Κι όμως βρήκαμε δίκλινο σε νησί τον Σεπτέμβρη μέχρι 45€

Αν διακοπάρεις τον Σεπτέμβρη, τάξε μας. Σου βρήκαμε πολύ οικονομικά δωμάτια γιατί τα μπάνια του λαού ποτέ δεν σταματούν.

Κι όμως βρήκαμε δίκλινο σε νησί τον Σεπτέμβρη μέχρι 45€

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος λέει ο θυμόσοφος λαός μας κι εμείς του βγάζουμε το καπέλο γιατί ένα δίκιο το έχει. Βλέπεις και στο θέμα των διακοπών, εκείνοι που θα φύγουν Σεπτέμβρη, θα χαμογελάσουν τελευταίοι χαιρέκακα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους που με κρεμασμένα μούτρα και περίσσια απροθυμία πέρασαν τις πύλες της δουλειάς τους. Πέρα από τον λιγότερο κόσμο σε παραλίες, ταβερνάκια, μπαράκια και συναφή και την πιο ήπια ζέστη όσοι πάνε διακοπάρες ή έστω εκδρομούλες τον Σεπτέμβρη γλιτώνουν κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τις τιμές των δωματίων. Αν δεν μας πιστεύεις καλό είναι να τσεκάρεις τη λίστα με τα δωμάτια που βρήκαμε σε νησάρες με λιγότερο από 45€ το δίκλινο.

Λήμνος

Λίγο το ότι η Λήμνος θεωρούνταν πάντα παραμεθόριος, λίγο οι δύσκολες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, την άφησαν στην ησυχία της, κι αυτό σήμερα μεταφράζεται σε δυσεύρετη γαλήνη και καλύτερη επαφή με την φύση, που σε τούτο το νησί οργιάζει. Κατ’ αρχάς, έχει λίμνες, φανταστικούς προστατευόμενους υδροβιότοπους, σπηλιές, αλλά και τη μοναδική… έρημο της Ελλάδας, 70 ολόκληρα στρέμματα καλυμμένα εξολοκλήρου από άμμο. Τι άλλο; Έχει επίσης ένα φαντασμαγορικό κάστρο, σούπερ ενδιαφέροντα αρχαία, και ωραίες αμμουδερές παραλίες. Το Βeach Lychna στα Λύχνα έχει ωραιότατα δίκλινα με 39€ τη βραδιά, όπως και το Κύμα στο Μούδρο με το δίκλινο να κοστίζει εκεί 41€ ανά διανυκτέρευση.

Λέσβος

Η Λέσβος πέρα από πατρίδα του ούζου, είναι ένα κρυμμένο φυσικό στολίδι του Αιγαίου με ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και υπέροχη κουζίνα. Συν τοις άλλοις έχει και πολύ οικονομικά δωμάτια για την περίοδο του Σεπτέμβρη. Το Gorgona στη Σκάλα Συκαμιάς έχει εξαιρετικά δίκλινα με το κόστος διανυκτέρευσης να ανέρχεται στα 45€ ενώ Value for money είναι και τα Sourada Studios στη Μυτιλήνη με 40€ τη βραδιά.

Κεφαλονιά

Το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου έχει κάτι για όλους: Και μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Δυτικής Ελλάδας, και εξωπραγματικά τιρκουάζ νερά, και φύση που οργιάζει στην ενδοχώρα, και νυχτερινή ζωή που δεν περιορίζεται σε ατμοσφαιρικά φωτισμένα τραπεζάκια πλάι στο κύμα. Αν φέτος το σκέφτεσαι για Κεφαλονιά, έχουμε όλους τους λόγους που χρειάζεσαι για να το αποφασίσεις και φυσικά φτηνά δωμάτια.

Τα Studios Δελφίνια προσφέρουν ωραιότατα δίκλινα στα 45€ ανά διανυκτέρευση, ενώ αν ψάχνεις οικογενειακό διαμέρισμα για 2 ενήλικες και 2 παιδιά, με 34€ το βράδυ, θα το βρεις στη Σπυριδούλα στα Λουρδάτα.

Κέρκυρα

Tα καντούνια της, οι απογευματινές βόλτες στην πόλη με παγωτό στο χέρι, τα κρυστάλλινα νερά στις υπέροχες παραλίες της, τα κουκλίστικα χωριουδάκια της, η λαχταριστή τοπική κουζίνα.

Η Κέρκυρα είναι η αδιαμφισβήτητη αρχόντισσα και του Σεπτέμβρη και αν θες να την γνωρίσεις σωστά, έχουμε συγκεντρώσει τα highlights που οφείλεις να δεις και να δοκιμάσεις. Ο Eυγένιος στην παραλία του Κάβου είναι μια εξαιρετική λύση διαμονής με το δίκλινο να κοστίζει 40€ τη βραδιά.

Σύρος

Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, πέρασμα πολιτισμών, μοναδικής ομορφιάς χώρα, καλές παραλίες, ωραίες γεύσεις. Η Σύρος συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα νησιά για ένα (ή και περισσότερα) weekends και ο Σεπτέμβρης της πάει πολύ. Στο Oasis Rooms στον Γαλησσά θα βρεις Value for money δίκλινα με μόλις 36€ τη βραδιά.

Νάξος

Η Νάξος είναι μια πολυαγαπημένη Κυκλάδα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων χιλιάδων τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό. Η ζήτηση του πανέμορφου νησιού δεν έχει αυξηθεί τυχαία αφού συνδυάζει υπέροχες παραλίες, συγκλονιστικό φαγητό, κουκλίστικα χωριουδάκια και πεντακάθαρα νερά.

Τα Studios Naxos μπροστά στην παραλία του Αγίου Γεωργίου θα σου παρέχουν όλα τα διαμονίσια κομφόρ με μόλις 39€ ανά διανυκτέρευση.

Αμοργός

Νησάρες στην Ελλάδα υπάρχουν ευτυχώς πολλές. Ωστόσο η Αμοργός είναι μια λατρεμένη κατηγορία από μόνη της. Μια φορά σαν πας και αγναντέψεις το απέραντο γαλάζιο άλλωστε είναι αρκετή για να ορκιστείς αιώνια πίστη στην Αμοργό και κάθε χρόνο να «κατασκηνώνεις» εκείθε. Το Galaxy στην Αιγιάλη είναι μια θαυμάσια επιλογή διαμονής με το κόστος δίκλινου δωματίου στα 40€ τη βραδιά.

Αστυπάλαια

Τιρκουάζ νερά, ερημικές παραλίες, μια πανέμορφη και γραφική Χώρα, κι εκλεκτή ψαροφαγία δίχως αύριο συνιστούν μόνο κάποιους από τους λόγους, για τους οποίους και ο φετινός Σεπτέμβρης θα έχει άρωμα Αστυπάλαιας.

Το Yalos House στον Πέρα Γυαλό είναι μια τιμιότατη επιλογή με το κόστος του δικλίνου να μην ξεπερνά τα 45€ τη βραδιά.

Άνδρος

Η πανέμορφη Χώρα της, τα καπετανόσπιτα, τα γραφικά της χωριουδάκια, οι φυσιολατρικές τις εκπλήξεις και όλα όσα αγαπάμε στην κοντινή μας Άνδρο.

Το Ostria στο Γαύριο έχει γλυκύτατα δωματιάκια με την τιμή του δίκλινου να μην ξεπερνά τα 39€ τη βραδιά.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v