Σοκολάτα και κρασί: Παιχνίδι γευστικών απολαύσεων

Όσοι βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη δε θα πρέπει να χάσουν την εκδήλωση ”σοκολάτα και κρασί”, που θα λάβει χώρα στο Hyatt Regency. Πρόκειται για μία πρόσκληση στο αμαρτωλό πάντρεμα του ελληνικού κρασιού με τη σοκολάτα,και καλεσμένους τους λάτρεις των γευστικών απολαύσεων.
Σοκολάτα και κρασί: Παιχνίδι γευστικών απολαύσεων

Ένα διαφορετικό παιχνίδι γευστικής αρμονίας με σοκολάτα και κρασί διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνίδες του Κρασιού σε συνεργασία με τη Wine Plus, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2007, στις 21.00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Παιχνίδι με όρους ανατρεπτικούς, αφού ο βασικός κανόνας της αρμονίας των εδεσμάτων που θέλει τα γλυκά εδέσματα να συνδυάζονται με γλυκό κρασί θα μείνει στην άκρη!

Τη θέση του θα πάρει η αναζήτηση των συνδυασμών σοκολάτας με λευκά, ροζέ και ερυθρά ξηρά κρασιά από αντιπροσωπευτικές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.

Η γευστική πρόταση συνδυάζει σοκολάτες Valrhona από τέσσερις χώρες προέλευσης: Βενεζουέλα, Καραϊβική, Μεξικό, Μαδαγασκάρη καθώς και σοκολατένιες δημιουργίες του Αλέξανδρου Αλεξίου, chef patissier του Hyatt Regency, με κρασιά από τις οινοποιίες Κτήμα Τέχνη Οίνου, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Emery, Ι. Μπουτάρης, Semeli, Οινοποιία Αρβανιτίδη, Κτήμα Κατσαρού, Κτήμα Γεροβασιλείου.

Πληροφορίες - συμμετοχές: Wine Plus, τηλ. 2310 888311, [email protected]

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v