3 συναρπαστικές πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema

Υπέροχος, ολόφρεσκος Tim Burton, αριστουργηματική δραματική ερμηνεία από την Τζένιφερ Άνιστον και ο υπέροχος κύριος Κόλιν Φερθ ως μυστικός πράκτορας.
3 συναρπαστικές πρεμιέρες στα κανάλια Novacinema
Ο Κόλιν Φερθ αναλαμβάνει τον ρόλο του μυστικού πράκτορα που θα σώσει τον κόσμο από την επικείμενη καταστροφή. Ο Tim Burton εμπνέεται από την αληθινή ιστορία της ζωγράφου Margaret Keane, και του άνδρα της που επιχείρησε να της κλέψει τη δόξα, για ένα ακόμα από τα απολαυστικά, χρωματιστά παραμύθια του. Και η Τζένιφερ Άνιστον διεκδικεί χρυσή σφαίρα για την πρώτη δραματική της ερμηνεία.

Οι τρεις σούπερ ενδιαφέρουσες αυτές ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτήν την περίοδο, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, και μένουν στην ταινιοθήκη μας για πάντα, χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, που μας δίνει τη δυνατότητα να τις γράψουμε για να τις βλέπουμε ξανά και ξανά.

Kingsman: H μυστική υπηρεσία

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.



Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλαρ, η ιλιγγιώδης περιπέτεια φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Μάθιου Βον, «ειδικού επί τέτοιων ειδικών διασκευών», όπως έγραφε πρόσφατα ο κριτικός κινηματογράφου του in2life. Ο Κόλιν Φερθ είναι απολαυστικός στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και ο Σάμιουελ Τζάκσον και η… ψευδή προφορά του.

Μεγάλα Μάτια

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται το 1950, τότε που η Μάργκαρετ, μια γυναίκα ζωγράφος σ' έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, χωρισμένη και μ' ένα μικρό κοριτσάκι στην αγκαλιά της, προσπαθεί να πουλήσει τους ιδιαίτερους, εκτός μόδας πίνακές της στο δρόμο. Εκεί γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της, τον καταφερτζή Γουόλτερ Κιν, ο οποίος σύντομα θα καταφέρει να κάνει τη δουλειά της γνωστή σε όλον τον κόσμο. Με μια μικρή λεπτομέρεια: Όλος ο κόσμος θα νομίζει ότι πρόκειται για τη δική του δουλειά.



Σκηνοθετεί ο μέγας και τρανός Tim Burton, και δίνουν ρεσιτάλ ερμηνειών η Έιμι Άνταμς και ο (πάντα απολαυστικός) Κριστόφ Βαλτζ.

Cake

Η Κλερ παλεύει με την κατάθλιψη και το μετατραυματικό στρες που της προκάλεσαν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα –στο οποίο σκοτώθηκε ο γιος της κι έμεινε μερικώς ανάπηρη η ίδια– και η αυτοκτονία της Nina, με την οποία έκαναν μαζί ψυχοθεραπεία. Η ταινία επιχειρεί να αναλύσει πώς ο πόνος και η θλίψη επηρεάζουν τη συμπεριφορά της, παρακολουθώντας τις σχέσεις της με τους ελάχιστους ανθρώπους στη ζωή τους που δεν έχει καταφέρει να αποξενώσει.



Την υποψήφια για χρυσή σφαίρα Τζένιφερ Άνιστον στον πρωταγωνιστικό ρόλο σκηνοθετεί ο Daniel Barnz.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v