Πού θα βρεις τώρα φτηνά δωμάτια για τον Αύγουστο

Υπάρχουν φτηνά δωμάτια τον Αύγουστο; Αν ξέρεις να ψάχνεις, όλα υπάρχουν. Σου βρήκαμε 10 παραδείγματα, από 35€ ως 58€ το δίκλινο.

Πού θα βρεις τώρα φτηνά δωμάτια για τον Αύγουστο

Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι τιμές των δωματίων φέτος έχουν ξεφύγει, και ο Αύγουστος είναι πάντα ο χειρότερος μήνας από άποψη τιμών για να κάνεις διακοπές. Αν τώρα εσύ δεν αντέχεις άλλο στην Αθήνα, σου προέκυψε έκτακτη άδεια, βρήκες λίγα λεφτά ξεχασμένα στην τσέπη ενός παντελονιού (λέμε τώρα, γίνονται και θαύματα καμιά φορά) και θέλεις απεγνωσμένα να φύγεις, λύσεις πάντα υπάρχουν. Δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα δεν θα είναι, αλλά έχουμε 9 Αυγούστου ρε φίλε, μην τα θέλεις και όλα δικά σου.

Καταρχάς, τα βασικά: Πώς ψάχνουμε;

Ξεκινάμε από τα μέρη που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στα social media. Τα νησιά τα ξεχνάμε, από Σεπτέμβρη πάλι καλά να είμαστε, όπως ξεχνάμε και τα σούπερ Ινσταγκραμικά μέρη της Πελοποννήσου και της Ηπείρου (βλέπε Μάνη, Μεθώνη, Πάργα, Σύβοτα και τα πέριξ). Το Google Maps είναι φίλος μας, για να βρούμε ωραίες παραλίες και παραθαλάσσια μέρη που δεν είχαμε ακουστά. Το ίδιο φίλος μας –μη σου πούμε και παραπάνω– είναι η σελίδα των Ταξιδιών του in2life, που θα σου βάλει ιδέες για μέρη σαν την Καλλονή της Τροιζηνίας ή τις παραλίες του Πηλίου που δεν είχες ξανακούσει ποτέ

Άλλο ωραίο κολπάκι, αντί να ψάχνεις μέρη ένα ένα: Μπαίνεις Booking, γράφεις «Ελλάδα», βάζεις τις ημερομηνίες σου ή ακόμα καλύτερα πατάς στο ημερολόγιο εκεί που λέει «έχω ευελιξία» και επιλέγεις απλά τον Αύγουστο, πατάς Αναζήτηση, και στην επόμενη σελίδα εκεί που λέει «ο προϋπολογισμός σας ανά βράδυ» χαμηλώνεις την τιμή σε μάξιμουμ ας πούμε 60€, ή όσο θέλεις τέλος πάντων. Ναι, θα σου βγάλει πολλά βουνά, αλλά ενδιάμεσα θα έχει και κάποια παραθαλάσσια, ή έστω κοντινά στη θάλασσα, μέρη.

Βαριέμαι να ψάχνω μόνος/η μου, δώστε μου έτοιμες λύσεις

Το Ξενοδοχείο Ποσειδών στην Ολυμπία, που γίνεται τέλεια βάση για να βουτήξεις στις απέραντες αμμουδιές Ηλείας και Μεσσηνίας, έχει αξιοπρεπέστατα δίκλινα στα 55€. 

Στα διαρκώς ανερχόμενα Μέθανα, η Pansion Marousa έχει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια στα 50€ το δίκλινο. 

Στην πανέμορφη Κυπαρισσία, η Τριφυλία μας φιλοξενεί σε φροντισμένα δίκλινα που δεν ξεπερνούν τα 49,50€. 

Στους Μύλους της Αργολίδας, τα Διαμερίσματα Λέρνα απέχουν μόλις 50 μέτρα από την παραλία και κοστίζουν 55€ το δίκλινο. 

Στο Χορευτό του Πηλίου, το Λιμανάκι έχει δωμάτια που αγναντεύουν την θάλασσα στα 55€ το δίκλινο. 

Στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, επίσης στο Πήλιο, το Ακρογυάλι έχει λιτά αλλά καθαρά και προσεγμένα δωμάτια στα 53€ το δίκλινο με πρωινό.

Στα Παλιάμπελα, πολύ κοντά στη Βόνιτσα, η Θέα Πανόραμα έχει ωραιότατα δωμάτια με θέα στη θάλασσα και την πισίνα, στα 58€ το δίκλινο. 

Στο Καλαμίτσι της αγαπημένης μας Πρέβεζας, το Margarita Apartments απέχει 400 μέτρα από την παραλία, και τα δωμάτιά του δεν κοστίζουν παρά 53€ το τρίκλινο. 

Ο Ήλιος, 6 χιλιόμετρα έξω από τα Μάταλα της Κρήτης, και 80 μέτρα από την τέλεια παραλία στο Καλαμάκι, έχει δωμάτια που δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 44,50€ το δίκλινο. 

Λίγο έξω από το Ρέθυμνο, στα Καστελλάκια, η Αλεξάνδρα έχει σούπερ οικονομικά δωμάτια στα 35€ το δίκλινο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v