Πάρτι σε πλατείες της Κυψέλης και του Περιστερίου

Εκατοντάδες άτομα μαζεύτηκαν σε πλατείες της Κυψέλης και του Περιστερίου, όπου διοργανώθηκαν αυτοσχέδια πάρτι γιατί «έλα μωρέ τώρα σιγά δεν έγινε και τίποτα».
Πάρτι σε πλατείες της Κυψέλης και του Περιστερίου
Η νέα μόδα με τα «πάρτι στην πλατεία» παίρνει διαστάσεις επιδημίας και δυστυχώς ο κόσμος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, χιλιάδες νέοι διασκέδασαν όλη τη νύχτα, με ποτό στο χέρι ακούγοντας μουσική είτε από DJ, είτε ακόμα και από ΙΧ.

Δεδομένης της αστυνομικής παρουσίας στην Πλατεία Βαρνάβα όπου πριν από μερικές ημέρες γινόταν  ο κακός χαμός με φωτοβολίδες, ποτά και μουσική, οι νέοι αποφάσισαν να μαζευτούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στην Πλατεία Βεάκη στο Περιστέρι, διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

Η κατάσταση με τα πάρτι, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει την απόγνωση των κατοίκων των περιοχών, οι οποίοι επιστράτευσαν… παραδοσιακούς τρόπους απομάκρυνσης των νεαρών όπως το χαρακτηριστικό πέταγμα κουβάδων με νερό.

Η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε στις προαναφερθείσες περιοχές, γεγονός που επίσης προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», αναφερόμενος στα πάρτι που γίνονται σε πολλές πλατείες της χώρας, εξήγησε γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία.

Όπως είπε, μέσα στο πλήθος που βλέπουμε στις πλατείες, υπάρχουν νέοι που έχουν κουραστεί από το παρατεταμένο lockdown, οικογενειάρχες, μικρά παιδιά, αλλά και ακραία στοιχεία και αναρωτήθηκε τι μπορεί να κάνει η αστυνομία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Απαντώντας στα παράπονα πολιτών ότι την ώρα που πάρτι αυτά μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι, σε άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις κόβονται πρόστιμα από αστυνομικούς, ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί εκτελούν εντολές κι «αν θέλουμε διαφορετική αντιμετώπιση, αυτή θα πρέπει να έρθει από ψηλά».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v