Ντόρα Mπακογιάννη: Μετά το ξύλο που έχω φάει θα κάνω ό,τι πει ο Μητσοτάκης

Διευκρινίσεις για το «εμένα δε με κρατάει κανείς» και το Πάσχα στην Κρήτη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας ξανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ντόρα Mπακογιάννη: Μετά το ξύλο που έχω φάει θα κάνω ό,τι πει ο Μητσοτάκης
Ίσως η πιο πολυσυζητημένη δήλωση πολιτικού τους τελευταίους μήνες, το «εμένα δεν θα με σταματήσει κανείς από το να πάω Κρήτη» της Ντόρας Μπακογιάννη μόνο σε μπλουζάκια δεν τυπώθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η διάσταση που πήρε το θέμα στα social media αλλά και τον δημόσιο διάλογο γενικότερα, γύρισε μπούμερανγκ στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διευκρίνισε σήμερα, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ πως το είπε αστειευόμενη, και πως θα περάσει το Πάσχα στην Κρήτη μόνο αν επιτραπούν τελικά οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

«Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, πάρα πολύ σοβαρά θα σας πω ότι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» είπε συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, από το 7.30 και μετά στο παρακάτω βίντεο

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v