Πολυτελή ρολόγια: Δέκα επιλογές για... εκλεκτούς καρπούς

Πολυτελή ρολόγια εξαιρετικής ποιότητας μπορούν να στολίσουν τον γυναικείο και τον ανδρικό καρπό αναδεικνύοντας ποιοτικό γούστο και κομψότητα. Οι τιμές ποικίλλουν και μπορούν συναγωνιστούν ακόμη και την αξία ενός αυτοκινήτου!
Πολυτελή ρολόγια: Δέκα επιλογές για... εκλεκτούς καρπούς
 του Νικόλα Γεωργακώδη  

Όταν η μόδα προστάζει ακρίβεια και εκλεπτυσμένο γούστο τότε το ρολόι που θα επιλέξετε να φορέσετε καθορίζει σε τι βαθμό ακολουθείτε τις νέες τάσεις της μόδας. Ελβετικοί μηχανισμοί τέλειας ποιότητας μπορούν να προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια σε συνδυασμό με μοναδικό σχεδιασμό που πολλές φορές αγγίζει τη φιλοσοφία του κοσμήματος. Οι τιμές ποικίλλουν και μπορούν να φτάσουν σε αρκετά υψηλά επίπεδα ανάλογα με το υλικό κατασκευής(χρυσός 18 καρατίων, ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο),τον μηχανισμό(αυτόματος, μπαταρίας) και το αν έχει ή όχι πολύτιμες πέτρες. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση σας πριν τη κάθε αγορά πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ώστε να διαθέσετε τα χρήματα σας σε κάτι που πραγματικά αξίζει!

OMEGA Seamaster Planet Ocean Chronograph: Ο χρόνος είναι χρήμα.. Επιβεβαιώνοντας τον κανόνα

Είναι φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων. Προσφέρει απόλυτη ακρίβεια χάρις στον εξελιγμένο αυτόματο co-axial escapement movement μηχανισμό της OMEGA. Χρειάζεται λιγότερη λίπανση διατηρώντας την αρχική εργοστασιακή του ακρίβεια έως και 8 χρόνια και έτσι σχεδόν για μία δεκαετία δεν έχει ανάγκη από κανενός είδους επισκευή. Ο τύπος του κρυστάλλου είναι αντί-αντανακλαστικό ζαφείρι, το δέρμα του λουριού είναι από αλιγάτορα και το κούμπωμα είναι αναδιπλούμενο, φτιαγμένο επίσης από κόκκινο χρυσό 18 καρατίων. Μπορείτε να το βάλετε ακόμα και στη θάλασσα καθώς η σειρά Seamaster επιτρέπει τέτοιου είδους χρήση. Αν είστε ικανοποιημένοι από το αυτοκίνητο σας σκεφτείτε πιο σοβαρά την αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου… (17.620 €)


Omega Seamaster Aqua Terra: Όταν το μεγάλο μέγεθος συναντά την πολυτέλεια

Ο συνδυασμός του ατσαλιού με το κόκκινο χρυσό 18 καρατίων και τα 53 διαμάντια ποιότητας VVS/VS δημιουργούν ένα ρολόι-κόσμημα που ανεπιφύλακτα στολίζει το γυναικείο καρπό κάθε στιγμή. Διαθέτει εξελιγμένο αυτόματο co-axial escapement movement μηχανισμό που διατηρεί την εργοστασιακή ακρίβεια έως και 8 χρόνια καθώς χρειάζεται λιγότερη λίπανση και επομένως στα πλαίσια αυτού του διαστήματος το ρολόι δεν χρειάζεται κανενός είδους συντήρηση-επισκευή. Το κρύσταλλο του είναι αντί-αντανακλαστικό ζαφείρι και το εσωτερικό υλικό του καντράν είναι φτιαγμένο από το εσωτερικό του όστρακου προσφέροντας ένα γλυκό, ιριδίζον χρώμα.”Ξεχαστείτε” άφοβα στη θάλασσα φορώντας το αφού αντέχει έως 100 μέτρα και παράλληλα εντυπωσιάστε με το καλύτερο και..ακριβότερο τρόπο! (8.940 €)


Breitling Superocean Heritage Chrono: Για “τύπους” της περιπέτειας με υψηλές απαιτήσεις..

Χρονογράφος φτιαγμένος αποκλειστικά από ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται ακρίβεια στην ώρα και υψηλή σχεδιαστική πρωτοτυπία. Διαθέτει αυτόματο μηχανισμό που δεν θα σας προδώσει ποτέ στην ένδειξη της ώρας και το κρύσταλλο του είναι από ζαφείρι εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα του σε περιπτώσεις κρούσεων με άλλα αντικείμενα. Προτιμήστε το με το λουράκι από καουτσούκ αν θέλετε να “ξεχωρίσετε” στη παραλία όπου και μπορεί να φορεθεί άνετα. Το μπρασελέ του είναι εξίσου ιδιαίτερο και του δίνει ένα πιο επίσημο χαρακτήρα. (3.645 €)



Breitling Cockpit Lady: Αισθητική λεπτότητα για ακριβά γούστα..!

Το μοντέλο επιχειρεί να συνδυάσει την καθημερινότητα της γυναίκας με τη κομψότητα του στυλ. Κατασκευασμένο από ατσάλι και κρύσταλλο ζαφείρι αχάρακτο αναδεικνύει την θηλυκή όψη του χάρις στα 11 διαμάντια ποιότητας VVS/VS που του δίνουν λάμψη και πολυτελή χαρακτήρα και το ιριδίζον χρώμα της πλάκας του καντράν. Ο μηχανισμός του είναι μπαταρίας Super Quartz και υπόσχεται ακρίβεια ώρας “στο λεπτό” ενώ η επαφή με το νερό είναι εντελώς ακίνδυνη. Η ποικιλία στα δερμάτινα λουράκια σαύρας που είναι διαθέσιμα θα δώσουν χρώμα και ένταση σε κάθε εμφάνιση σας κάνοντας την μοναδική.(5.850 €)


Breitling Montbrilliant Legende Chronograph: Επιβλητική εμφάνιση με “άρωμα” άλλης εποχής

Μπορεί και επιβάλλει τη παρουσία του αποκλειστικά και μόνο από το εντυπωσιακό μέγεθος της κάσας του που αγγίζει τα 47 mm. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι σε συνδυασμό με λεπτομέρειες κόκκινου χρυσού 18 καρατίων, έχει κρύσταλλο ζαφείρι αχάρακτο και λειτουργεί με αυτόματο μηχανισμό που είναι πιστοποιημένος για την ακρίβεια του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αποτελεί ο τρόπος που το μπρασελέ “δένει” με τη κάσα κάνοντας το ενιαίο. Μάλιστα, στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένη μία κλίμακα μέτρησης των κύριων μέτρων πλοήγησης της αεροναυτιλίας (χρήσιμη ή όχι πάντως υπάρχει..). Η μοναδική εμφάνιση θα σας κερδίσει σίγουρα βάζοντας σε “δεύτερη μοίρα” όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά. (7.800 €)



Tag Heuer SLR: Race with me..

Το συλλεκτικό μοντέλο της Tag Heuer προορίζεται για όσους αγαπούν την ταχύτητα και κάθε αγορά τους ορίζεται με βάση τη πολυτέλεια και τη κομψότητα. Διαθέτει αυτόματο, πιστοποιημένο μηχανισμό ακριβείας, η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα κουμπιά της χρονομέτρησης που βρίσκονται επάνω στη κάσα του ρολογιού αντί στο πλάι. Τολμήστε να το δοκιμάσετε στα καταστήματα προς πώληση ακόμη και αν δεν οδηγείτε την SLR της Mercedes Benz..!! (4.121 €)


Tag Heuer Grand Carrera Chrono: Ένα βήμα μπροστά για τους λάτρεις της Tag Heuer

Η Tag Heuer με τη σειρά Grand Carrera φέρνει στο χώρο της ωρολογοποιίας ότι πιο ” φρέσκο” από πλευρά τεχνοτροπίας και σχεδιασμού. Ο πιστοποιημένος, αυτόματος μηχανισμός υψηλής ακρίβειας ομολογεί τη κατασκευαστική τελειότητα του μοντέλου και το χαρακτηριστικό στο οποίο θα πρέπει να σταθείτε είναι πως δεν θα δείτε ποτέ τους δείκτες της χρονομέτρησης να κινούνται αφού έχει εσωτερικούς κυλιόμενους δίσκους. Η έκδοση της φωτογραφίας συνδυάζει ανοξείδωτο ατσάλι με κόκκινο χρυσό 18 καρατίων και είναι η πιο πολυτελής και…ακριβότερη έκδοση(6.745 ευρώ).


Raymond Weil Nabucco Rivoluzione: Η πεμπτουσία της ανδρικής ομορφιάς…

Ο νέος χρονογράφος έχει διάμετρο κάσας 46mm,διαθέτει αυτόματο μηχανισμό και είναι φτιαγμένος αποκλειστικά από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο. Το εσωτερικό του καντράν διακοσμείται από ανθρακονήματα ενισχύοντας τη στιλιστική μοναδικότητα του μοντέλου και έχει κρύσταλλο από ζαφείρι ώστε να είναι αχάρακτο και να μένει “αλώβητο” στον χρόνο. Το λουράκι που το συνοδεύει είναι από δέρμα κροκοδείλου και το κούμπωμα του είναι κατασκευασμένο επίσης από τιτάνιο και είναι αναδιπλούμενο ώστε το “άνοιξε-κλείσε” να είναι εύκολο και πρακτικό. (4.490 €)


Raymond Weil Shine: Για λεπτούς καρπούς που αγαπούν τα διαμάντια..  

Η συλλογή απευθύνεται σε κυρίες που θέλουν να μαθαίνουν την ώρα μέσα από ένα ρολόι που είναι πραγματικό κόσμημα. Η συγκεκριμένη σειρά είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει διαμάντια ποιότητας VVS/VS (η καλύτερη..). Ο μηχανισμός που διαθέτουν είναι quartz ακριβείας για να είστε πάντα “πιστές” στα ραντεβού σας και κάθε συσκευασία συνοδεύεται από μπεζ, υφασμάτινο λουράκι ή μπρασελέ(3.190 €).


The Longines Master Collection Retrograde: Αυθεντική πρωτοτυπία σε κλασσική γραμμή..

Θέλοντας να τιμήσει τα 175 χρόνια ιστορίας της η Longines προτείνει αυτό το μοντέλο σε όσους θαυμάζουν την πολυπλοκότητα της τεχνολογίας στην ωρολογοποιία και θέλουν για τον καρπό τους την πιο εξελιγμένη μορφή μηχανισμού. Τα ρολόι τίθεται σε λειτουργία με την απλή κίνηση του χεριού και “ζωντανή” αναπαράσταση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πίσω μέρος της κάσας που είναι κατασκευασμένη από ζαφείρι κρύσταλλο και δείχνει καθαρά τον μηχανισμό. Προτιμήστε το καφέ, δερμάτινο λουράκι που δένει απόλυτα με το μπλε χρώμα των δεικτών του ρολογιού. (3.620 €)

* Μπορείτε να προμηθευτείτε τα παραπάνω ρολόγια στα κοσμηματοπωλεία 
Paraskevopoulos Jewellery (Μεταξά 27-29, Γλυφάδα τηλ. 210-8949542).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v