Φρέσκο ταινιόραμα στο Amazon Prime για να μην βαρεθείς ποτέ

Κάφρικες κωμωδίες, remakes καλτ ταινίων, υπέροχες ρομαντικές κομεντί και μια από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς θα βρεις στον ταινιομπαξέ του Amazon Prime.

Φρέσκο ταινιόραμα στο Amazon Prime για να μην βαρεθείς ποτέ

Αφήνοντας πίσω μας το Πάσχα και τις ολιγοήμερες διακοπές μας, ξανά προς τη δόξα τραβάμε με την ελπίδα και την ευχή οι καλοκαιρινές μας άδειες να είναι κατά πολύ μεγαλύτερες σε διάρκεια. Για να γλυκάνουμε τον πόνο της επιστροφής είπαμε να το ρίξουμε στο movies binge watching βλέποντας κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όλες τους κερασμένες από το Amazon Prime με τη μηνιαία συνδρομή στα 6,99€.

Ricky Stanicky του Πίτερ Φαρέλι (2024)

Το Ricky Stanicky είναι η αμερικανική κι ολίγον κάφρικη εκδοχή του Φίλου μου του Λευτεράκη. Βλέπεις οι τρεις πρωταγωνιστές που γνωρίζονται και κάνουν παρέα από παιδιά έχουν εφεύρει έναν φανταστικό φίλο τον Ricky Stanicky για να γλιτώνουν αγγαρείες, χωσίματα κι άλλα τέτοια κουραστικά. Κάποια στιγμή πρέπει να παρουσιάσουν τον Ricky Stanicky σε φίλους οικογένεια και γνωστούς κι έτσι απευθύνονται σε έναν άνεργο ηθοποιό (Τζον Σίνα) που δουλεύει σαν πορνο-μίμος παρουσιάζοντας ημιαποτυχημένες παραστάσεις. Ο Πίτερ Φαρέλι που είχαμε γνωρίσει ως σκηνοθέτη στο επικό Κάτι τρέχει με τη Μαίρη (1998) και στο Εγώ, αυτή κι ο εαυτός μου (2000) φαίνεται πως ξανανιώνει με το Ricky Stanicky χωρίς να ξεχνά τις βρωμόστομες ρίζες του και τα μη πολιτικά ορθά αστεία του. Must see αν είσαι φαν του είδους.

Road House του Νταγκ Λίμαν (2024)

Ο πρώην μαχητής του UFC, Dalton (Τζέικ Τζίλενχαλ) πιάνει δουλειά σε ένα roadhouse μπαρ στο Florida Keys, ανακαλύπτοντας ότι αυτός ο παράδεισος δεν είναι το μόνο που φαίνεται. Remake της θρυλικής καλτ 80s ταινιάρας με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σουέιζι, το Road House υπόσχεται μπόλικο ξυλίκι και συναρπαστική δράση. Στα συν του σίγουρα συγκαταλέγονται ο Τζέικ Τζίλενχαλ στον πιο σπαζοκόκαλο ρόλο της καριέρας του, ο θρύλος του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που ξέρει να μαγνητίζει το κοινό κι ο Post Malone σε ένα υπέροχο γκεστιλίκι.

The Idea of you του Μάικλ Σόουγουολτερ(2024)

Το The Idea of You βασίζεται στο πολυσυζητημένο βιβλίο της Ρόμπιν Λι για την ιστορία που έζησε με τον Χάρι Στάιλς κι ας μην το παραδέχτηκε ποτέ δημόσια. Στην ταινία η Αν Χάθαγουεϊ υποδύεται μια 40χρονη ανύπαντρη μητέρα που ξεκινά έναν απροσδόκητο ειδύλλιο με τον 24χρονο ροκ σταρ της μπάντας August Moon, τον οποίο υποδύεται ο Νίκολας Γκάλιτζιν ενώ πηγαίνει την κόρη της στο Coachella (ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη). Όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα καλογραμμένο rom-com (ρομαντική κομεντί) το οποίο ξεχωρίζει από τον σορό χάρη στην μοναδική και μπριόζα ερμηνεία της Χάθαγουεϊ.

Saltburn της Έμεραλντ Φένελ (2023)

Η Έμεραλντ Φένελ μας είχε δώσει τα μυαλά στα χέρια με το συγκλονιστικό Promising Young Woman οπότε περιμέναμε πώς και πώς την επόμενη ταινία της. Το Saltburn είναι μια διεστραμμένη εκδοχή του Ταλαντούχου Κύριου Ρίπλεϊ με τον Μπάρι Κίογκαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο να δίνει ρέστα. Η ταινία δίχασε κοινό και κριτικούς αποτελώντας ένα τυπικό δείγμα love it or hate it φιλμ, ωστόσο εμείς απολαύσαμε τον προβοκατόρικο μεν μα εμνευσμένο δε τρόπο που αποτύπωσε στην κινηματογραφική οθόνη την ιστορία της η Φένελ. Άσσος στο μανίκι της ήταν σίγουρα η ερμηνεία της θεάρας Ρόζαμουντ Πάικ που απέδειξε για άλλη μια φορά την υποκριτική δεινότητα και οι βιντεοκλιπάδικες τριπαριστές σκηνές του πάρτι που ήταν εξαιρετικά σκηνοθετημένες.

Roleplay του Τόμας Βίνσεντ (2024)

Η Έμμα έχει έναν υπέροχο σύζυγο και δύο παιδιά στα προάστια του Νιου Τζέρσεϊ. Έχει επίσης μια κρυφή ζωή ως πληρωμένη δολοφόνος, ένα –το λες και θανάσιμο- μυστικό που ανακαλύπτει ο σύζυγός της, Ντέιβιντ, όταν το ζευγάρι αποφασίζει να εμπλουτίσει τον γάμο του με ένα μικρό παιχνίδι ρόλων. Η Κάλεϊ Κουόκο (που αγαπήσαμε στον ρόλο της Penny στο Big Bang Theory) πρωταγωνιστεί σε ένα action comedy θρίλερ που ενδείκνυται για υπερβολική κατανάλωση πατατακίων και ποπ κορν, αφού έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ριλαξάρεις και να απολαύσεις τα 100 λεπτά που διαρκεί η ταινία. Καταιγιστική δράση, έξυπνες ανατροπές και μια ισορροπία ανάμεσα στις κωμικές σκηνές και το αδιανόητο κυνηγητό και μπόλικο ξυλίκι που ρίχνει η Κουόκο κι ας μην της το είχαμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v