Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών;

Ισπανικά, γαλλικά, ρώσικα, αραβικά και τρεις ακόμα γλώσσες διδάσκει δωρεάν ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων. Δες πώς θα κάνεις αίτηση.

Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών;

Ξεκίνησαν από ρώσικα, και όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνουν τα δωρεάν μαθήματα του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων. Από το 2014 μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι έχουν συμμετάσχει στα δωρεάν προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών που φιλοξενούνταν στα γραφεία τους, κοντά στο Σύνταγμα.

Από φέτος, τα μαθήματα θα γίνονται online, για να μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι μένουν στην περιφέρεια. Οι γλώσσες που προσφέρονται φέτος είναι περισσότερες από ποτέ (βαθιά ανάσα και): αραβικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κινεζικά, πορτογαλικά και ρωσικά.

Τα μαθήματα απευθύνονται αποκλειστικά σε αρχάριους, και το μόνο που χρειάζεσαι για να συμμετάσχεις είναι λάπτοπ ή κινητό με πρόσβαση στο internet και δυνατότητα βιντεοκλήσεων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μέσα από το Facebook και το Zoom, ενώ θα παρέχεται και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε mail στο [email protected] για να λάβεις τις απαραίτητες οδηγίες και την φόρμα που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις.

Και δεν τελειώνει εδώ: Αν έχεις φίλους από το εξωτερικό που θέλουν να μάθουν ελληνικά, τα μαθήματα ελληνικών για ξένους ξεκινούν επίσης στις 13 Νοεμβρίου και είναι εξίσου δωρεάν. Αιτήσεις και πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή 3/11, στο παραπάνω email.

Κι αν δεν σε πείσαμε ακόμα, διάβασε περισσότερα - Τι κερδίζεις μαθαίνοντας ξένες γλώσσες 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v