Σου βρήκαμε φτηνά δωμάτια στις Κυκλάδες τον Ιούνιο

Από τη Νάξο και την Τζια ως την Αμοργό, και από εκεί στη Σίφνο και τη Σαντορίνη (ω ναι, τη Σαντορίνη) σου έχουμε κυκλαδίτικα δωμάτια που τα σηκώνει η τσέπη σου.

Σου βρήκαμε φτηνά δωμάτια στις Κυκλάδες τον Ιούνιο

Λέγαμε πριν από λίγες μέρες ότι έτσι όπως πάει το πράγμα οι Κυκλάδες κινδυνεύουν να γίνουν ένα από εκείνα τα διαβόητα μέρη του πλανήτη που δεν είναι προσβάσιμα για τον μέσο κάτοικο της χώρας τους.

Τα καλά νέα βέβαια είναι πως λύσεις προς το παρόν υπάρχουν, και μία από αυτές είναι οι διακοπές off season. Ο Ιούνιος, μάλιστα, αν μας ρωτάς υπερτερεί του Σεπτεμβρίου, αφενός για τις τεράστιες μέρες του, που σου επιτρέπουν να είσαι ως τις 21.00 το βράδυ άμα θες στην παραλία, αφετέρου για την αίσθηση στην επιστροφή ότι μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν αλλά έχεις ακόμα όλο το καλοκαίρι μπροστά σου –ακόμα και στην Αθήνα να μείνεις, τα μπανάκια σου ας πούμε θα εξακολουθήσεις να τα κάνεις

Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά δωμάτια και ξενοδοχεία στις Κυκλάδες για τον Ιούνιο, και ιδού η συγκομιδή μας.

(*) Οι τιμές αφορούν τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου. Αν έχεις τη δυνατότητα να φύγεις καθημερινές, ενδέχεται να τις βρεις χαμηλότερες.

Στις κοντινές Κυκλάδες…

- Το Panorama View Kanala στην Κανάλα της Κύθνου έχει φωτεινά, κυκλαδίτικα δωμάτια στα 74€ το τρίκλινο. 
- Στην Ιουλίδα της Τζιας το παραδοσιακό House of grandma Zinios φιλοξενεί έως 4 άτομα με 81€ ανά διανυκτέρευση. 
- Επίσης στην Ιουλίδα, το Στη Μεσσάδα είναι ένα σπιτάκι όνειρο, που δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 67€ για δύο άτομα ανά διανυκτέρευση. 
- Στην Άνδρο, που σώζει κάθε χρόνο την κατάσταση από οικονομικής άποψης χάρη στο Μπατσί που συγκεντρώνει μερικά από τα οικονομικότερα δωμάτια των Κυκλάδων, βρήκαμε τα ωραιότατα Amorani Studios στα 50€, Elpida Andros στα 41€, Διαμερίσματα Καρανάσος στα 44€, και Blue Dolphin στα 53€. Όλα στο Μπατσί, όλες οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο.

Και λίγο παραπέρα…

- Στον Πάνορμο της Τήνου η Theodora έχει μεγάλα, περιποιημένα στούντιο με θέα στη θάλασσα, στα 50€ το δίκλινο. 
- Επίσης 50€ το δίκλινο κοστίζουν τα συμπαθέστατα Athos Studios και τα Στούντιο Αναστασία, αμφότερα στη Χώρα της Τήνου.
- Το Chrysa House στις Καμάρες της Σίφνου διαθέτει γλυκύτατα, χρωματιστά δωμάτια που ξεκινούν από τα 40€ το δίκλινο. 
- Το Petra & Fos στο Κάστρο της Σίφνου έχει ευρύχωρα στούντιο με καλά εξοπλισμένο κουζινάκι στα 50€ το δίκλινο. 
- Στην Απολλωνία, τη Χώρα της Σίφνου, το Nostos μας φιλοξενεί σε παραδοσιακά κυκλαδίτικα δωμάτια με 50€ για το δίκλινο. 
- Στον Ράμο της Σερίφου, φανταστικά δωμάτια με θέα στη θάλασσα και τιμές που δεν ξεπερνούν τα 48€ το δίκλινο έχει το Gaia Serifos Apartments
- Η Νάξος είναι παραδοσιακό προπύργιο των οικονομικών διακοπών στις Κυκλάδες, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρεις πολλές και καλές επιλογές γύρω στα 50€ το δίκλινο. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Castello Azzuro στην Αγία Άννα, το Flerianos Studios στον Άγιο Προκόπιο, το Ηλιοβασίλεμα στη Χώρα και το Elma Studio στη Μικρή Βίγλα. 
- Αρκετές είναι οι επιλογές στο συγκεκριμένο budget (των 50€ το δίκλινο) και στη Σύρο, μεταξύ των οποίων το Angela’s στον Γαλησσά,  το Angelica στην Άνω Σύρο, το Litus Studios στον Μέγα Γιαλό και το Atropos Varvara στην Ποσειδωνία. 

Πάμε να απομακρυνόμαστε…

- Στον Τριοβάσαλο της Μήλου το Katerina Apartments δεν θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού, αφού το δίκλινο κοστίζει μόλις 50€. 
- Επίσης στη Μήλο, στο χωριό Πάχαινα, το Agnanti View Hotel έχει όμορφα δωμάτια που ξεκινούν από 49€ το δίκλινο. 
- Αντίθετα με ό,τι μπορεί να φαντάζεσαι, και η Σαντορίνη έχει οικονομικές επιλογές: Στη μεν Περίσσα, η Villa Dima έχει το δίκλινο σε προσφορά τελευταίας στιγμής στα 42€ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο δε Καμάρι ο Finikas έχει συμπαθέστατα δίκλινα στα 46€.
- Στην Χώρα της Φολεγάνδρου, το Κύμα στο Φως μας εξέπληξε ευχάριστα, με δίκλινα δωμάτια στα 45€ ενώ στον Καραβοστάση, επίσης στη Φολέγανδρο, το Coral Apartments έχει μεγάλα κυκλαδίτικα στούντιο στα 55€ το δίκλινο. 
- Το οικονομικότερο δωμάτιο της λίστας μας το βρήκαμε στην Αμοργό, στην Αιγιάλη συγκεκριμένα, όπου η Πανσιόν Αιγαίον διαθέτει δωμάτια χωρίς μπαλκόνι στα 34€ και με μπαλκόνι στα 40€ (το δίκλινο πάντα). 
- Επίσης στην Αιγιάλη της Αμοργού, το Art Studio Apartments έχει ωραιότατα δίκλινα με τέλεια θέα στη θάλασσα, στα 50€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v