Μπεργκερότσαρκα σε Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλό

Μας προκάλεσαν να φάμε τα πιο λαχταριστά μπιφτεκόψωμα σε Αιγάλεω, Κορυδαλλό και Περιστέρι κι εμείς σταθήκαμε πάνω από το ύψος των περιστάσεων.

Μπεργκερότσαρκα σε Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλό

Αν είσαι φαν των μπιφτεκόψωμων και λαχταράς να βλέπει cheddar να λιώνει και μπέικον να καψαλίζεται όσο αφράτα μπιφτεκάκια καλοψήνονται στη σχάρα, τότε είσαι πολύ φίλος μας. Σαν καλά φιλαράκια λοιπόν αποφασίσαμε να σου εξομολογηθούμε κάτι. Τώρα τελευταία, πού μας χάνεις, πού μας βρίσκεις στα δυτικά προάστια τριγυρνάμε καταβροχθίζοντας μπεργκεράρες στις γειτονιές του Αιγάλεω, του Κορυδαλλού και του Περιστερίου. Επειδή εκεί γύρω όμως όλοι οι καλοί χωράνε, σου ετοιμάσαμε και λίστα να έρθεις να μας βρεις.

Jazz Burger

Μάρκου Μπότσαρη 30, τηλ.: 21 6700 5823

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jazz Burger Bar© (@jazzburgerbar_)

Στον πολυσύχναστο δρόμο της Μάρκου Μπότσαρη στο Αιγάλεω, αν σου έρθει όρεξη για μπέργκερ πρέπει να κατευθυνθείς σούμπιτος στο Jazz Burger (έχει και δύο αδερφάκια σε Ίλιον και Γλυφάδα πλέον) και θα σε περιποιηθούν ιδιαιτέρως.  Πρόκειται για πολύ αγαπημένο μπεργκερομάγαζο που συνδυάζει ταιριαστά δύο μεγάλες μας αγάπες. Από τη μία τη τζαζ, που μέσω ψαγμένων επιλογών, ακούγεται στα ηχεία του καταστήματος κι από την άλλη τα υπέροχα μπέργκερ, που κολάζουν και νηστευόμενο.

Οι μεγάλες μας αδυναμίες από τον κατάλογο είναι B.B King Burger XXL (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 160 γρ, διπλό cheddar, coleslaw, ντομάτα, πανσέτα χοιρινή 160 γρ, αυγό τηγανητό, μπέικον και sauce μουστάρδας) το Acid Burger (με μπιφτέκι μοσχαρίσιο 220 γρ, κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένο κρεμμύδι με σιρόπι από βαλσάμικο, μπέικον και truffle mayo)  και το Swing Burger, με (φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, ketchup, μουστάρδα, JB mayo, φρέσκια ντομάτα, onion rings και sweet chili sauce). Οι τιμές τους ξεκινούν από 4,80€.

Bronx Vanilla Burger

Θηβών 399, Αιγάλεω, τηλ.: 2105317550

Λίγο πριν την συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών στο Αιγάλεω υπάρχει ένα αγαπημένο μπεργκεράδικο, που τιμά την αμερικάνικη σχολή συνδυάζοντας μπιφτεκόψωμα και milkshakes. To  Bronx Vanilla που λες ήρθε για να αποτελέσει την καθιερωμένη  μπεργκεροστάση της διαδρομής μας στα δυτικά.

Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, αν ωστόσο είσαι spicy τύπος/ισσα προτίμησε το Mouth on Fire Burger (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 200 gr, ρόκα, μαριναρισμένα ντοματίνια, mozzarella stick 3 τεμάχια και picante sauce). Επίσης στις αγαπημένες μας επιλογές ξεχωρίζουν το Cowboy Ring Burger (με ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ντομάτα, κρεμμύδι, cheddar, bacon, onion rings, μαγιονέζα και BBQ sauce) και το Old cretan cow burger (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 200 γρ. με ντομάτα, κρεμμύδι, απάκι, γραβιέρα και μαγιονέζα μυρωδικών). Tα μπέργκερ ξεκινούν από 6,60€.

Burger’sHood

Παπαδιαμάντη 2, Περιστέρι, τηλ.: 21 0571 8988

Στην μπεργκερογειτονιά του Burger’s Hood όσοι αράζουν γουστάρουν αφράτα brioche ψωμάκια και μοσχομυριστά ζουμερά μπιφτέκια. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μπέργκερ spots στα πέριξ των δυτικών προαστίων, μιας και οι άνθρωποί του δίνουν βάση στα φρέσκια υλικά και τις λιμπιστικές συνταγές που γαργαλούν ερεθιστικά και τον πιο ξενέρωτο ουρανίσκο.

Αν μας πίεζες να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με το De ville burger (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, αυγό και sauce tartar), το Sunny in Hawaii burger (με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ντομάτα, κρεμμύδι, cheddar, ψητό ανανά και sweet chili sauce) και το Hoody burger (με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, μπέικον, iceberg, ντομάτα, sauce μουστάρδας και ketchup) Τα μπέργκερ ξεκινούν από 8€ με συνοδεία γαρνιτούρας.

Butcher’s Burgers and Butcher’s Steak House

Aιμ. Βεάκη 41, Περιστέρι, τηλ.: 2105766662

Με οικογενειακή παράδοση που μετρά περισσότερο από μισό αιώνα στο χώρο του εκλεκτού ελληνικού κρέατος στο Butcher’s Burgers δημιουργούν κάποια από τα καλύτερα –και ίσως τα μεγαλύτερα!-  μπέργκερ που δοκίμασες ποτέ, με έξτρα απολαυστικό ζουμερό μπιφτέκι. Για αυτόν τον λόγο αυξάνονται και πληθαίνουν με 9 πλέον καταστήματα στην Αττική κι ένα στη Μύκονο. Δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν κι ένα Butcher’s Burgers and Butcher’s Steak House από τον πιο διάσημο δρόμο των δυτικών προαστίων.

Όσο εμάς μας τρέχουν τα σάλια εσύ παραγγέλνεις το Survivor (με 2 μαριναρισμένες πανσέτες, 2 crispy φιλέτα κοτόπουλου, διπλό cheddar, διπλό μπέικον, ντομάτα, κρεµµύδι, Jack Daniel’s sauce, και cheddar sauce, ή, αν σου βαστάει, το Hannibal με πενταπλό cheddar, 5πλό bacon, τηγανητό αυγό, onion rings, ντομάτα, cheddar sauce, hannibal sauce. Tα μεσαίου μεγέθους μπεργκεράκια ξεκινούν από 3,20€, τα μεγάλα από 7,20€ και τα XXXL από 20,40€.

Hungry Bear

Στέφανου Σαράφη, Αιγάλεω, τηλ.:21 0531 4647

Μια πεινασμένη αρκουδίτσα συχνάζει εδώ και κάποιον καιρό στο Αιγάλεω, κοζάροντας τα λαχταριστά μπιφτεκόψωμα που ετοιμάζονται καθημερινά στο νέο pasta and burger bar της πόλης. Οι μυρωδιές στέλνουν ερωτικό κάλεσμα στα ρουθούνια σου που δύσκολα μπορούν να αντισταθούν. Εδώ σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το West coast burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150γρr, cheddar, μπέικον, ντομάτα, iceberg, καραμελωμένο κρεμμύδι, sauce tartar και BBQ sauce και το Chicken graviera (με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, κρέμα γραβιέρας, μπέικον, chutney φράουλα, ντομάτα και iceberg). Τα μπέργκερ ξεκινούν από 7,5€.

Bucking Bull

Ταξιαρχών 20, Κορυδαλλός, τηλ.:21 1118 9801

Από την αιγαλεώτικη αρκούδα, περνάμε στον κορυδαλλιώτη βούβαλο γιατί η μπεργκερότσαρκα ποτέ δεν σταματά, μέχρι τουλάχιστον να φάμε τα καλύτερα των δυτικών προαστίων. Το Bucking Bull στην πολύβουη Ταξιαρχών, είναι το απόλυτο street food spot της περιοχής με ειδίκευση φυσικά στις μπεργκεράρες. Εδώ τρώει η μάνα και του παιδιού δεν δίνει το Tipsy (με χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη, λουκάνικο χωριάτικο, καραμελωμένα κρεμμύδια, apple coleslaw, honey mustard sauce και bourbon glazed) αλλά και το Truffle cheese melt burger (με αφράτο ψωμάκι brioche, μοσχαρίσιο μπιφτέκι 180 γρ, φοντύ τυριών, μανιτάρια, ντομάτα, onion rings, iceberg, μαρμελάδα κρεμμυδιού και truffle mayo. Τα XL μπέργκερ ξεκινούν από 8,9€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v