Halloween party στην Αθήνα παίζουν;

Το Halloween δίνει ακόμη μια αφορμή στην πρωτεύουσα για να παρτάρει κι εμείς μάθαμε τα καθέκαστα για να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.

Halloween party στην Αθήνα παίζουν;

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει πάθει Halloween για αυτό κι αυξάνονται και πληθαίνουν οι κολοκύθες κι οι spooky ενδυμασίες στην πόλη τέτοια περίοδο. Εκτός αυτών φυσικά πολλαπλασιάζονται και τα Halloween party που μας δίνουν μια ακόμη καλή αφορμή για να βγάλουμε τις τρομακτικές ενδυμασίες μας από την ντουλάπα και να το ζήσουμε αληθινά. Εμείς κάναμε μια πολύ καλή ψακτική και μάθαμε για τα καλύτερα Halloween party της αθηναϊκής πιάτσας και με αίσθημα ευθύνης απέναντί σου, μοιραζόμαστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Hard Rock Café

Aνδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0324 5170

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hard Rock Cafe Athens (@hrcathens)

Για ακόμα μία χρονιά, το στολισμένο Hard Rock Cafe γιορτάζει το Halloween με δύο conceptual parties για μικρούς και μεγάλους και ένα λαχταριστό, θεματικό special menu, που μπορεί και να σε «μετατρέψει» σε ζόμπι! Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η φάση ξεκινά στις 21:00 με τους Loop Station Band για ένα live-θρίλερ σε Funk, Disco, Pop και φυσικά rock ρυθμούς για να χορέψουμε με γνωστά κομμάτια που έχουν αγαπηθεί σε όλον τον κόσμο.

Μια μικρή έκπληξη θα περιμένει από τις 23 έως και τις 31 Οκτωβρίου όσους έχουν πάθος με τα tiki cocktails! Οι bartenders του Hard Rock Cafe έχουν δημιουργήσει, ειδικά για τις μέρες του Halloween, μία ειδική συνταγή, , Blueberry Zombie. Πρόκειται για ένα twist από «σκοτεινό» μαύρο ρούμι, Bacardi Superior, λικέρ εσπεριδοειδών, φρέσκο μοσχολέμονο, ανανά και μια φρικιαστική υποψία γρεναδίνης. Παραπονεμένοι δεν πρόκειται να μείνουν ούτε οι φανς του καλού μπέργκερ αφού μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Blueberry Chipotle Burger. Ζουμερό 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπέργκερ, μπέικον «καπνισμένο στα έγκατα της κόλασης», κρεμώδες τυρί μπρι, τραγανά κρεμμύδια και σπιτική dijonnaise, ξαπλώνουν σε ένα κρεβάτι από ρόκα και σάλτσα chipotle μύρτιλλων.

Το εμβληματικό cafe έχει event και για μικρά τερατάκια. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου βάζουν τις Halloween στολές τους, απολαμβάνουν face painting, φτιάχνουν χειροτεχνίες και παίζουν trick or treat στο πιο fun παιδικό πάρτι που παίζει τριγύρω. Η είσοδος δωρεάν.

Chez Estelle Treats & Sweets

Γρ. Κυδωνιών 4, Αιγάλεω τηλ: 21 1409 0629

Μια κουκλίστικη πατισερί από εκείνες που αγαπάς να ανακαλύπτεις, το Chez Estelle βγάζει τραπεζάκια στον πεζόδρομο και έχει ένα γλυκύτατο εσωτερικό με ρετρό λεπτομέρειες, γεμάτο… γλύκα. Στην βιτρίνα της, θα βρεις ένα σωρό χειροποίητα καλούδια, για να ερεθίσεις γλυκά τον ουρανίσκο σου. Aυτή την περίοδο ωστόσο η φάση γίνεται πολύ πιο spooky κι έτσι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 21:00 θα στηθεί Halloween παρτάρα με υπέροχα κοκτέιλ και θεματικά αλμυρά και γλυκά εδέσματα γιατί όλοι το ξέρουν ότι νηστικό ζόμπι αρκούδι, δεν χορεύει. Η είσοδος δωρεάν.

Last Halloween Festival στο Lohan

Iερά Οδός 32, Κεραμεικός, τηλ.:698 750 1825

To Σάββατο 28 Οκτωβρίου το Halloween στοιχειώνει το Lohan! H πιο τρομακτική γιορτή έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τους κορυφαίους Trappers, Youtubers και TikTokers. Παράλληλα εκατοντάδες zombies, πνεύματα και τεράστιες κολοκύθες έρχονται για να ζωντανέψουν τους μεγαλύτερους φόβους του κοινού. Οι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν σύντομα. H φάση όπως καταλαβαίνεις θα είναι έξτρα instagrammable για αυτό φρόντισε να φορέσεις τα καλά στοιχειωμένα σου ρούχα πριν ξεκινήσεις από το σπίτι σου. Eισιτήρια από 15€ εδώ.

Arch Beer House

Εθ. Αντιστάσεως 91, Περιστέρι, τηλ: 21 0575 2992

Είσαι μπιρολάγνος και κινείσαι στα πέριξ του Περιστερίου και των δυτικών προαστίων; Γουστάρεις τη ροκ κι όλα της τα παρακλάδια; Θες να ανεβάσεις φωτογραφίες στους λογαριασμούς σου στα social media τρωγοπίνοντας σε τραπέζια που έχουν πάρει το όνομά τους από αγαπημένες ροκ μπάντες; Θες η κρεατοποικιλία σου να ναι βαρβάτη και τα λουκάνικα της εκλεκτά; Αν απάντησες θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι επαναλαμβάνεις πολύ συχνά τη λέξη Arch στην καθημερινότητά σου, κάνοντας την ένα από τα στέκια σου. H Arch είναι πάντα παρούσα στα μεγάλα events της χρονιάς, επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει κι ένα Halloween party, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου με επίτιμη καλεσμένη τη λατρεμένη μπύρα Hobgoblin. Η είσοδος δωρεάν.

EPIC Halloween party στο Oddity

Hρακλειδών 61, Θησείο, τηλ.: 693 852 7901

Αν ψάχνεις το πιο επικό Halloween party της πιάτσας τότε πρέπει να βρεθείς στο Oddity την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου για να το ζήσεις μέχρι τέλους. Ο EPIC Halloween μπαξές θα έχει από όλα με λατρεμένα anthems της περιόδου, άφθονα guilty pleasures και αμέτρητους λόγους για να χορέψεις στον ρυθμό που θα μας υποδείξουν οι καλύτεροι djs της πόλης. Τα hits θα πέφτουν βροχή για αυτό είναι καλό να εξασκήσεις τις χορευτικές σου φιγούρες πριν εμφανιστείς στην παρτάρα. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5€

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v