Nέες σειρές που αξίζει να δεις στο Disney+

Υπερηρωικά saga, ένας Αυστραλός “Όλιβερ Τουίστ”, ιδιοφυείς ντετέκτιβ κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παρελαύνουν στο Disney+ τον Ιανουάριο, κι έχουμε χαρά μεγάλη.

Nέες σειρές που αξίζει να δεις στο Disney+

Επιτέλους νιώσαμε λίγο χειμώνα τις τελευταίες μέρες κι άλλο που δεν θέλαμε να τρυπώσουμε κάτω από την κουβερτούλα και το πάπλωμα και συνοδεία ζεστών ροφημάτων να δούμε όλες εκείνες τις σειρές που είχαμε βάλει στη watchlist μας. Aν έχεις ξεμείνει από σειρές να δεις, τότε καλό θα ήταν να δώκεις προσοχή καθώς το Disney+ έχει πολύ ενδιαφέρουσα νέα πραμάτεια που καλύπτει όλα τα γούστα. Εμείς ξεψαχνίσαμε τις νέες κυκλοφορίες της streaming πλατφόρμας και σου τις παρουσιάζουμε στέλνοντας συγχρόνως binge-watching ευχές.

Echo (1 σεζόν)

Στη νέα σειρά των Marvel Studios, «Echo», καμία πράξη δεν μένει ατιμώρητη. Το «Echo», μέσα από πέντε επικά επεισόδια, παρουσιάζει την ηρωίδα Μάγια Λόπεζ (Alaqua Cox), να καταδιώκεται από την εγκληματική αυτοκρατορία του Γουίλσον Φισκ (Vincent D'Onofrio). Όταν η διαδρομή της τη φέρνει στην πόλη της, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την οικογένειά της αλλά και τη φήμη της. Καιρό ψάχναμε μια νέα συναρπαστική υπερηρωική σειρά που να ξεφεύγει λίγο από την πεπατημένη του τριπτύχου ξυλίκι-εκρήξεις- και ανθυπομέτρια αστεία. To Echo ήρθε ευτυχώς να καλύψει αυτή μας την ανάγκη.

Tίποτα (1 σεζόν)

Η πρωτότυπη σειρά «Τίποτα» παρουσιάζει την ιστορία του Μανουέλ (Luis Brandoni), ενός εκλεπτυσμένου κριτικού γαστρονομίας από το Μπουένος Άιρες, λάτρη της τέχνης και ταραξία, ο οποίος ζει εδώ και δεκαετίες με μια γυναίκα (María Rosa Fugazot) που φροντίζει τα πάντα για εκείνον, λειτουργώντας ως προσωπική βοηθός, οικονόμος και μαγείρισσα. Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός τον αναγκάζει να αλλάξει τη ρουτίνα του και να προσλάβει την Αντονία (Majo Cabrera), μια άπειρη νεαρή γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Παραγουάης, ώστε να τον βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού. Η σειρά βλέπεται μονορούφι χάρη στο ευρηματικό της σενάριο, την εξαιρετική πρωταγωνιστική ερμηνεία του Brandoni και το καίριο μοντάζ με κερασάκι στην τούρτα τη συμμετοχή του τεράστιου Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη σειρά.

The Artful Dodger (1 σεζόν)

H νέα, πρωτότυπη σειρά, «The Artful Dodger», είναι μια ιστορία αναγέννησης, προδοσίας, εξιλέωσης και έρωτα, με ανατροπές και πλούσιες δόσεις Όλιβερ Τουίστ, που θα σε συναρπάσει.

Με φόντο την Αυστραλία της δεκαετίας του 1850 και τη γεμάτη ζωντάνια αποικία του Πορτ Βίκτορι, ο Τζακ Ντόκινς ή αλλιώς Χέλης (Thomas Brodie-Sangster), μετατρέπεται από σβέλτο πορτοφολά σε επιδέξιο χειρουργό. Η λαίδη Μπελ (Maia Mitchell), η πανέξυπνη και γοητευτική κόρη του κυβερνήτη, αιχμαλωτίζει την καρδιά του Χέλη και είναι αποφασισμένη να γράψει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα χειρουργός της αποικίας. Ο Χέλης διχάζεται ανάμεσα σε έναν ανέφικτο έρωτα στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας και την ενστικτώδη έλξη που του ασκεί ο κόσμος του εγκλήματος, που κρυφά ποθεί. Το παρελθόν του επιστρέφει για να τον στοιχειώσει με την άφιξη του Φέιγκιν (David Thewlis), παρασύροντάς τον σε ένα τελευταίο κόλπο. Για να ισορροπήσει ανάμεσα σε χειρουργεία ζωής και θανάτου, και στο τεντωμένο σχοινί της αγάπης, ο Χέλης θα χρειαστεί κάθε δυνατό ελιγμό. Ισόποσες δόσεις χιούμορ και δράσης απογειώνουν τη σειρά που εκτός των άλλων βασίζεται στην κεφάτη ερμηνεία του υπέρ-ταλαντούχου Brodie- Sangster που είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει με βραβεύσεις το επόμενο διάστημα.

Γουίλ Τρεντ (1 σεζόν)

Ο Γουίλ Τρεντ κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό διαλεύκανσης υποθέσεων στο γραφείο ερευνών της Τζόρτζια κι αυτό όπως καταλαβαίνεις μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς το ξυραφένιο του μυαλό τον έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπο. Το παρελθόν ου ωστόσο και οι μνήμες της δύσκολης παιδικής του ηλικίας αφού εγκαταλείφθηκε στη γέννησή του, μεγαλώνοντας σε ανάδοχες οικογένειες τον συνοδεύει και του βάζει τρικλοποδιές μέχρι σήμερα. Ο Γουίλ Τρεντ είναι ένας ήρωας από εκείνους που αγαπάς να μισείς και τούμπαλιν κι είναι βέβαιο πως θα σε αναγκάσει να δεις μονοκοπανιά όλη την πρώτη σεζόν. Εξαιρετικός Ραμόν Ροντρίγκεζ δίνει ρέστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μοιάζει να γράφτηκε για πάρτη του.

Raffa (1 σεζόν)

Σύμβολο ελευθερίας, βασίλισσα της τηλεόρασης, είδωλο για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Η Raffaella Carrà είναι η απόλυτη Ιταλίδα σταρ και μια θρυλική περσόνα που άφησε πίσω της τεράστια καριέρα και συζήτηση γύρω από το όνομά της. Η σειρά ντοκιμαντέρ φωτίζει τόσο την καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή κάνοντας ειδική αναφορά στην εγκατάλειψη από τον πατέρα της και το υποτιθέμενο φλερτ της με τον Φρανκ Σινάτρα που αναστάτωνε τα ταμπλόιντ της εποχής. Με μπόλικο αρχειακό υλικό κι αδημοσίευτες μαρτυρίες η σειρά εμβαθύνει στο μύθο της ερωτεύσιμης Raffaela που μέχρι και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς στις ζωές εκατομμυρίων φανς σε όλο τον πλανήτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v