Πού μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές;

Αν ψάχνεις μια οικονομική λύση για τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού τότε σου έχουμε τα καλύτερα «μεταχειρισμενάδικα» τριγύρω.

Πού μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές;

Oι οικονομικοί καιροί που διανύουμε είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολοι κι η αλήθεια είναι πως όταν πλησιάζει η περίοδος των πολυπόθητων διακοπών γίνονται ακόμη δυσκολότεροι. Έλα όμως που τα έξοδα συνεχίζουν να τρέχουν κι αν έχεις ένα σπιτικό, τότε συχνά πυκνά σκάνε on top διάφορα απρόοπτα. Μια βασική ηλεκτρική συσκευή να σου χαλάσει για παράδειγμα, χρειάζεται να ανοίξεις το πορτοφόλι και να πληρώσεις για να την αντικαταστήσεις. Αν το πορτοφόλι τραβάει ζόρια, τότε ίσως χρειαστεί να στραφείς στην αγορά των μεταχειρισμένων, όπου και μπορείς να βρεις προσιτές κι έξτρα οικονομικές λύσεις.

Αν πάλι δεν ξέρεις που να ψάξεις εμείς είμαστε εδώ για σένα να σου δώσουμε την πρέπουσα καθοδήγηση.

Facebook Marketplace

Αν χαζολογάς στα social media, τότε μπορείς να διαθέσεις λίγο χρόνο, βάζοντας στο ψαχτήρι του Facebook Marketplace ό,τι ακριβώς αναζητάς και να σου εμφανίσει όλες τις υπάρχουσες επιλογές ανά κατηγορία και συσκευή. Πέραν αυτών θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (φωτογραφίες, τιμή, περιοχή, τρόπους συνάντησης, αποστολής) ενώ το chat σου επιτρέπει να ρωτήσεις ό,τι χρειάζεται τον επίδοξο πωλητή.

Χρυσή Ευκαιρία

Χρόνια στο κουρμπέτι των αγοραπωλησιών η Χρυσή Ευκαιρία σου δίνει την –τι άλλο;- ευκαιρία να βρεις οτιδήποτε αναζητάς στον μακρύ κατάλογο των προϊόντων και των αγγελιών που φιλοξενεί στο site της. Μάλιστα έχει ειδικό section με ηλεκτρικές συσκευές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και σε εξυπηρετεί καλύτερα. https://www.xe.gr/hlektrikes-syskeves/

Vendora

Mε περισσότερες από 450.000 αγγελίες και 2 εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα το Vendora μοιάζει ιδανική επιλογή για να αγοράσεις μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Η δημιουργία του λογαριασμού κρατά το πολύ δύο λεπτά και δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Παράλληλα η ίδια η πλατφόρμα μέσω της υπηρεσίας “Αγορά μέσω Vendora”, ενεργεί ως αξιόπιστος διαμεσολαβητής που συλλέγει, κρατά και εκπληρώνει την πληρωμή μόνο όταν ικανοποιηθεί τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής, μειώνοντας τον κίνδυνο απάτης.

Εukeries.gr

Στο eukeries.gr θα βρεις πλήθος μεταχειρισμένων λευκών ηλεκτρικών συσκευών οι οποίες είναι διαθέσιμες για άμεση αποστολή (1-2 εργάσιμες), ενώ την ίδια στιγμή παρέχεται γραπτή εγγύηση έξι μηνών για κάθε ενδεχόμενη αγορά σου. Το σύστημα των πληρωμών είναι ιδιαίτερα ευέλικτο αφού εκτός από κατάθεση και πληρωμή με κάρτα, είναι διαθέσιμη κι η επιλογή της αντικαταβολής, ενώ το τμήμα service του eukeries.gr μπορεί να σε βοηθήσει ε ότι προκύψει όπως και στην αναζήτηση ανταλλακτικών που ίσως χρειαστείς.

Insomnia

Το Ιnsomnia είναι ένα πολύ γνωστό site αγγελιών το οποίο έχει και ξεχωριστή κατηγορία για ηλεκτρικές συσκευές στην οποία ανάλογα με το μπάτζετ σου μπορείς να βρεις ό,τι αναζητάς. Κάθε πωλητής έχει ποσοστό αξιολογήσεων προκειμένου να νιώθεις κι εσύ μια μεγαλύτερη ασφάλεια σε ενδεχόμενη μελλοντική συναλλαγή μαζί του. Χρειάζεται μονάχα να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα τον προσωπικό σου λογαριασμό και έπειτα να ξεκινήσεις τις αγοραπωλησίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v