Σπιτάκια με θέα Ακρόπολη για ρομαντικά ΣΚ στην Αθήνα

Στην Πλάκα, του Ψυρρή, το Κουκάκι και αλλού, βρήκαμε διαμερίσματα και loft που κοιτάζουν την Ακρόπολη στα μάτια και κοστίζουν λιγότερα από 80€ τη βραδιά.

Σπιτάκια με θέα Ακρόπολη για ρομαντικά ΣΚ στην Αθήνα

Δε λέμε, ωραίες και οι χειμωνιάτικες εκδρομές, αλλά δεν μας εμπνέουν όλους: Κάποιοι είμαστε κρυουλιάρηδες, κάποιοι δεν έχουμε λεφτά για βενζίνες συν διαμονές, κάποιοι είμαστε βραδινοί τύποι και στα χωριά δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις μετά τις 17.00 που σκοτεινιάζει. Αν παρόλα αυτά εσύ θέλεις να πάρεις τον έρωτά σου και να ρομαντζάρετε κάπου, αυτά τα σπίτια που βλέπουν Ακρόπολη είναι η τέλεια εναλλακτική για τα Σαββατοκύριακά σας: Θα είναι σαν να έχετε φύγει… αλλά δεν θα έχετε φύγει.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου (28-29/1) και είναι τελικές, περιλαμβάνουν δηλαδή κόστος καθαρισμού, προμήθειες κλπ.

Αυτό το απίστευτο loft πίσω από το Μουσείο της Ακρόπολης, που απλώνεται σε τρία επίπεδα (στον 5ο, 6ο και 7ο όροφο του κτιρίου που το φιλοξενεί) βλέπει Ακρόπολη απευθείας από το κρεβάτι στον 6ο όροφο, και έχει και μια υπέροχη, μεγάλη βεράντα στον 7ο. Κοστίζει 83€ τη βραδιά για δύο άτομα.

Αυτό το φανταστικό, βιομηχανικού design loft στου Ψυρρή, που απολαμβάνει φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη από το γλυκύτατο μπαλκονάκι του. Βρίσκεται στον 5ο όροφο, και κοστίζει 63€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Αυτό το χαριτωμένο διαμέρισμα στα πόδια του Λυκαβηττού, που βλέπει από το ένα του μπαλκόνι Ακρόπολη και από την άλλη Λυκαβηττό. Βρίσκεται στον 5ο όροφο και κοστίζει 58€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Αυτό το γλυκύτατο δώμα που έχει ολόδική του μια μεγάλη ταράτσα με καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη, δυο βήματα από τον λόφο του Φιλοπάππου. Κοστίζει 72€ τη βραδιά για δύο άτομα.

Αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό στούντιο που βλέπει Ακρόπολη από το κρεβάτι (και από το μπαλκόνι μπροστά στο υπνοδωμάτιο) και κοστίζει 80€ ανά διανυκτέρευση.

Αυτό το κουκλίστικο ρετιρέ στο Κουκάκι, με την τέλεια διαμορφωμένη βεράντα του που βλέπει Ακρόπολη και Φιλοπάππου. Δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 68€ τη βραδιά για δύο άτομα.

Αυτό εδώ το στιλάτο στούντιο στον 8ο όροφο της Αιόλου, που κοιτάζει στα μάτια την Ακρόπολη από την ταρατσούλα του ακριβώς από πάνω, στον 9ο όροφο της πολυκατοικίας που το στεγάζει. Δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 47€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Αυτή η σουίτα στο boutique ξενοδοχείο διαμερισμάτων που λέγεται Parea, στου Ψυρρή, η οποία βλέπει Ακρόπολη από το μπαλκόνι της. Κοστίζει 76€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Αυτό το φανταστικό διαμέρισμα του 5ο ορόφου, στη γωνία Ερμού και Αιόλου, που απλώνεται σε 50 τετραγωνικά και βλέπει Ακρόπολη από το μπαλκονάκι του. Κοστίζει 67€ τη βραδιά για δύο άτομα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v