Ο χειμώνας στα κανάλια Novacinema είναι… μυστηριώδης

Δύο καθηλωτικές σειρές μυστηρίου υπόσχονται να μας... κολλήσουν στις οθόνες μας αυτόν τον χειμώνα με δράση και ατμόσφαιρα.
Ο χειμώνας στα κανάλια Novacinema είναι… μυστηριώδης

Δράση, μυστήριο, ανατροπές, σκοτεινή ατμόσφαιρα, φόνοι και αδιέξοδα. Δύο σειρές σε αποκλειστική προβολή από τα κανάλια Novacinema μας κρατούν καθηλωμένους στις οθόνες μας αυτόν τον χειμώνα.

Under suspicion

H μικρή Alicia εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής. Η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώνεται στους παρευρισκόμενους και το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Οι μυστικοί πράκτορες Victor και Laura καλούνται να διεισδύσουν στο στενό συγγενικό κύκλο, ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση σχετικά με την εξαφάνιση της Alicia ξεσκεπάζοντας τα μυστικά της οικογένειας Vega. To τι θα ακολουθήσει είναι κάτι που κανείς από τους πρωταγωνιστές αυτής της εξαιρετικής σειράς μυστηρίου δεν μπορεί να προβλέψει, καθώς οι περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο…

Το ισπανικής παραγωγής Under Suspicion αποτελεί «παιδί» της Silvia Quer (σκηνοθέτης) και του σεναριογράφου Sanchez Cabezudo, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί για την επιτυχημένη σειρά σειρά «Grand Hotel», την οποία είχαμε απολαύσει στα κανάλια Novacinema. Στον ρόλο των δύο μυστικών πρακτόρων, αντίστοιχα, βρίσκουμε τους Yon Gonzales και Pedro Alonso.

Η καθηλωτική σειρά μυστηρίου θα προβάλλεται από τον Νοέμβριο στα κανάλια Novacinema, ενώ μετά την προβολή της, χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, θα μπορείτε να τη δείτε ξανά και ξανά. 

Δείτε το trailer της σειράς.



Blindspot

Μια γυναίκα ξυπνά γυμνή μέσα σε ένα σάκο στη μέση της Times Square με το σώμα της καλυμμένο από τατουάζ. Η ίδια δε θυμάται τίποτα, ενώ η ανακάλυψή της, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο, που προκαλεί αμέσως την προσοχή του FBI, καθώς κάθε τατουάζ είναι μέρος ενός πολύπλοκου παζλ και αντιστοιχεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Ο πράκτορας Kurt Weller θα προσπαθήσει να λύσει την υπόθεση, καθώς ένα από τα τατουάζ στην πλάτη γράφει το όνομά του.

Η υπόθεση της νέας αυτής σειράς μυστηρίου υπόσχεται πολλά και κλείνει το μάτι στους φαν του θρυλικού Memento, οι δημιουργοί Martin Gero (The L.A. Complex, Stargate: Atlantis) και Greg Berlanti (Arrow, The Flash) μας προδιαθέτουν για τα καλύτερα δεδομένης της εμπειρίας τους σε «δυνατές» σειρές, ενώ το πρωταγωνιστικό δίδυμο -Jaimie Alexander (Thor, The Last Stand) και Sullivan Stapleton (300: Rise of an Empire, Gangster Squad) – διαθέτει… μυστηριώδη χημεία.

Δείτε το trailer.



Το Blindspot προβάλλεται τον Νοέμβριο, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, ενώ μετά την προβολή της, χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, θα μπορείτε να τη δείτε ξανά και ξανά, όποτε εσείς θελήσετε.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v