Πού θα φας λαχταριστό μπουρίτο στην Αθήνα;

Γυρίσαμε την πόλη και εντοπίσαμε τις καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσεις το τυλιχτό έδεσμα στα καλύτερά του.

Πού θα φας λαχταριστό μπουρίτο στην Αθήνα;

Ωραίο το σουβλάκι, όμως έχεις δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μεξικάνικο τυλιχτό αντικείμενο που λέγεται μπουρίτο; Αν ναι, ξέρεις πόσο κολασμένα νόστιμο μπορεί να γίνει.

Αν όχι, τότε όρμα στις παρακάτω διευθύνσεις και παράγγειλε το δικό σου, έθνικ τυλιχτό.

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, τηλ: 21 0321 0240

Εφτά πληθωρικά, πικάντικα, δροσερά και λαχταριστά μπουρίτο σε περιμένουν σε αυτήν την πολύχρωμη τακερία, στην καρδιά της Αθήνας. Στο πολύχρωμο εσωτερικό του, θα δοκιμάσεις Pollo Burritos με μεξικάνικο ρύζι, cream de frijoles και cheddar τυλιγμένα σε τορτίγια από αλεύρι και γέμιση κοτόπουλο συνοδεία pico de gallo και sour cream, τα Carne Asada με μεξικάνικο ρύζι, cream de frijoles και cheddar τυλιγμένα σε τορτίγια από αλεύρι και γέμιση carne asada και τα πικάντικα Chili con Carne. Τιμές από 10€.

Ancho Mexican Grill

Δες τις διευθύνσεις εδώ 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ancho Mexican Grill (@anchomexicangrill)

Στο αγαπημένο Mexican Grill το οποίο επεκτείνεται διαρκώς σε νέα μέρη, μπορείς να διαλέξεις εσύ πως θα γεμίσεις το μπουρίτο σου, και αυτό μας αρέσει πολύ. Επιλέγεις ζύμη απλή ή καλαμποκιού ή ολικής, γέμιση (Barbacoa beef, chili con carne, κοτόπουλο tinga, χοιρινό, καυτερές γαρίδες ή veggie), προσθέτεις ρύζι της αρεσκείας σου, κόκκινο ή καστανό, και ένα σωρό υλικά (σάλτσες, sour cream, τυριά, guacamole, ακόμα και νάτσος). Το αποτέλεσμα είναι άκρως χορταστικό και ζουμερό. Τιμές από 5,5€.

Etnico

Κολοκοτρώνη 22 και Χαβρίου, τηλ: 211 4113880

Η ινδική κουζίνα συναντά το Μεξικό και τη Μέση Ανατολή, στους πάγκους και τα τραπεζάκια που απλώνει στο πεζοδρόμιο το Etnico, στο οποίο θα φας μερικά από τα πιο «μπομπάτα» μπουρίτο της πόλης. Μπουρίτο με κοτόπουλο φιλέτο, ντομάτα, μεξικάνικο ρύζι, sour cream, καλαμπόκι, frijoles (πουρές από φασόλια), enchilada sauce και τυρί, με χοιρινό, pico de gallo, guacamole, τυρί, μεξικάνικο ρύζι, καραμελωμένα κρεμμύδια, πιπεριά και sour cream, αλλά και με λουκάνικο (mix από μοσχάρι και χοιρινό), λιωμένο τυρί, αυγά, ντομάτα, pico de gallo, πατάτες τηγανητές και sour cream. Τιμές από 6,80€.

El burro tacos y tequila

Δημητρακοπούλου 102, Κουκάκι, τηλ: 693 225 6596

Τα tacos είναι σε μεγαλύτερη ποικιλία εδώ, όμως οφείλεις αν βρεθείς στο Κουκάκι να «χτυπήσεις» και το μπουρίτο αυτού του κρυμμένου ethnic θησαυρού. Θα το βρεις σε δύο πεντανόστιμες εκδόσεις. Μία χορτοφαγική, με ψητά λαχανικά, αβοκάντο, φασόλια και ρύζι, και μια με μοσχαράκι κιμά, μαύρα φασόλια και φρέσκο τυρί. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα, τόσο μεξικάνικα. Πολύ δυνατή και η παγωμένη μαργαρίτα, σε γεύση λάιμ και φράουλα. Τιμές στα 6,5€.

Lostacos

Ορλώφ 1, Κουκάκι, τηλ: 21 0922 9739

Επίσης στο Κουκάκι, αυτή η πολύχρωμη taqueria διαθέτει πλούσια ποικιλία στο δημοφιλές μεξικάνικο έδεσμα, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Στον κατάλογό της θα βρεις μεταξύ άλλων Burrito shrimp, με ρύζι, γαρίδες παναρισμένες σε panko, μαρούλι-λάχανο, pico de gallo, chipotle mayo και lime, μπουρίτο chili con carne με ρύζι, μοσχαρίσιο κιμά, cheddar sauce, ποικιλία λαχανικών σωτέ και μαρούλι-λάχανο και Burrito pork fajita, με ρύζι, χοιρινό, ποικιλία λαχανικών σωτέ, μαρούλι-λάχανο, pico de gallo και chutney πικάντικης πιπεριάς. Τιμές από 8,40€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v