Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην κάμερα του in2life

Εν μέσω ετοιμασιών για τον καινούριο του δίσκο και σχεδίων για την καλοκαιρινή σεζόν, ο πάντα πληθωρικός σε ταλέντο, ιδέες και αίσθημα Σταμάτης Κραουνάκης μιλά στη Ναταλί Χατζηαντωνίου για... όλους και για όλα.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην κάμερα του in2life
της Ναταλί Χατζηαντωνίου

"Είχα μια κουβεντούλα με τον Θεό μου. Δεν μ' έχει γειώσει ακόμα", εξομολογείται ο Σταμάτης Κραουνάκης, κάνοντας τον απολογισμό μίας πολύ δύσκολης σεζόν που για τον ίδιο, όμως, ήταν καλή σε επίπεδο "είσπραξης", όχι οικονομικής, αλλά αγάπης απ' το κοινό. Όσο για τη γείωση έχει δίκιο. Ποιός Θεός ή Διάβολος να γειώσει τον Κραουνάκη; Ούτε γειώνεται, ούτε προσγειώνεται, ούτε μασάει.

"Δε μασάμε" είχε βαφτίσει και την παράσταση που έστησε μερικές Τετάρτες του χειμώνα, χάρη σε μία ιδέα της Αγλαΐας Παπά. Η επιτυχία ήταν τέτοια που τώρα ο ίδιος σκέφτεται να την επαναλάβει, ίσως και υπαιθρίως σε καφενεία και πλατείες της Αθήνας. Είναι ένα από τα επόμενα σχέδια ενός καλλιτέχνη που έχει πάντα πολλά τέτοια. Τώρα π.χ.ετοιμάζει έναν καινούριο δίσκο με παλιά, δικά του τραγούδια, “πειραγμένα” από νέους συνθέτες. Και σκέφτεται το μέλλον της μουσικοθεατρικής του ομάδας “Σπείρα-Σπείρα” που είναι ειδικά προσκεκλημμένη στο Λονδίνο, το 2013, μετά τους Ολυμπιακούς. Αυτός είναι ο πληθωρικός σε ταλέντο, νέες ιδέες και αίσθημα Κραουνάκης. Κι επειδή δε μασάει, τα λέει κι έξω απ' τα δόντια (και) σ' αυτή την κουβέντα που κάναμε μερικές μέρες πριν...



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v