Μάθε παιδί μου ξένες γλώσσες… φθηνά

Ξέρεις πού μπορείς να μάθεις όποια ξένη γλώσσα βάλει ο νους σου, πληρώνοντας ελάχιστα; Στο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ. Και όχι, δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής.

Μάθε παιδί μου ξένες γλώσσες… φθηνά

Αν δεν έχεις ακουστά το Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Αθηνών… ετοιμάσου να σε εκπλήξουμε. Είτε είσαι φοιτητής είτε όχι, είτε είσαι 20 χρονών είτε 55, μπορείς να μάθεις σχεδόν όποια ξένη γλώσσα θέλεις πληρώνοντας το ένα τρίτο και βγάλε απ’ ό,τι θα έδινες για ιδιαίτερα ή φροντιστήρια.

Τι εννοείτε «όποια γλώσσα θέλω»;

Βαθιά ανάσα και πάμε (με αλφαβητική σειρά): αγγλικά, αλβανικά, αραβικά, βουλγάρικα, γαλλικά, γερμανικά, γεωργιανά, δανικά, ιαπωνικά, ινδικά (hindi – σανσκαριτικά), ισπανικά, ιταλικά, κινέζικα, κορεάτικα, νορβηγικά, ολλανδικά, περσικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρώσικα, σέρβικα, σουηδικά, τούρκικα, τσέχικα, ρουμάνικα και φινλανδικά.

Μπορείς, εννοείται, να ξεκινήσεις από το μηδέν, ή να γραφτείς σε τμήμα ανάλογα με το επίπεδό σου, αν έχεις ήδη μάθει τα βασικά της γλώσσας που σε ενδιαφέρει. Σε κάποιες γλώσσες, όπως για παράδειγμα τα ιταλικά, τα κινέζικα και τα τούρκικα, υπάρχουν εκτός από τα τμήματα γλωσσομάθειας, και εργαστήρια προφορικού/ γραπτού λόγου, αν είσαι ήδη σε προχωρημένο επίπεδο και θέλεις απλά να τελειοποιήσεις τη γλώσσα.

Τα περισσότερα τμήματα έχουν μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα, από τρεις ώρες την φορά, κάποια διά ζώσης και κάποια (και) διαδικτυακά, αναλόγως τη γλώσσα. Δες εδώ τις ημέρες και τις ώρες της γλώσσας που σε ενδιαφέρει. 

Πού και πώς γράφομαι;

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα κλικ εδώ. Εναλλακτικά, αν προτιμάς να την κάνεις διά ζώσης, θα χρειαστείς μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σου, δύο φωτογραφίες και, αν είσαι φοιτητής, την φοιτητική σου ταυτότητα. Με αυτά θα πας στη Γραμματεία του Διδασκαλείου, στο 7 της οδού Ιπποκράτους, δίπλα στο Μετρό Πανεπιστήμιο.

Τα μαθήματα ξεκινούν για φέτος στις 23 Οκτωβρίου, και τελειώνουν στις 31 Μαΐου 2024. Πραγματοποιούνται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στα κτίρια της Ιπποκράτους 7 και της Σταδίου 5.

Και πόσο κάνουν;

Αν δεν είσαι φοιτητής/ τρια, 450€ τον χρόνο, ήτοι 64€ τον μήνα. Αν σπουδάζεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δίνεις μόλις 300€ τον χρόνο, και αν σπουδάζεις σε άλλο ελληνικό Πανεπιστήμιο 330€ τον χρόνο. Αν κάνεις και δεύτερη γλώσσα την ίδια χρονιά, δικαιούσαι επίσης έκπτωση 20% στη δεύτερη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Και όλοι οι λόγοι για να μάθεις μια ξένη γλώσσα εδώ - 15 καλοί λόγοι να μάθεις μια ξένη γλώσσα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v