Τα σινεμά ρίχνουν τις τιμές!

Ξεχάστε τα εισιτήρια που κάνουν 9,5€. Σχεδόν όλοι οι κινηματογράφοι ρίχνουν τις τιμές τους και ποντάρουν σε προσφορές και εκπτώσεις, διαμορφώνοντας έναν μέσο όρο εισιτηρίου κοντά στα 5€. Καθόλου άσχημα.
Τα σινεμά ρίχνουν τις τιμές!
Το τελευταίο «οχυρό» των υψηλών τιμών, οι κινηματογράφοι, που μέχρι πρόσφατα έμοιαζαν να αγνοούν τα σημεία των καιρών και να κρατούν τα εισιτήριά τους κοντά στα παράλογα επίπεδα των 9€, βάζουν τελευταία νερό στο κρασί τους, και ρίχνουν ο ένας μετά τον άλλο τις τιμές. Σημαντικές εκπτώσεις, δελεαστικές προσφορές –συνηθέστερη των οποίων είναι τα δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός– αλλά και μειωμένη γενική είσοδος υπόσχονται να μας κάνουν να επιστρέψουμε στις σκοτεινές αίθουσες.

Συγκεντρώνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές κινηματογράφων –multiplex και μη– και αναμένουμε νεότερα από το μέτωπο των θερινών, σε έναν περίπου μήνα που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν.

Odeon

Οι κινηματογράφοι Odeon μείωσαν από την προηγούμενη Παρασκευή, 20 Απριλίου, την τιμή του κανονικού τους εισιτηρίου στα 7,5€ και το εισιτήριο των 3D προβολών στα 10€. Τα μέλη του Club Cineφίλοι, οι φοιτητές και τα παιδιά θα απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση ενός ευρώ στις καινούργιες τιμές (6,5€ για 2D και 9€ για 3D προβολές).

Village Cinemas

Για όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες ισχύει η νέα, μειωμένη τιμή των 7€ σε όλα τα Village. Εξαιρούνται μόνο οι 3D προβολές, και οι αίθουσες Gold Class για τις οποίες οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν 12€ και 20€ αντίστοιχα.

Επίσης, συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά τα φοιτητικά εισιτήρια των 5€ κάθε Δευτέρα και Τρίτη, και η προσφορά 2 for 1, με την οποία οι κάτοχοι κινητού της Cosmote δικαιούνται δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός κάθε Τετάρτη.

Ster Cinemas

Τα εισιτήρια για τις κανονικές προβολές στα Ster Cinemas κοστίζουν 6,5€, ενώ εκείνα για τις 3D προβολές πέφτουν στα 10€. Επίσης, κάθε Τετάρτη στα Ster Cinemas είναι… ladies night: δύο γυναίκες πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο.

Αθήναιον

Τα mini multiplex της Γλυφάδας και των Αμπελοκήπων ρίχνουν τις τιμές τους στα 7,5€ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη –τις υπόλοιπες ημέρες το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 8€. Κάθε Τετάρτη, δε, οι κανονικές προβολές κοστίζουν μόλις 4,5€ και οι 3 8,5€. Επίσης, για παιδιά, μαθητές, φοιτητές, άτομα άνω των 60 ετών και για όλες τις προβολές πριν από τις 18:30 τα εισιτήρια κοστίζουν 6,5€ όλες τις ημέρες.

Cinemax

Στο Αελλώ, όπως και στο Νιρβάνα Cinemax, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στα δύο εισιτήρια το ένα είναι δώρο. Καθημερινά, οι απογευματινές προβολές (έως και τις 19.00) κοστίζουν 5€ (το άτομο) αν είστε παρέα τριών ατόμων. Η ίδια τιμή ισχύει και για τις οικογένειες, με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των 12 ετών –όλες τις ώρες και τις μέρες, αλλά όχι για τις 3D προβολές. Στο Κηφισιά Cinemax, κάθε Πέμπτη πληρώνετε ένα εισιτήριο και αγοράζετε δύο.

Και εκτός multiplex…

Ιντεάλ:
Κάθε Δευτέρα, τα δύο εισιτήρια κοστίζουν μόλις 10€ στον αγαπημένο μας κινηματογράφο του κέντρου.

Έλλη: Η γενική είσοδος πέφτει στα 6€, για όλες τις ώρες και τις ημέρες προβολών.

Δαναός: Κάθε Τετάρτη, όλα τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 5€.

Gazarte Cinema: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η γενική είσοδος δεν ξεπερνά τα 4,5€. Τις υπόλοιπες ημέρες, τα κανονικά εισιτήρια κοστίζουν 8€ και τα φοιτητικά 6€.

Σινεάκ: Ο αγαπημένος πειραιώτικος κινηματογράφος κάθε Δευτέρα προσφέρει δύο εισιτήρια στην τιμή των 10€, ενώ όλες τις ημέρες ισχύουν εκπτώσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες (στα 5€ το εισιτήριο) και για φοιτητές (στα 6€ το εισιτήριο).

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v