Κι ο Μαντς Μικελσεν στο καστ του νέου Ιντιάνα Τζόουνς

Όλο και καλύτερο γίνεται το καστ του Ιντιάνα Τζόουνς 5, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την ανακοίνωση ότι ο Μαντς Μίκελσεν θα εμφανιστεί στην ταινία.
Κι ο Μαντς Μικελσεν στο καστ του νέου Ιντιάνα Τζόουνς
Στον Μαντς Μίκελσεν έχουμε μια αδυναμία παραπάνω είναι η αλήθεια. Πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, ο Δανός ηθοποιός καταφέρνει πάντα να διαλέγει εξαιρετικές ταινίες και σειρές για να συμμετάσχει. Ειδικά στο περσινό Druk του Τόμας Βάντεμπεργκ μας χάρισε ίσως την καλύτερη ανδρική ερμηνεία της προηγούμενης χρονιάς, που αγνοήθηκε σκανδαλωδώς στα βραβεία Όσκαρ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι λοιπόν που μάθαμε ότι ο Μίκελσεν εντάχθηκε στο καστ του Ιντιάνα Τζόουνς 5, στο οποία φυσικά θα πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ κι η θεότητα που ακούει στο όνομα Φίμπι Γούολερ Μπριτζ (Fleabag).

O Στίβεν Σπίλμπεργκ (που σκηνοθέτησε τη μέχρι τώρα τετραλογία) θα παραδώσει τα ηνία της σκηνοθεσίας στον Τζέιμς Μάνγκολντ που μας έχει δώσει τα τιμημένα διαμαντάκια Logan, The Identity και Walk the Line και θα περάσει στη θέση του παραγωγού.

Εκτός από τον Σπίλμπεργκ οι Κάθλιν Κένεντι, Φρανκ Μάρσαλ και Σάιμον Εμάνουλ θα είναι παραγωγοί της ταινίας και ο Τζον Ουίλιαμς αναλαμβάνει το σάουντρακ, ενώ το «Indiana Jones 5» αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου 2022.

Όπως καταλαβαίνεις η ανυπομονησία μας για την κυκλοφορία του φιλμ ανέβηκε επικίνδυνα μετά και την νέα προσθήκη του Μίκελσεν κι ας μην ξέρουμε τίποτα ακόμη για τον χαρακτήρα, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v