Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά της αγοράς έως 20€

Αν δεν μπορείς άλλο τα ενοχλητικά καλώδια που μπλέκονται στο λαιμουδάκι σου, τότε σου έχουμε τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά της πιάτσας έως και 20 ευρώ.

Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά της αγοράς έως 20€

Όπως και να το κάνουμε το ασύρματο έχει άλλη ευκολία. Είτε μιλάμε για τηλεφωνική συσκευή είτε για ποντίκι, πληκτρολόγιο είτε φυσικά για ακουστικά η απουσία των ενοχλητικών καλωδίων μπορεί να αποδειχθεί ευλογία. Ξέρεις, μιλάμε για εκείνες τις καταστάσεις που τα καλώδια γίνονται κουβάρι ή πλέκονται γύρω από το λαιμό και πίσω από τα αυτιά σου, κάνοντας τη ζωή σου δύσκολη με τα σιχτίρια να πέφτουν βροχή. Η τεχνολογική ομάδα του In2life αφουγκραζόμενη τις ανάγκες σου ξαμολύθηκε στον θαυμαστό ιντερνετικό κόσμο για να βρει τις πιο value for money επιλογές ασύρματων ακουστικών της πιάτσας οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 20€.

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Bluetooth Handsfree Ακουστικά

Τα Xiaomi Redmi Buds 3 Lite απευθύνονται σε χρήστες που αναζητούν ασύρματα ακουστικά με καλή ποιότητα ήχου και ανταγωνιστική τιμή. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων της Xiaomi, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με άλλες συσκευές που υποστηρίζουν Bluetooth. Τα ακουστικά διαθέτουν ελαφρύ και στιλάτο σχεδιασμό, ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις και απομόνωση θορύβου για καλύτερη εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, προσφέρουν εύκολη σύζευξη με το κινητό τηλέφωνο και έλεγχο από το ίδιο το ακουστικό για τη μετάβαση μεταξύ των τραγουδιών, τη ρύθμιση της έντασης και την απάντηση σε κλήσεις. Η διάρκεια της μπαταρίας τους φτάνει στις 18 ώρες ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα με IP54 αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Η τιμή τους ξεκινά από 14,69€ 

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά

Τα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 απευθύνονται σε όσους ψάχνουν ασύρματα ακουστικά με αξιόπιστη απόδοση και προσιτή τιμή. Είναι μια καλή επιλογή για ανθρώπους που αναζητούν ακουστικά για καθημερινή χρήση όπως ακρόαση μουσικής και τηλεφωνικές κλήσεις. Επιπλέον, τα earbuds είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση, έχουν καλή ποιότητα ήχου και προσφέρουν αρκετές ώρες χρήσης με μια φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα earbuds είναι συμβατά με πολλές συσκευές, όπως smartphone, tablet και laptop, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ή να παρακολουθούν βίντεο χωρίς να ενοχλούν τους γύρω τους.

Είναι συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth.

Η τιμή τους ξεκινά από 12,80€.

Lenovo HT38 Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά

Τα earbud ακουστικά χωρίς καλώδιο Lenovo HT38 συνδέονται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Είναι κατάλληλη επιλογή για τρέξιμο ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες, καθώς διαθέτουν προστασία από τον ιδρώτα και τη βροχή. Διαθέτουν λειτουργία μείωσης θορύβου μικροφώνου, ώστε να σε ακούν καθαρά οι συνομιλητές σου. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης των ακουστικών. Η τιμή τους 19,24€.

JVC HA-S20BT Ασύρματα Bluetooth On Ear Ακουστικά

Αν θες να έχεις στυλ και να παρακολουθείς γρήγορα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της μουσικής, τότε αυτά τα ακουστικά είναι για σένα. Σε μια δίχρωμη σχεδίαση μοντέρνων καπνιστών χρωμάτων, τα ακουστικά έχουν τη δροσερή γοητεία ενός αντικειμένου μόδας. Φόρεσε το ελαφρύ Flats Wireless στο λαιμό σου και πάρτε τη μουσική σας εν κινήσει. Τα ακουστικά μπορούν να διπλωθούν επίπεδα περιστρέφοντας τα μαξιλαράκια των αυτιών και να μεταφερθούν συμπαγή στην τσάντα ή τη θήκη τους, ενώ μπορείς να ακούς 11 ώρες συνεχόμενης μουσικής χρησιμοποιώντας την επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους. Η τιμή τους στα 19,99€.

Grundig Bluetooth Headset Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά

Τα Grundig Bluetooth Headset μπορούν να συνδεθούν ασύρματα αλλά και με καλώδιο με τη συσκευή σας. Είναι σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση από το περιβάλλον.

Διαθέτουν μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων και αποσπώμενο καλώδιο, για εύκολη αντικατάσταση σε περίπτωση φθοράς. Οι αναδιπλούμενες κάψες τους βοηθούν στην μείωση του όγκου, κάνοντας τα πιο εύκολα στην μεταφορά. Η τιμή τους στα 18,60€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v