Ο Γιάννης Σπανός γιορτάζει μελωδικά τα γενέθλιά του

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης γιορτάζει τα γενέθλιά του μαζί με διαλεχτούς φίλους του και φροντίζει να μας κάνει ο ίδιος δώρο, μια μουσική βραδιά στο Βεάκειο. Μάθετε για την συναυλία και κερδίστε προσκλήσεις. 
Ο Γιάννης Σπανός γιορτάζει μελωδικά τα γενέθλιά του
Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του in2life και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την επετειακή συναυλία του Γιάννη Σπανού στο Βεάκειο. Πάρτε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην Φόρμα του διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην σελίδα των διαγωνισμών μας το πρωί της Πέμπτης 26/7. 
Μια βραδιά με τις φωνές της Αρλέτας και του Μανόλη Μητσιά. Μια νύχτα παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου και νέες, πολλά υποσχόμενες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Μια συνάντηση γεμάτη αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια. Μια βραδιά γενεθλίων.

Ο Γιάννης Σπανός γιορτάζει τα γενέθλιά του και το κάνει με μια επετειακή συναυλία, ένα παζλ αναμνήσεων και τραγουδιών, με την υπογραφή και την ψυχή του συνθέτη, ο οποίος έχει δημιουργήσει τη δική του "σχολή" κι έχει αφήσει ισχυρό το στίγμα του στην ελληνική μουσική. 

Από την θρυλική εποχή του Νέου Κύματος, ως τα λαϊκά μονοπάτια, τις γεμάτες ρομαντισμό μελωδίες του, τις γαλλικές του επιρροές και τις "Ανθολογίες" του, ο Γιάννης Σπανός, έχει χαράξει μια ξεχωριστή διαδρομή, γεμάτη αμέτρητες επιτυχίες και κοσμαγάπητα τραγούδια. Έχει συνεργαστεί με την αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού, και έχει γράψει μουσικές για το θέατρο και το σινεμά. 

Στο γενέθλιο πάρτι του, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, όλοι οι παλιοί και οι καινούργιοι του, φίλοι  θα είναι εκεί, στο Βεάκειο:  Αρλέτα, Ηλίας Ασβεστόπουλος, Μιχάλης Βιολάρης, Ελένη Δήμου, Εμιγκρέ, Ευρυδίκη, Κώστας Καράλης, Κώστας Καραφώτης, Κατερίνα Κούκα, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανόλης Μητσιάς, Νάντια Μπουλέ, Πένυ Ξενάκη, Τάνια Τσανακλίδου, Ραλλία Χρηστίδου.  

Πολλές φωνές και ακόμη περισσότερες αναμνήσεις από αγαπημένες μελωδίες των περασμένων δεκαετιών θα αποτελέσουν την «τούρτα» γενεθλίων στο Βεάκειο, κι όλοι περιμένουμε... το δικό μας κομμάτι.

Info: 
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ: Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλα, Πειραιάς - τηλ. 210 4194520
Πέμπτη 26/7
Ώρα: 21:00
Εισιτήριο: 17 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: 
καταστήματα PUBLIC και Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά τηλ.210-4175897
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v