Πολυτελή αυτοκίνητα: Δικά σας έστω για μία μέρα

Ονειρευτήκατε ποτέ να κάνετε μία βόλτα στην πόλη μέσα σε μία τεράστια λιμουζίνα; Να εμφανιστείτε σε ένα red-carpet event με μία cabrio Mercedes του 1937; Η’ να οδηγήσετε για μία μόνο μέρα μία ολοκαίνουργια Porsche Boxter cabrio; Το όνειρο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα…
Πολυτελή αυτοκίνητα: Δικά σας έστω για μία μέρα
της Έλενας Μπούλια

Ένα πολύ ακριβό εστιατόριο, το απόλυτο killer-σμόκιν και ένα highest quality πούρο είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένα. Ο ιδανικότερος τρόπος για να αρχίσει -αλλά και να τελειώσει- μία αξέχαστη βραδιά, από αυτές που δεν πραγματοποιούνται συχνά στη ζωή μας και που πληρούν τις προϋποθέσεις για να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάντα, είναι το πολυτελέστερο δυνατό όχημα. Γιατί, ως γνωστόν, προορισμός είναι το ταξίδι και το «ταξίδι» με μία Rolls Royce Corniche Convertible του 1980, θα θέλατε να μην τελειώσει ποτέ.

Σας ακούγεται ανέφικτο; Κι όμως, δεν είναι. Ακριβό; Με τη λογική του «ό,τι πληρώνεις παίρνεις», δεν είναι. Ξιπασμένο; Για μία μαγική νύχτα που τα πάντα μπορεί να συμβούν, όλα συγχωρούνται.

Εντοπίσαμε τα καλύτερα γραφεία ενοικιάσεων πολυτελών αλλά και κλασικών οχημάτων της αγοράς, επιλέξαμε τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα των στόλων τους, μάθαμε για τις τιμές και… βρισκόμαστε σε δίλημμα: Porsche Boxster S 3.2 Auto ή μία Brother Dodge του 1922;

Οχήματα Αντίκες
* Stamoucars.gr: Η εταιρία νοικιάζει μεν συμβατικά αυτοκίνητα, αλλά και αυτοκίνητα πολυτελείας, μεταξύ των οποίων Mercedes της σειράς S, Cadillac και βανάκια, αλλά το ενδιαφέρον μας τράβηξαν τα δύο οχήματα αντίκες που ανήκουν στην προσωπική συλλογή του κυρίου Στάμου. Πρόκειται για μία Brother Dodge του 1922 (φωτο) το κόστος της οποίας κυμαίνεται στα 1.000 ευρώ την ημέρα και μία Cadillac de Ville του 1976 με κόστος στα 700 ευρώ την ημέρα. Και τα δύο, βέβαια, νοικιάζονται για λόγους ασφαλείας με οδηγό. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρίας ή στη διεύθυνση Λεωφ. Συγγρού 1, Αθήνα, τηλ. 210 9226666.

* Mona Lisa.gr: Η εταιρία αναλαμβάνει διοργανώσεις γάμων, βαπτίσεων, καθώς και άλλων events, στα πλαίσια των οποίων μπορεί να νοικιάσει για εσάς κάποια εκ των πολυτελέστερων και παλαιότερων οχημάτων, πάντα με οδηγό στη διάθεσή σας. Κάποια από αυτά είναι: Mercedes SSK cabrio του 1937 (όπως αυτό της κεντρικής φωτογραφίας του άρθρου), Limo Jaguar MK7 του 1953, Mercedes λευκή του 1950, Mercedes 220 A του 1951, Rolls Roys Corniche Convertible του 1980 (φωτο) και πολλά ακόμα που μπορεί κανείς να θαυμάσει στο site της Mona Lisa.

Λιμουζίνες
* Central VIP Services: Η εταιρία αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, να νοικιάσει για εσάς λιμουζίνα με οδηγό που θα σας προσφέρει ένα αξέχαστο tour με λιμουζίνα στην Αθήνα, μέρα ή νύχτα, στο Σούνιο ή όπου αλλού επιθυμείτε. Από εκεί μπορείτε, επίσης, να νοικιάσετε και άλλα πολυτελή οχήματα, όπως Mercedes E 200K 1,8, Jaguar S-Type 2,5 αλλά και Porsche Boxster S 3,2 Auto cabrio. Για τις τιμές ενοικίασης αλλά και για τις υπόλοιπες VIP υπηρεσίες της εταιρίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9249500 (Συγγρού 29, Αθήνα).

* Athens Limousines: Η εταιρία παρέχει VIP Cars, με ή χωρίς σοφέρ για μονοήμερες ή και πολυήμερες αποδράσεις. Μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί ακόμα αν έχετε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, για κάποια περιήγηση, αλλά και για γάμους και για ασφάλεια προσώπων. Μία ενδεικτική τιμή για ένα μονοήμερο tour είναι περί τα 300 ευρώ από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα. Όλα τα οχήματα είναι Mercedes, μοντέλα της σειράς S-Class υψίστης ποιότητας, ενώ η εταιρία διαθέτει και mini bus. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 9730730 (Εθνάρχου Μακαρίου 42, Αθήνα).

* Athens Limousine Service: Η εταιρία ειδικεύεται σε όλα τα είδη μεταφοράς με πρωταρχικό στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών μεταξύ των οποίων παραλαβές και μεταβάσεις από και προς το αεροδρόμιο καθώς και ειδικές περιστάσεις, όπως γάμους, επαγγελματικά ραντεβού, βραδινές εξόδους και περιηγήσεις σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Ο στόλος της αποτελείται από σύγχρονα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Mercedes S class 600, Mercedes E class 320, Mercedes 7 seats limo (φωτο), Mercedes viano, Mercedes Sprinter, ενώ άρτια εκπαιδευμένοι οδηγοί μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

* Lux – car.net: Ζήστε τη μαγεία μέσα από μία υπέροχη λιμουζίνα για μία μοναδική περίσταση που θα ζήλευαν πολλοί. Τα αυτοκίνητα, εισαγόμενα από την Αμερική είναι full extra, πολυτελή και εντυπωσιακά, ενώ οδηγούνται πάντα από τον σοφέρ τους. Εκεί μπορείτε να απευθυνθείτε και για το πακέτο μεταφορών του γάμου σας. Οι τιμές για ενοικίαση λιμουζίνας για μία ημέρα ξεκινούν από 250 ευρώ για μία Mercedes ή Jaguar και φτάνουν τα 800 ευρώ για μία κλασική λιμουζίνα Lincoln. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2104323198.

Πολυτελή οχήματα
* Unique Luxury Prestigious Cars: Η εταιρία σας δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα από τα πολυτελή οχήματά της, όπως Rolls Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Hummer, Jaguar, Porsche, Mercedes Benz, Audi, BMW και άλλα, σε οποιαδήποτε από τις χώρες Ελλάδα, Γαλλία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σχετικά με το κόστος ενοικίασης, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για μερικές ώρες με ένα Mercedes Convertible Class Automatic Cabrio (φωτο) θα χρειαστείτε περί τα 400 ευρώ. Η εταιρία εδράζεται στην Κρήτη, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για να σας αποσταλεί το αυτοκίνητο όπου επιθυμείτε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2810 382610.

* Pegasus Car Rental: Με 15ετη εμπειρία στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, η εταιρία Pegasus είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη που θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα οδικώς. Ο στόλος των οχημάτων αποτελείται από πάσης φύσεως συμβατικά οχήματα πόλης, αυτόματα, SUV και Van, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε ανάμεσά τους δύο υπέροχες Rolls Royce, την Silver Cloud του 1962 και την Corniche Cabrio του 1981. Για το κόστος ενοικίασης αυτών των δύο οχημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία στο 210 9653868 ή 210 8946519, ενώ για όλα τα υπόλοιπα οι τιμές είναι αναρτημένες στο site.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v