Premium Stories: Οι αισθήσεις απογειώνονται στο Μέγαρο

Αν είστε λάτρεις των gourmet απολαύσεων και του καλού γούστου δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την έκθεση Premium Stories - The Art of Pleasure, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Όλοι οι πραγματικοί Bon Viveurs θα είναι εκεί.
Premium Stories: Οι αισθήσεις απογειώνονται στο Μέγαρο
Όσοι είναι λάτρεις των gourmet απολαύσεων και του καλού γούστου, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την έκθεση Premium Stories, το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Νοεμβρίου που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής. Πρόκειται για μια έκθεση γύρω από τα υψηλής ποιότητας οινοπνευματώδη ποτά (αποστάγματα), τα γαστρονομικά προϊόντα και τα ξακουστά εμφιαλωμένα νερά.

Η 1η Premium Stories, η έκθεση που για πρώτη φορά έφερε τα εκλεκτά αποστάγματα και γαστρονομικά προϊόντα στον επαγγελματία αλλά και τον ανήσυχο καταναλωτή, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού περισσότεροι από 3.500 επισκέπτες βρέθηκαν στον πολυτελή και επιβλητικό χώρο του Μεγάρου και απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας αλλά και επιμόρφωσης, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την φετινή συνέχεια.

Άλλωστε πόσες ευκαιρίες έχει κανείς να δοκιμάσει μαζί τα καλύτερα single malt και blended ουίσκι, τις πλέον φημισμένες βότκες αλλά και πολλά άλλα premium αποστάγματα και εκλεκτά γαστρονομικά προϊόντα;

Έτσι, η φετινή Premium Stories θα περιλαμβάνει μία αίθουσα με σαμπάνιες από τους λαμπερότερους οίκους της Καμπανίας, προσφέροντας μία σπάνια ευκαιρία να γευτεί κανείς την μαγεία των φυσαλίδων, ακριβώς πριν την εορταστική περίοδο. Παράλληλα, θα υπάρχει μία ακόμα αίθουσα Spirits με τα καλύτερα αποστάγματα και τις σπουδαιότερες μάρκες του κόσμου, να περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Τέλος, στην αίθουσα Gourmet θα βρείτε εκλεκτά γαστρονομικά προϊόντα από όλες τις χώρες του κόσμου που θα ξετρελάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Στην ίδια αίθουσα θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικούς καφέδες φίλτρου της σειράς Single Estate Coffees της εταιρίας Taf και να ενημερωθείτε για τις ξακουστές φάρμες από όπου προέρχονται.

Premium Stories II – The Art of Pleasure
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ. 210-7282333.
Ημέρες και ώρες: 8 και 9 Noεμβρίου 2008, 15.00 - 22.00 για επαγγελματίες και κοινό
Εισιτήριο για το κοινό: 15 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v