Οικονομικοί προτζέκτορες έως 300 ευρώ για προβολές στο σπίτι

Θες κάτι απλό και αποτελεσματικό για να δεις ταινίες στο σπίτι, χωρίς πολλές απαιτήσεις; Αυτοί οι προτζέκτορες θα σε καλύψουν πλήρως.
Οικονομικοί προτζέκτορες έως 300 ευρώ για προβολές στο σπίτι

Η αγορά ενός προτζέκτορα είναι κοστοβόρα υπόθεση. Αν θες να απολαύσεις πραγματικά άψογη εικόνα, τότε το μπάτζετ σου θα πρέπει να ξεπεράσει τα 500 ευρώ. Και αν δεν έχεις τόσα πολλά να διαθέσεις;

Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με οικονομικότερες επιλογές που προσφέρουν το «τόσο όσο», χωρίς πολλά πολλά.

Viewsonic M1 Mini Projector Λάμπας LED

Τιμούλα 225€



Ξεκινάμε από τα… μικρά και πρακτικά. Αυτός ο προτζέκτορας τσέπης, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με συμβατότητα power bank και προσφέρει φορητότητα και ώρες ψυχαγωγίας χωρίς την ανάγκη καλωδίου τροφοδοσίας. Είναι μόλις 300 γραμμάρια, φωτεινότητας 50 Ansi Lumens, διαστάσεων 10x10 εκατοστά και χωρά στην τσάντα, στο σακίδιο ή ακόμα και στην τσέπη, ό,τι πρέπει για προβολές on the go. Η μέγιστη ανάλυση που βγάζει είναι 1920 x 1080, ενώ συνδέεται με HDMI και USB. Μέγιστη διάρκεια ζωής λάμπας 30000 hrs.

Philips NeoPix Prime 2 Projector HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία

Τιμούλα 166€ 



Ο ορισμός του value for money, διαθέτει πανεύκολη συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε πλατφόρμα streaming, αλλά και ασύρματα με laptop ή κινητό. Διαθέτει ανάλυση 1280 x 720 pixels,  φωτεινότητα 2600 Ansi Lumens, είναι LCD τεχνολογίας και εξοπλισμένος με Wi-Fi για να συνδεθείς ασύρματα στο τοπικό δίκτυο και να βλέπεις online ταινίες. Συνδέεται με Bluetooth, Card Reader, HDMI και USB. Διάρκεια ζωής λάμπας 30000 hrs.

Xiaomi Wanbo X1 Projector HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία

Τιμούλα 168€  



Ακόμα μια value for money πρόταση από τον μετρ του είδους Xiaomi. Διαθέτει λέιζερ με προηγμένο οπτικό κινητήρα LCD, φωτεινότητα 300 Ansi Lumens για φωτεινές και ζωντανές εικόνες με λεπτομέρειες ανεξάρτητα από το επίπεδο τεχνητού φωτός στο δωμάτιο και ανάλυση HD 1280 x 720. Η συνδεσιμότητα γίνεται με Analog Audio, HDMI και USB.

Conceptum RD-826 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi

Τιμούλα 289€


Προσφέρει «crystal clear» ανάλυση στα 1080p, φωτεινότητα στα 4000 lumens, διάρκεια ζωής λάμπας 50000 hrs και διάσταση προβολής που ξεκινάει από τις 60 και φτάνει μέχρι τις 200 ίντσες. Υποστηρίζει Wi-Fi και διαθέτει τη δυνατότητα για Miracast και iOS Cast Mirroring, για να προβάλεις εύκολα περιεχόμενο από οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή. Διαθέτει 2xHDMI ports, 2xUSB, όπως επίσης και θύρα VGA και δυνατότητα AV σύνδεσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v