Το Let’s Bubble κάνει την ταράτσα του Neoma… χειμερινή

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Neoma, στου Φιλοπάππου, δεν χρειάζεται να περιμένεις να καλοκαιριάσει για να απολαύσεις ένα γεύμα στην ταράτσα.

Το Let’s Bubble κάνει την ταράτσα του Neoma… χειμερινή

Ψηλά πάνω στον λόφο του Φιλοπάππου, στο 13 της οδού Μουσών, το ξενοδοχείο Neoma έρχεται να βάλει τέλος στην εποχικότητα των roof bars, εξασφαλίζοντας πανοραμική θέα για το φαγητό και τις κοκτεϊλοποσίες μας, ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.

Η αρχική ιδέα ήρθε από τους ίδιους τους πελάτες του ξενοδοχείου, που παρά το κρύο του χειμώνα, επέμεναν να επισκεφθούν το rooftop του Neoma για να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους. Η έμπνευση ήρθε από ένα ταξίδι του ιδιοκτήτη στο εξωτερικό και έτσι, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου προσγειώθηκαν στο rooftop του Neoma τρία ιγκλού, μέσα στα οποία θα πιάσεις τραπεζάκι για να δοκιμάσεις το εξαιρετικό μενού του εστιατορίου.

Τα ιγκλού είναι κατασκευασμένα από διάφανο υλικό, για να απολαμβάνεις φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ κάθε ιγκλού μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Και έχει και καλύτερο: Την θερμοκρασία του ιγκλού τη ρυθμίζεις εσύ, και δεν επηρεάζεται καθόλου από τις εξωτερικές συνθήκες.

«Αρχικά είχαμε αποφασίσει η ταράτσα μας να υποδέχεται τους επισκέπτες μας μόνο τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η αγάπη και η προτίμηση του κόσμου, τόσο των πελατών που διαμένουν όσο και επισκεπτών μας, μας πήγε ένα βήμα παρακάτω» εξηγεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. «Αρχίσαμε να ψάχνουμε για μία κατασκευή που να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες μας τη θέα μας και τις γεύσεις του εστιατορίου μας, χωρίς καμία έκπτωση, και παράλληλα να συμβαδίζει με τον περιβάλλοντα χώρο και την αισθητική του κτηρίου μας αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία μας. Εύκολες λύσεις δεν υπήρχαν. Βρήκαμε όμως την ιδανική και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι με τα τρία ιγκλού μας, τα τρία bubbles μας, όπως τα λέμε μεταξύ μας».

Το rooftop είναι ανοιχτό τόσο για πελάτες του ξενοδοχείου όσο και για εξωτερικούς επισκέπτες, για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, με μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από κοκτέιλ και κρασιά. Κρατήσεις γίνονται στην σελίδα του ξενοδοχείου, και τηλεφωνικά στο 213 0883945.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v