Σειρές με λίγα επεισόδια που πρέπει να δεις στο Netflix

Λίγα επεισόδια, δυνατό σενάριο και εξαιρετικοί πρωταγωνιστές. Αυτές οι σειρές του Netflix βλέπονται μονορούφι.

Σειρές με λίγα επεισόδια που πρέπει να δεις στο Netflix

Ψάχνεις κάτι να δεις που να μην έχει πολλές σεζόν στο Netflix; Θες ένα τηλεοπτικό «σφηνάκι» που θα σε προβληματίσει, θα σε κρατήσει κολλημένο στην οθόνη, με λίγα επεισόδια;

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω σειρές που στρημάρουν τώρα στην πλατφόρμα και δεν έχουν πολλά επεισόδιο για να πελαγώσεις.

The Glory

Η σεναριογράφος και η πρωταγωνίστρια του κορεατικού δράματος Descendants of the Sun συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά σε μια δημιουργία με επίκεντρο το bullying. Μια γυναίκα από χαμηλή κοινωνική τάξη βάζει σκοπό της ζωής της να πάρει εκδίκηση από τις πλούσιες συμμαθήτριές της που της έκαναν bullying, το σχεδιάζει για χρόνια, και θα το φέρει εις πέρας με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο. Ένα βίαιο δράμα, γροθιά στο στομάχι, με τη φοβερή στον ρόλο της, Song Hye-kyo.

The diplomat

Η Keri Russell (The Americans, Felicity) είναι η Kate Wyler, μια πετυχημένη διπλωμάτισσα, η οποία θα δει την ζωή της να αλλάζει ριζικά, όταν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών τη στρατολογεί να υπηρετήσει ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης. Η Wyler δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, σε μια σειρά- δημιούργημα της Debora Cahn (Homeland, The West Wing), η οποία ξέρει να στήνει σειρές πολιτικής δράσης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται.

Beef

Ο Ντάνι Τσο (Steven Yeun), ένας αποτυχημένος εργολάβος που κουβαλά πικρίες, έρχεται αντιμέτωπος με την Έιμι Λάου (Ali Wong), μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματία με μια όμορφη ζωή. Ο αυξημένος κίνδυνος της κόντρας τους ξετυλίγει τις ζωές και τις σχέσεις τους σε αυτήν τη σκοτεινή, κωμική και βαθιά συγκινητική σειρά. Η εταιρεία παραγωγής Α24 (Moonlight, Lady Bird, Ex Machina κ.α.) έβαλε πάλι το χεράκι της και αυτό φαίνεται) ενώ αμφότεροι οι πρωταγωνιστές δίνουν ρέστα.

Anatomy of a Scandal

Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα. Βασισμένη στο συγκλονιστικό best seller της  Sarah Vaughan που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, η σειρά σε σενάριο των David E. Kelley (Big Little Lies, Boston Legal) και  Melissa James Gibson (House of Cards), σε κρατά κολλημένο στην οθόνη συνδυάζοντας στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και δικαστικού δράματος.

The Law According to Lidia Poët

Η σειρά επικεντρώνεται στην Lidia Poët, πραγματικό πρόσωπο και παράλληλα η πρώτη γυναίκα δικηγόρος στην Ιταλία στα τέλη του 1800, η οποία ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, αποφασίζει να αντιπαλέψει το σύστημα, διεκδικώντας τα δικαιώματά της σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Η ιταλική σειρά των Guido Luculano και Davide Orsini θίγει σημαντικά ζητήματα ισότητας, και διαθέτει φοβερή φωτογραφία και μια γοητευτική κεντρική πρωταγωνίστρια, την εξαιρετική Matilda De Angelis.

Maid

Βασισμένη στο best-seller βιογραφικό βιβλίο “Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive” της Στέφανι Λαντ, η σειρά παρακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής μητέρας, η οποία αφού ξεφεύγει από μια κακοποιητική σχέση, βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια, ενώ παλεύει να ζήσει το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τους δυο τους. Η σειρά μιλά στον ψυχισμό πολλών κακοποιημένων γυναικών, χωρίς να γίνεται γραφική, και αποτελεί τηλεοπτικό comeback της Andie MacDowell, ενώ έχει για πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη (και κόρη της MacDowell) Margaret Qually.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v