Αφροδίτη Μάνου: «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για όσα ζούμε σήμερα»

Η Αφροδίτη Μάνου λίγο πριν… αποπλεύσει από τη Τεχνόπολη με το «Καραβάκι» της, μιλάει στη Web Tv του In2life για την αναπάντεχη επιστροφή της, την ευάλωτη γενιά της Μεταπολίτευσης και τους λόγους που την κράτησαν μακριά από το μουσικό σανίδι.
Αφροδίτη Μάνου: «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για όσα ζούμε σήμερα»
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Είναι Παρασκευή ώρα 21:00 και συναντούμε την Αφροδίτη Μάνου σε γνωστό studio στη Μεσογείων. Οι πρόβες είναι απανωτές και η κούραση εμφανής. Το comeback της εν όψει της εμφάνισής της στη Τεχνόπολη αυτή την Τρίτη εν μέρει αναπάντεχο, καθώς η ίδια εδώ και αρκετό καιρό επέλεξε να μείνει μακριά από το μουσικό σανίδι, κάνοντας σποραδικές εμφανίσεις. Λίγα λεπτά μετά έρχεται ο Γιάννης Μηλιώκας και ο Βασίλης Παπακωσταντίνου. Είναι δύο από τους φίλους της που θα της κρατήσουν συντροφιά onstage στο Γκάζι τραγουδώντας μαζί τις σαράντα συνθέσεις της, αλλά όχι και οι μόνοι.

Από τη σκηνή της Τεχνόπολης θα περάσουν επίσης ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Ηρώ Σαΐα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, παρουσιάζοντας στο κοινό τις σημαντικότερες στιγμές της προσωπικής της μουσικής διαδρομής, η οποία ξεκίνησε με τη Μεταπολίτευση και αισίως έφτασε στη σημερινή εποχή του Μνημονίου. Παρών θα είναι και ο Μιχάλης Ρέππας με τον οποίο συνεργάστηκε στο «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», για να διαβάσει ένα κείμενο που έχει γράψει ειδικά για εκείνη.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Web Tv του In2life η ταλαντούχα Ελληνίδα δημιουργός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα, για την «ευάλωτη» γενιά της Μεταπολίτευσης, την άνοδο της Χρυσής Αυγής, την εποχή που διανύουμε και η οποία «ταιριάζει» στους δημιουργούς και την εσωτερική της ανάγκη για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου.

Δείτε τη συνέντευξη.



INFO:
Πού: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Πότε: 3 Ιουλίου 2012
Ώρα: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ Προπώληση & 13€ Ημέρα συναυλίας
Προπώληση: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Public, Viva.gr
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 3475518, 210 7474288, 211 18 28 860
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v