Η καλύτερη πίτσα στο κέντρο για να παραγγείλεις

Ψημένες σε ξυλόφουρνους, με εκλεκτά υλικά και ευφάνταστους συνδυασμούς, μερικές από τις καλύτερες πίτσες της Αθήνας έρχονται στην πόρτα σου.

Η καλύτερη πίτσα στο κέντρο για να παραγγείλεις

Λιγουρεύεσαι μια πίτσα, αλλά θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο από τις γνωστές αλυσίδες; Εμείς είμαστε εδώ. Και σου έχουμε μερικές από τις καλύτερες διευθύνσεις για να παραγγείλεις μέσω Wolt και efood, αν μένεις στο κέντρο και τα πέριξ του.

Valteziana
Βαλτετσίου 41, Εξάρχεια, τηλ: 21 2107 3755

Αυθεντική, λαχταριστή ναπολιτάνικη πίτσα φτιάχνουν εδώ και σου την φέρνουν και σπίτι μέσω του efood. Δοκίμασε οπωσδήποτε την μίνιμαλ αλλά ωραιότατη Margarita, την Prosciutto & burrata με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, προσούτο, burrata, βασιλικό και ελαιόλαδο, τη Napoli με σάλτσα ντομάτας, ναπολιτάνικο σαλάμι, μοτσαρέλα, βασιλικό και ελαιόλαδο και τη Zucca με κρέμα κολοκύθας, μοτσαρέλα fiordilatte, gorgonzola, flakes παρμεζάνας, ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι. Ωραίες και οι σαλάτες τους. Τιμές από 10€ έως 13,80€.

ΤΖΑΪΑΝΤ
Γ. Ολυμπίου 21, Κουκάκι

Με όνομα-φόρο τιμής στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, η ΤΖΑΪΑΝΤ (ναι έτσι, με κεφαλαία) φτιάχνει συγκλονιστική πίτσα με λεπτή, τραγανή ζύμη και ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Στις αγαπημένες μας, η 4 Τυριά & σύκο με μαρμελάδα σύκο, κρέμα γάλακτος, μοτσαρέλα, gorgonzola, παρμεζάνα, μετσοβόνε και λουκάνικο σύκου, και η Λουκάνικο και Μπρόκολο με τυρί κρέμα, κρέμα γάλακτος, μοτσαρέλα, πεκορίνο, φρέσκο λουκάνικο Ιταλίας, φρέσκο μπρόκολο και πιπεριά chili. Πολύ ιδιαίτερη και η Πατάτα, κολοκύθι & ξινομυζήθρα με κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, ψητή πατάτα, φρέσκο κολοκύθι, δυόσμο, ξινομυζήθρα και ελαιόλαδο. Οι τιμές τους, από 9,90€ μέχρι 11,90€. Ντελίβερι μέσω του efood

Mystic Pizza & Pasta
Εμμανουήλ Μπενάκη 76, Εξάρχεια, τηλ: 2103839500

Θρυλική και κοσμαγάπητη πίτσα με αλεύρι οργανικής κάνναβης, σε τεράστια ποικιλία με αρκετές υγιεινές αλλά και βίγκαν επιλογές. Δοκίμασε την Mystic dinkel margherita από αλεύρι dinkel, με Mystic σάλτσα ντομάτας, μείγμα τυριών (gouda και edam), φρέσκια ντομάτα και βασιλικό και η Olive με Mystic σάλτσα ντομάτας, μείγμα τυριών (gouda και edam), φρέσκια ντομάτα, φρέσκα μανιτάρια, ελιές, φέτα, πιπεριά, κρεμμύδι και ρίγανη. Τιμές από 9,40€. Τη βρίσκεις σε efood και Wolt.

Pesto Pizza
Ιπποκράτους 35, κέντρο, τηλ: 21 0363 6601

Η αγαπημένη διεύθυνση των ξενύχτηδων, ξεφουρνίζει καταπληκτική πίτσα 24 ώρες το 24ωρο (και σου την φέρνει σπίτι ως τις 6.00 το πρωί) μέσω Wolt και efood. Στα «οπωσδήποτε» εδώ σημείωσε την Al Pesto Special με σάλτσα pesto, mozzarella, speck, ντοµατίνια, φυστίκια και φύλλα βασιλικού, την Paesana greca με σάλτσα ντοµάτας, φρέσκια mozzarella, φέτα, λουκάνικο χωριάτικο, πιπεριές τρικολόρε, ελιές και ρίγανη, και την A la creme με κρέµα γάλακτος, mozzarella, ζαµπόν, πανσέτα και µανιτάρια. Τιμές από 9,50€ μέχρι 15€ για τη μεγάλη πίτσα, από 4,50€ μέχρι 7,20€ για τη μικρή.

Cupola
Ευφορίωνος 13, Παγκράτι, τηλ: 211 4117444

Αυθεντική ιταλική τρατορία, φτιάχνει συγκλονιστική πίτσα στον ξυλόφουρνο, και σου την φέρνει και στο σπίτι μέσω Wolt. Στις πιο ιδιαίτερες προτάσεις της, η Melanzana με μοτσαρέλα, μελιτζάνες ψητές, mozzarella di bufala, σάλτσα τομάτα San Marzano, grana padano και βασιλικό, η Bismark με καπνιστή pancetta και κρόκο αυγού και η Carciofi με κρέμα αγκινάρας, Coppa di Parma, mozzarella, stracciatella και τραγανές αγκινάρες Romana. Οι τιμές τους, από 13€ έως 17€.

Tre Sorelle
Αρχελάου 19, Παγκράτι, τηλ.: 21 1407 2172

Ξυλόφουρνος κι εδώ, εκλεκτά υλικά και ιδιαίτερες προτάσεις που περιλαμβάνουν την Diavola, με λουκάνικο τσορίθο και σαλάμι βετριτσίνα, την Aubergine με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, μελιτζάνα, σκόρδο και φύλλα βασιλικού, και τη Zucchini με σάλτσα ντομάτας, φρέσκια μοτσαρέλα, κολοκύθι, ντοματίνια, gorgonzola, μοτσαρέλα βουβαλίσια και βασιλικό. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10€ έως 12€. Παραγγελίες μέσω του efood

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v