένο μας καλοκαιρινό καφέ.
Nespresso Freddo: Η απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Nespresso φροντίζει να έχουν οι εραστές του καφέ τη δυνατότητα να απολαύσουν τις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες, όπως ταιριάζει στην εποχή.

Δεν θα αλλάξουν πολλά στην εθιμοτυπία της προετοιμασίας του αγαπημένου τους καφέ. Η στιγμή της απόλαυσης της αγαπημένης τους Εκλεκτής Ποικιλίας είναι πάντα η μικρή σημαντική πολυτέλεια της ημέρας και για αυτό πρέπει να είναι εύκολη. Για τον ιδανικό Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino, αρκεί να διαλέξει κανείς την αγαπημένη του Εκλεκτή Ποικιλία. Η Nespresso προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες με έντονο άρωμα για τη χαρά ενός κρύου καφέ, η προσωπική προτίμησh όμως είναι ο βασικός οδηγός και μάλιστα σε διπλή δόση. Για την παρασκευή του Freddo Espresso χρειάζονται δύο διαδοχικές δόσεις από την ίδια Εκλεκτή Ποικιλία, ζάχαρη, εάν επιθυμούμε και παγάκια. Τόσο απλά!

Ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino δημιουργεί με υποδειγματική τελειότητα για τους λάτρεις των συνταγών καφέ με γάλα, είναι το τελευταίο βήμα εάν το ζητούμενο είναι ο Freddo Cappuccino. Η απαλή υφή του προετοιμάζει τους γευστικούς κάλυκες για μία ενθουσιαστική γευστική εμπειρία, όταν όλο το υπέροχο αρωματικό προφίλ και το σώμα του καφέ που επιλέξατε τους κατακλύσει.

Μη βάζετε όρια στην απόλαυση! Ετοιμάστε το Freddo σας με τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη και γευτείτε τον ίδιο πλούτο αρωμάτων όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι μία γιορτή όλων των αισθήσεων, που δεν αμελεί ούτε την όραση, καθώς τα μάτια απολαμβάνουν το σχηματισμό της υπέροχης κρέμας του καφέ, ενώ εκχυλίζεται με 19 bars πίεση, ούτε την ακοή, με τα παγάκια και τον γλυκό τους ήχο, καθώς πέφτουν μέσα στο γυάλινο ποτήρι συνταγών της Nespresso. Ήχοι και εικόνες γεμάτα υποσχέσεις, που η Nespresso ξέρει πάντα να τηρεί.

Για την ολοκλήρωση της απόλαυσης, η Nespresso προτείνει επίσης μία σειρά αξεσουάρ που θα κάνουν τη στιγμή αυτή ακόμα πιο πολύτιμη. Σχεδιασμένα ειδικά για να αναδεικνύουν την αποκλειστική προσωπική εμπειρία ή τη χαρά της παρέας. Οι καλοκαιρινές σας εμπειρίες αξίζουν το καλύτερο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Freddo με ένα κλικ στο www.nespresso.com/freddo και για όλον τον κόσμο της Nespresso στο www.nespresso.com.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v