Τα καλύτερα smartwatch ρολόγια έως 150 ευρώ

Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις το… χέρι σου; Δες τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια του ντουνιά, μέχρι 150 ευρώ.

Τα καλύτερα smartwatch ρολόγια έως 150 ευρώ

Αν μας έλεγε κάποιος πριν από μια δεκαετία, όταν είχαμε τα κλασικά μας τα ρολογάκια στον καρπό ότι κάποια στιγμή αυτά τα ρολόγια θα διάβαζαν παλμούς, πίεση, μηνύματα και θα έκαναν ανέπαφες συναλλαγές θα τον κοιτούσαμε παράξενα.

Πλέον η τεχνολογία έχει ενσωματώσει μέσα σε ένα ρολόι όλες τις λειτουργίες ενός smartphone και η ζωή μας αλλάξει ή και όχι.

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι από εκείνους που θέλουν να τα έχουν όλα στον καρπό τους, να ελέγχουν δείκτες υγείας, να γυμνάζονται και να βλέπουν τα αποτελέσματα της προπόνησής τους αλλά και να μιλούν από το ρολόι ωσάν τον Τζέιμς Μπόντ δες παρακάτω μερικά από τα πιο value for money έξυπνα ρολόγια της αγοράς.

Huawei Watch GT 3 SE

130 ευρώ από εδώ 

Το ρολόι της Huawei, διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 14 μέρες, λεπτό και άνετο στυλ και πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης. Υποστηρίζει λειτουργίες όπως σύνδεση Bluetooth, παρακολούθηση ύπνου TruSleepTM 3.0, παρακολούθηση καρδιακού παλμού TruSeen 5.0+, μέτρηση βημάτων, κατανάλωση θερμίδων, παρακολούθηση πίεσης αίματος και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Χάρη στο Huawei TruSleep 3.0 προσδιορίζει τον βαθύ, ελαφρύ και γρήγορο ύπνο (REM), καθώς και τους μεσημεριανούς ύπνους και τις ώρες αφύπνισης, για να σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα του πόσο καλά κοιμάσαι.

Amazfit T-Rex Pro

107€ από εδώ 

διαθέτει έγχρωμη always-on οθόνη HD AMOLED 1.3” με GPS μεγάλης ακρίβειας, συμπαγή σχεδιασμό, εξαιρετική αντοχή στο νερό (10 ATM), 100+ Sports Modes και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (4-5 μέρες). Σε ειδοποιεί για μεγάλες υψομετρικές αλλαγές και για τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα σου, ενώ διαθέτει μεγάλη γκάμα από watch faces εντός εφαρμογής για να το προσαρμόσεις με βάση τα γούστα σου.

Xiaomi Watch S1 Stainless Steel

140€ από εδώ 

Διαθέτει οθόνη AMOLED 1.43", κατασκευασμένη με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και επικαλυμμένη με γυαλί από ζαφείρι, ενώ το ενσωματωμένο dual-band GNSS chip υποστηρίζει πέντε κύρια συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης. Διαθέτει  117 λειτουργίες προπόνησης, με 19 επιπλέον επαγγελματικές λειτουργίες, ενώ ο βιο-αισθητήρας PPG πολλαπλών καναλιών προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού. Παρακολουθεί το πόσο κοιμάσαι, τόσο για κανονικής όσο και για μικρής διάρκειας ύπνους και καταγράφει διαφορετικά στάδια ύπνου, κάνει κλήσεις και υποστηρίζει πληρωμές χωρίς μετρητά NFC. Η μπαταρία του κρατά ωής 10-15 μέρες χωρίς χρήση για άθληση, ενώ το δερμάτινο λουράκι είναι από κανονικό δέρμα.

Samsung Galaxy Watch3 Stainless Steel

145€ από εδώ 

Είναι λεπτό, ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος, χρησιμοποιεί led και υπέρυθρες ακτίνες για να εκτιμήσει τα επίπεδα του SpO2 ή την ποσότητα του οξυγόνου στο αίμα, ενώ τσεκάρει και την πίεση μέσω της εφαρμογής Samsung Health Monitor. Με το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο αναγνωρίζει αυτόματα τις απότομες πτώσεις και διαθέτει περισσότερα από 120 προγράμματα προπόνησης για το σπίτι. Δέχεται κλήσεις και μηνύματα με εικόνες,

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v