Βρήκαμε φθηνά δωμάτια για τον Σεπτέμβρη

Τάξε μας. Σου βρήκαμε ωραιότατα και φθηνότατα δωμάτια για να πας διακοπές τον Σεπτέμβριο, από μόλις 40€ το δίκλινο.

Βρήκαμε φθηνά δωμάτια για τον Σεπτέμβρη

Ο πιο καλοκαιρινός μήνας του καλοκαιριού τελειώνει, κι εμείς έχουμε έναν λόγο για να χαιρόμαστε: οι τιμές που πέφτουν αισθητά – σχεδόν – παντού.

Για του λόγου μας το αληθές, σου βρήκαμε φτηνά δωμάτια σε ωραιότατους, δημοφιλείς προορισμούς.

Στην Πελοπόννησο

* Το Apanema Apartments στο Βιβάρι, ακριβώς μπροστά από την παραλία διαθέτει δίκλινα δωμάτια με θέα στο βουνό στα 45€. 

* Σε αυτό το διαμέρισμα στη Μεσσήνη, το κόστος για μια διανυκτέρευση ανέρχεται στα 50€. 

* Στην Κυπαρισσία, το Ακρογιάλι βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Καλού Νερού και διαθέτει δίκλινα δωμάτια στα 39€. 

* Μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα και τη Γέφυρα του Κάστρου της Μονεμβασιάς, ο Ξενώνας Πέτρινο διαθέτει όμορφα δίκλινα δωμάτια με 46€ ανά διανυκτέρευση. 

* Στο Lido Hotel κοντά στο Ξυλόκαστρο, η παραλία απέχει μερικά βήματα, και η διανυκτέρευση σε ένα άνετο δίκλινο ανέρχεται στα 65€. 

* Στο Ναύπλιο, το boutique ξενοδοχείο Nafsimedon βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Καποδίστρια και διαθέτει όμορφα δίκλινα στα 69€, με πρωινό. 

* Στην Αρχαία Επίδαυρο, σε κοντινή απόσταση από την παραλία Γιαλάσι το Epidavros Seascape διαθέτει σούπερ θέα από τα δωμάτιά του, τα οποία κοστίζουν 50€ ανά διανυκτέρευση.

Στις Κυκλάδες

* Στην Άνδρο στο Μπατσί, το Silver view προσφέρει όμορφη θέα από τα δωμάτιά του, τα οποία κοστίζουν 51€ ανά διανυκτέρευση.

* Στη Νάξο, το Kastraki Dunes απέναντι από την ομώνυμη παραλία, διαθέτει ωραιότατα δίκλινα με θέα θάλασσα, στα 55€.

* Επίσης στη Νάξο, στην Πλάκα, το Amodari studios on the beach βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία και προσφέρει όμορφα μπαλκόνια με θέα θάλασσα στα 55€ ανά διανυκτέρευση.

 * Στα Θολάρια στην Αμοργό, το Evi's Studios έχει δωμάτια με όμορφα μπαλκόνια και θέα θάλασσα ή βουνό, στα 43€ ανά διανυκτέρευση.

* Στην εναλλακτική Ανάφη, τα δωμάτια του Villa Galini είναι άνετα, αγναντεύουν θάλασσα και κοστίζουν 59€ ανά διανυκτέρευση.

Στο Πήλιο

* Κατά μήκος της ακτής του Αγίου Ιωάννη και κάτω από τα πλατάνια του Πηλίου, το Ξενοδοχείο Άνεσις διαθέτει όμορφα δίκλινα με 61€ ανά διανυκτέρευση.

* To Arxontiko προσφέρει καταλύματα με θέα θάλασσα ή βουνό, στην καρδιά της παραλίας του Πλατανιά, με 54€ για ένα δίκλινο με σούπερ θέα.

* Στη Ζαγορά, το Muses Country House προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δωματιάκια, με 57€ το δίκλινο.

* Επίσης στη Ζαγορά, ο Ξενώνας Καπανιάρης στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό αρχοντικό και διαθέτει ωραιότατα δωμάτια, με 51€ ανά διανυκτέρευση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v