Τα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτόν τον Δεκέμβριο

Τα Χριστούγεννα παίρνεις δωράκια για όλους τους ανθρώπους που αγαπάς… Γιατί να μην κακομάθεις μια φορά και τον εαυτό σου λιγουλάκι, όταν μάλιστα ένα από αυτά είναι εντελώς δωρεάν;

Τα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτόν τον Δεκέμβριο

Ξέρεις τι ξεχνάμε κάθε Χριστούγεννα, ανάμεσα στα δωράκια για τους φίλους, την οικογένεια, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και το secret Santa του γραφείου; Ένα δωράκι για να δείξουμε την αγάπη μας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας, στη σχέση την οποία παραμελούμε περισσότερο απ’ όλες: Αυτή με τον εαυτό μας. Μην ακούμε μα και μου, φέτος τα Χριστούγεννα βάλε στη λίστα των δώρων και ένα δωράκι για σένα, κι ας σε κακομάθεις λίγο, το αξίζεις. Όσο για το τι θα πάρεις; Αυτό άφησέ το πάνω μας.

Ένα φτηνό αεροπορικό

Τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου οι τιμές των αεροπορικών πέφτουν κατακόρυφα μετά την φιέστα των γιορτών, και έτσι μπορείς με 57€ να πας και να έρθεις μια Μπολόνια, με 73€ να περάσεις ένα ΣΚ στις Βρυξέλλες, και με 78€ να δεις από κοντά την Βιέννη. Όλες οι τιμές αφορούν εισιτήρια μετ’ επιστροφής με τη Ryanair, για αναχώρηση από Αθήνα Παρασκευή 19 και επιστροφή Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Ούτε άδεια από τη δουλειά δεν θα χρειαστείς.

Ένα δωμάτιο σε ξενώνα στην Ελλάδα

Ό,τι ισχύει για τις τιμές των αεροπορικών τον Ιανουάριο, ισχύει επίσης και για τις τιμές της διαμονής στην Ελλάδα. Κλείσε μια βραδιά μοναχά για πάρτη σου (ή για να πάρεις μαζί και τον/την κολλητό/ή ή το έτερό σου ήμισυ) σε κάποιον κοντινό προορισμό, όπως είναι η Ορεινή Κορινθία, το Μαίναλο ή ο Παρνασσός. Θα βρεις, για τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου, τιμές από 55€ το δίκλινο –δες εδώ πώς θα εντοπίσεις τις χαμηλότερες δυνατές.

Ένα ωραίο επιτραπέζιο

Ό,τι πρέπει για τα σκοτεινά χειμωνιάτικα απογεύματα που μαζεύεται η παρέα στο σπίτι, με ζεστό κρασί και χουχουλιαστή διάθεση. Επιλογές προφανώς υπάρχουν άπειρες, αλλά εμείς τελευταία έχουμε κολλήσει με το Hegemony (59,70€ από εδώ) που σχεδίασαν ο πολιτικός επιστήμονας Βαρνάβας με τον έμπειρο σχεδιαστή παιχνιδιών Βαγγέλη Μπαγιαρτάκη: Ένα πολιτικο-οικονομικό επιτραπέζιο παιχνίδι προσομοίωσης ενός κράτους, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να κατακτήσουν την ηγεμονία της χώρας, ξεκινώντας από τους απολύτως υπαρκτούς ρόλους (Εργατική Τάξη, Καπιταλιστική Τάξη, Μεσαία Τάξη, Κράτος). Δες εδώ και άλλα επιτραπέζια ελλήνων δημιουργών που αξίζει να παίξεις. 

Μια συνδρομή EON

Τι καλύτερο από το να σε περιμένουν, τα κρύα απογεύματα που γυρνάς κουρασμένος/η από τη δουλειά, ο καναπές σου και οι πιο συναρπαστικοί αγώνες του ελληνικού αλλά και ξένων πρωταθλημάτων, 4.000+ διαφορετικές ταινίες και επεισόδια σειρών, από τα αμερικανικά blockbuster μέχρι βραβευμένες ευρωπαϊκές σειρές, το Disney Channel και οι αγαπημένες ταινίες των παιδικών σου χρόνων, σούπερ ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και 45 διαφορετικές χριστουγεννιάτικες ταινίες στο pop-up κανάλι Nova Christmas; Όλα αυτά, και πολλά ακόμα, στην τηλεόρασή σου, με μια συνδρομή ΕΟΝ, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα με δυνατότητα Catch up 7 ημερών, να επιλέγεις ανάμεσα σε 4.000+ ταινίες και επεισόδια σειρών On Demand με διακοπή και συνέχιση θέασης σε οποιαδήποτε συσκευή, να έχεις εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλή Apps και Games, αλλά και στο ΕΟΝ Sports mode και το EON kids, για να έχουν τα παιδιά τον δικό τους, ασφαλή χώρο διασκέδασης.

Και το καλύτερο; Όλα αυτά μπορείς να τα έχεις μέχρι τις 10 Ιανουαρίου εντελώς δωρεάν, και χωρίς καμία δέσμευση. Πώς; Πολύ εύκολα, σε τρία απλά βήματα:

Mπαίνεις στο eon.nova.gr 
1. Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σου
2. Λαμβάνεις άμεσα στο κινητό και το email που δήλωσες στη φόρμα τα στοιχεία σύνδεσης
3. Ξεκινάς να απολαμβάνεις τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σου ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone

Μπες τώρα στο eon.nova.gr, πάρε τους κωδικούς σου και απόλαυσε συναρπαστικό περιεχόμενο!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v