Νέα θριλεράκια στο Netflix που δεν έχει πάρει το μάτι σου

Μπήκαμε σε Halloween ρυθμούς κι αν αναζητάς κατάλληλη ταινία για να κοψοχολιαστείς, το Netflix σε έχει καλυμμέν@.

Νέα θριλεράκια στο Netflix που δεν έχει πάρει το μάτι σου

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια spooky διάθεση, αφού και η χώρα μας κινείται σε Halloween ρυθμούς. Τι καλύτερο θα μπορούσες να σκεφτείς λοιπόν από πολύωρο άραγμα στο σπίτι και μαραθώνιο με θριλεράκια Τίποτα, θα σου απαντήσουμε εμείς, για να μην το παιδεύεις και πολύ. Εμείς ξέρουμε ωστόσο, ότι αναζητάς την ευκολία σου και μια λίστα που θα σε σώσει από πολύωρο ψάξιμο, μέχρι να αποφασίσεις τι θα δεις. Βάλαμε για χάρη σου άλλη μια φορά πλάτη, ώστε να τα βρεις όλα έτοιμα, ξεψαχνίζοντας τη σχετική θριλεροκατηγορία του Netflix.

Eρπετά του Γκραντ Σίνγκερ (2023)

Ένας μυστηριώδης φόνος. Ένας σκληρόπετσος ντετέκτιβ. Μια επικίνδυνη αλήθεια που ξεπερνά κάθε φαντασία. Οι Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Αλίσια Σίλβερστοουν πρωταγωνιστούν σε ένα πολύ αξιόλογο αστυνομικό θριλεράκι με την υπογραφή του Γκραντ Σινγκερ, ενός βιντεοκλιπά σκηνοθέτη, που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί για τις σκηνοθετικές δουλείες του τα επόμενα χρόνια. Υποβλητική ατμόσφαιρα, ένταση, σασπένς και καθηλωτικές ερμηνείες –προεξάρχοντος φυσικά του λατρεμένου Ντελ Τόρο- κρύβονται πίσω από μια εκ των καλύτερων ταινιών που έχουν την υπογραφή του Netflix και κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το Συνέδριο του Πάτρικ Έκλουντ (2023)

Μια ομάδα δημοτικών υπαλλήλων έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις εσωτερικές διαφωνίες, αλλά κι έναν αιμοδιψή δολοφόνο στη διάρκεια μιας φαινομενικά αθώας εκδρομής. Σουηδικό ταινιάκι τρόμου με κατάμαυρο χιούμορ και δυνατές ερμηνείες από την πρωταγωνιστική ομάδα των ηθοποιών, που αναμφίβολα αποτελούν το δυνατό σημείο του «Συνεδρίου». Με ιδανική διάρκεια που δεν ξεπερνά τα 100 λεπτά η ταινία του Έκλουντ ούτε κουράζει, ούτε κοιλιάζει δίνοντας σου το Halloween horror break που χρειάζεσαι.

Κάποιος μπήκε στο σπίτι σου του Πάτρικ Μπράις (2023)

Από τους παραγωγούς του "Stranger Things" και την δημιουργική ομάδα που κρυβόταν πίσω από "Το Κάλεσμα", μια τελειόφοιτος λυκείου (Σίντνεϊ Παρκ) και η υπόλοιπη τάξη του νέου της σχολείου γίνονται στόχος ενός μασκοφόρου δολοφόνου που σκοπεύει να αποκαλύψει στον κόσμο τα πιο σκοτεινά τους μυστικά. Η ταινία βασίζεται στο μπεστ σέλερ των New York Times από τη συγγραφέα Στέφανι Πέρκινς κι αποτίνει τον δικό της ξεχωριστό φόρο τιμής στα εφηβικά slasher films των 90ς (όπως το Scream και το «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι») κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Νowhere του Αλμπέρ Πινιό (2023)

H Μία (Άννα Καστίγιο) είναι μια έγκυος γυναίκα που, μαζί με τον άντρα της, διαφεύγει από μια χώρα με απολυταρχικό καθεστώς κρυμμένη σε ένα θαλάσσιο κοντέινερ. Αφού χωρίζονται βίαια, πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή της όταν μια σφοδρή καταιγίδα τη ρίχνει στη θάλασσα. Μόνη και χαμένη στη μέση του ωκεανού, η Μία θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα για να σώσει τη ζωή της κόρης της και να ξανασυναντηθεί με τον σύντροφό της. Aνατριχιαστικό θριλεράκι που είναι σίγουρα ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς, το Nowhere θα σε κοψοχολιάσει χαρίζοντας σου μπόλικους εφιάλτες μετά την προβολή σου. Από τις πιο δυνατές ταινίες του είδους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Gothika του Ματιέ Κάσοβιτς (2003)

Το Gothika περιστρέφεται γύρω από μια ψυχίατρο η οποία θα βρεθεί φυλακισμένη στο ίδιο ίδρυμα όπου εργαζόταν για κάποιο μυστήριο λόγο. Η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τον εγκλεισμό της αλλά και για τις τρομακτικές οπτασίες που την περιβάλλουν. Νέα προσθήκη στη θριλεροθήκη του Netflix από αυτό το γνωστό φιλμ του 2003 με πρωταγωνίστρια τη Χάλι Μπέρι την περίοδο που ήταν το πιο hot όνομα στο Hollywood και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πριν γίνει ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) της καρδιάς μας. Βλέπεται νοσταλγικά και αποτελεί ιδανική επιλογή για μαραθώνιο αφού συνεχίζει να σε πετάει από την καρέκλα σε κάποιες σκηνές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v