Τα πιο νόστιμα ρεβεγιόν για Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Λαμπερά και μίνιμαλ, γιορτινά και πεντανόστιμα, αυτά τα ρεβεγιόν στα εστιατόρια Αθήνας και των πέριξ είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχτείς το 2023.

Τα πιο νόστιμα ρεβεγιόν για Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Πού θες να σε βρει το νέο έτος; Με θέα την Ακρόπολη και τα βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό συνοδεία γκουρμέ πιάτων ή σε κάποιο μικρό εστιατόριο με εκλεκτή κουζίνα και καλή παρέα;

Για κάθε γούστο και διάθεση, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία και ενδιαφέροντα γιορτινά μενού για να μπει σωστά το 2023.

L’ Amiral

Πανός 6, Πλάκα, τηλ: 21 0010 0641

Τι θα έλεγες για ένα εκλεκτό ρεβεγιόν με θέα την Ακρόπολη; Αν για φέτος θες κάτι σπέσιαλ, τότε κλείσε τραπέζι στο εστιατόριο της Πλάκας, το οποίο ετοίμασε ένα ωραιότατο μενού έξι σταδίων, με καλωσόρισμα από αφρώδες ροζέ κρασί. Τιμή στα 70€ κατ’ άτομο.

MoMix Bar

Βουτάδων 36, Γκάζι, τηλ: 697 435 0179

Το αγαπήσαμε για τα μοριακά του κοκτέιλ, όμως φέτος απέκτησε γευστικό πρόσημο και άνοιξε την κουζίνα του για να μας υποδεχτεί. Θα παραμείνει ανοικτή και παραμονή Πρωτοχρονιάς για ένα μενού πέντε πιάτων όχι μοριακό, αλλά σίγουρα νόστιμο με κόστος 55€ κατ’ άτομο.

Το Καπλάνι

Ευφρονίου 47, Παγκράτι, τηλ: 2107211191

Σε γιορτινό και πρωτοχρονιάτικο κλίμα, το κρητικό εστιατόριο του Παγκρατίου ετοιμάζει ένα λαχταριστό μενού για την Παραμονή, με ελεύθερη επιλογή γιορτινά πιάτα όπως άγριο γουρούνι ελευθέρας βοσκής μαριναρισμένο σε 2 ειδών κόκκινα κρασιά και σούπα κολοκύθας με σάλτσα ξύγαλου, ψιλοκομμένο απάκι και διάφορα βότανα, αλλά και τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις του όπως το λουκάνικο προβατίνας, η στάκα με αυγά και οι μπουμπουριστοί χοχλιοί. Λογαριασμός στα 20-25€/ άτομο, με ποτήρι κρασί.

Shakespeare in Love

Αγίου Σπυρίδωνος 3, Πειραιάς, τηλ: 2104131999

Ο ερωτευμένος Σαίξπηρ του Πειραιά ετοίμασε και μας περιμένει να απολαύσουμε ένα υπέροχο μενού έξι πιάτων – συμπεριλαμβανομένης λαχταριστής βασιλόπιτας – για ένα σούπερ ρεβεγιόν στο αγαπημένο μας Λιμάνι. Κόστος στα 65€ κατ’ άτομο.

Le Pierrot Jazzy

Καραΐσκου 139, Πειραιά, τηλ: 21 0429 7855

Παραμένουμε Λιμάνι και πιάνουμε θέση σε αυτό το κουκλίστικο μπιστρό, για να δοκιμάσουμε ένα γιορτινό μενού πέντε πιάτων, συνοδεία jazzy ζωντανής μουσικής. Το κόστος του στα 50€ κατ’ άτομο.

The SPOT

Ακάμαντος 9, Θησείο, τηλ: 694 797 7384

Σε ένα ήσυχο σημείο στο Θησείο, αυτό το συμπαθητικό café bar ετοιμάζει ένα οικονομικό μενού για να το απολαύσεις όσο χαζεύεις τα πυροτεχνήματα που θα γεμίσουν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γαλοπούλα, πατάτες φούρνου, χοιρινό με λαχανικά, μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και πράσινη σαλάτα, και θα κοστίζει μόλις 25€ κατ’ άτομο.

Telescope

Αγ.Μαύρας 2, στον Λόφο του Προφήτη Ηλία, Χαϊδάρι, τηλ: 210-5812047

Θες απίστευτη θέα στην Αθήνα αφ’υψηλού; Τότε το αγαπημένο Telescope σε καλεί να απολαύσεις το εορταστικό του μενού σε μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα συνοδεία live μουσικής. Το κόστος του στα 60€ κατ’ άτομο.

Il Basilico

Λεωφ. Δεκελείας 128, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 21 6809 5468

Ξεκίνημα με ένα Μοσχάτο Ντ’αστι και συνέχεια με ένα λαχταριστό μενού ιταλικό που εγγυάται μια… γκράντε πρωτοχρονιά ετοιμάζει το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το κόστος του στα 40€ κατ’ άτομο.

Ελίν γεύσεις

Πλ. Υμηττού 6, τηλ: 21 0761 0226

Εορταστικό μενού πέντε πιάτων για το ρεβεγιόν με τιμή κατ' άτομο 40€ με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, βασιλόπιτα, σαμπάνια και… μικρές εκπλήξεις ετοιμάζει το εστιατόριο… εκεί ψηλά στον Υμηττό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v