Τα καλύτερα drones για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι, από 30€

Θες να ασχοληθείς με την… τέχνη του drone-ing; Δε χρειάζεται να δώσεις πολλά. Ξεκίνα με λίγα, και καλά.

Τα καλύτερα drones για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι, από 30€

Είδες βίντεο από ψηλά με τη χρήση drone και ζήλεψες; Λογικό, είναι σκάλωμα το συγκεκριμένο χόμπι. Όμως κοστίζει.

Για να πάρεις ένα καλό drone, που να αντέχει, να βγάζει καλές αναλύσεις και να έχει διάρκεια σε μπαταρία θα χρειαστεί να δώσεις τουλάχιστον 500 ευρώ.

Όμως μη βιαστείς, ξεκίνα λάου λάου τσεκάροντας τις παρακάτω οικονομικές επιλογές, για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, και τις πρώτες σου πτήσεις.

S65 Drone Mini FPV με Κάμερα 720p και Χειριστήριο

Από 31€ 

Σε τιμή οριακά… τσάμπα, το S65 είναι ένα μικρό και εύκολο στη μεταφορά drone για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ποιότητα, αλλά θέλουν να εξοικειωθούν. Διαθέτει λειτουργία με gravity sensor που επιτρέπει τον έλεγχο της κίνησης του drone γέρνοντας το smartphone ή το tablet προς την επιθυμητή κατεύθυνση, λειτουργία Zoom 50x, GPS Positioning, Return to Home λειτουργία ώστε να γυρνάει αυτόματα στο σημείο απογείωσης, εμβέλεια 100 μέτρα και πτήση έως 12 λεπτά.

ToySky S161 Drone FPV 2.4 GHz με Κάμερα 1080p 20fps και Χειριστήριο

Από 52€  

Σούπερ οικονομικό, και άκρως αποτελεσματικό για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, το S161 προσφέρει βίντεο με ανάλυση 1080p και ελέγχεται εύκολα από το smartphone με ειδικό χειριστήριο. Σε αφήνει να ορίσεις συντεταγμένες από διάφορα σημεία στον φυσικό χώρο όπου θα πετάξει για καλύτερο έλεγχο, ενώ υποστηρίζει μέγιστο χρόνο πτήσης 12 λεπτά, και μέγιστη απόσταση μετάδοσης τα 80 μέτρα.

DJI Tello Drone Standard Kit Mini με Κάμερα 720p Συμβατό με Γυαλιά FPV

Από 108€ 

Με εύκολο χειρισμό και μικρό μέγεθος το drone διαθέτει δύο κεραίες και μια μπαταρία για χρόνους πτήσης έως και 13 λεπτά. Ενσωματώνει λειτουργία αυτόματης απογείωσης και προσγείωσης, ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας αλλά και λειτουργία ασφαλούς προσγείωσης σε περίπτωση που χάσει το σήμα. Επιτρέπει στα παιδιά και τους εφήβους να μάθουν τα βασικά του προγραμματισμού διασκεδάζοντας, ενώ αν είσαι προχωρημένος χρήστης, μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου εφαρμογές λογισμικού για το Tello χρησιμοποιώντας το Tello SDK.

ToySky S179 Drone 5G με 4K Κάμερα και Χειριστήριο

Από 131€ 

Το S179 διαθέτει κάμερα που τραβά Ultra HD (4K) βίντεο, συνοδεύεται από χειριστήριο για τον έλεγχο της πτήσης, και μπορεί να συνδεθεί με κινητό ή tablet. Διαθέτει GPS Positioning για να γνωρίζεις με ακρίβεια τις συντεταγμένες του drone και λειτουργία Return to Home, ώστε να γυρνάει αυτόματα με ένα κουμπί στο σημείο απογείωσης. Η μέγιστη εμβέλεια του φτάνει τα 800 μέτρα και μπορεί να πετάξει έως 20 λεπτά.

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v