Ξεκατινιάσματα στην ελληνική TV που άφησαν εποχή

Τζούλια Μπάρκα εναντίον Τζένης Χειλουδάκη, Έφη Θώδη vs Ρούλα Βροχοπούλου κι άλλα τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα που δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Ξεκατινιάσματα στην ελληνική TV που άφησαν εποχή

Η ελληνική τηλεόραση μας έχει χαρίσει δυστυχώς πολλές άβολες κι αμήχανες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν κάποια θρυλικά πια ξεκατινιάσματα μεταξύ διάσημων μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Μένοντας ξάγρυπνοι στο YouTube θυμηθήκαμε και ξαναείδαμε κάποια από αυτά και μας πήρε χωρίς να το καταλάβουμε το ξημέρωμα.

Βάσια Τριφύλλη vs Απόστολος Γκλέτσος

Οικονομέας και Καμπουράκης φιλοξενούν στο πάνελ τους πολύ γνωστούς ηθοποιούς που κατέβαιναν στον στίβο των δημοτικών εκλογών. Βάσια Τριφύλλη, Απόστολος Γκλέτσος, Βάνα Μπάρμπα, Στράτος Τζώρτζογλου κονταροχτυπιούνται μέχρι που μια ατάκα του Γκλέτσου βγάζει εκτός εαυτού την Τριφύλλη. Η ατάκα της: «οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μα@@@α» έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην τηλεοπτική μας ιστορία όπως και τα υπόλοιπα μπινελίκια με τα οποία στόλισε τον Αποστόλη της καρδιάς μας.

Τζένη Χειλουδάκη vs Τζούλια Μπάρκα

Κόντρα μεγατόνων που είχε απασχολήσει όλα τα μεσημεριανάδικα της χώρας κι είχε προσφέρει σκηνές άπειρου κάλλους στο τηλεοπτικό κοινό. Δύσκολα θα βρεις κάποιον που να θυμάται για ποιον λόγο ξεκίνησε η διαμάχη της ηθοποιού με την Τζένη Χειλούδακη. Παρόλα αυτά όλοι θυμούνται τις ατάκες περί γυναίκας μαϊμού της Τζούλιας Μπάρκα κρατώντας μάλιστα μια μπανάνα αλλά και την απάντηση της κ. Χειλουδάκη «αν ήταν να είμαι σαν κι εσένα, καλύτερα να πάω στο Λονδίνο και να τον ξανακολλήσω σαν την Καρλότα».

Έφη Θώδη vs Ρούλα Βροχοπούλου

Άλλη μια κόντρα που κανείς δεν γνωρίζει για ποιους λόγους ξεκίνησε αλλά ακόμη περισσότερο γιατί της αφιέρωσαν τα ελληνικά κανάλια άπειρο τηλεοπτικό χρόνο είναι αυτή της Έφης Θώδη με την Ρούλα Βροχοπούλου.

Σε μια πλήρως απονενοημένη συζήτηση που ξεκίνησε με ανταλλαγές φιλοφρονήσεων, συνεχίστηκε με εκατέρωθεν μπινελίκια και κατέληξε σε τραγουδιστές αφιερώσεις γράφτηκε άλλο ένα ιστορικό τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα.

Άσπα Τσίνα vs Φωτεινή Τσιτσίγκου

Στο πρώτο Fame Story που προβλήθηκε στη χώρα μας, ζήσαμε μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει προφανώς η κόντρα της Άσπας Τσίνα με τη Φωτεινή Τσιτσίγκου. Από τη μία η Άσπα ξεστόμισε την πλέον αποστομωτική ατάκα που ειπώθηκε σε ριάλιτι (φυσικά αναφερόμαστε στο «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου»), κι από την άλλη η Φωτεινή απάντησε με μπόλικα μπινελίκια αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η «γαμώτοστοδιάολο» φράση της.

Ζάχος Παπαντωνίου vs Λιάνα Κανέλλη

Βρίσκονταν αμφότεροι σε εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη όταν ο πρώην υπουργός είπε τη φράση «μιλάμε για ψυχιατρική κατάσταση» απευθυνόμενος στη Λιάνα Κανέλλη. Ακολούθησε η έκρηξη της βουλευτού η οποία ζήτησε τουλάχιστον 10 φορές να πάρει τη φράση του πίσω ο κ. Παπαντωνίου γιατί διαφορετικά θα έβγαζε το διαζύγιο του στον αέρα.

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου vs Δάφνη Μπόκοτα

Ξεκατίνιασμα αλήστου μνήμης το συγκεκριμένο, μνημονεύεται ακόμη και σήμερα μέσα από videos, memes , ατάκες στον θαυμαστό κόσμο των social media. Η Δάφνη Μπόκοτα λέει πως «αν βγω κι εγώ και πω ότι έχουν γράψει για μένα τα νέα του ψαροντούφεκου» και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση της, ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου σε ζωντανή μετάδοση αρχίζει να μπινελικώνει σαν να μην υπάρχει αύριο τη δημοσιογράφο στολίζοντάς την με μπόλικα κοσμητικά επίθετα.

Τζούλια Αλεξανδράτου vs Χρήστος Ψωμόπουλος

Ανθρωποι είμαστε και κάποια στιγμή πέρα από σφάλματα που κάνουμε, χωρίζουμε κιόλας. Στην περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Χρήστου Ψωμόπουλου ωστόσο, ο χωρισμός είχε πολλά τηλεοπτικά επεισόδια με ανταλλαγές φιλοφρονήσεων εκατέρωθεν, μπινελίκια κι απειλές για μηνύσεις.

Μίστερ Μπούτια vs Tαμπάκης

Ο Μίστερ Μπούτια έχει πάρει θέση να κρίνει την ερμηνεία του Γιώργου Ταμπάκη στο τραγούδι της Σοφίας Βέμπω «Παιδιά της Ελλάδος, παιδιά» σε εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη. Ενώ αρχικά ο Μίστερ Μπούτια πλέκει το εγκώμιο στον Ταμπάκη έπειτα από μια φράση του αρχίζει να τον λέει Καραγκιόζη και του προτείνει να κατέβει από το καλάμι γιατί τα καλάμια σπάνε και μπαίνουν κάπου.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής ο Μίστερ Μπούτια μπαίνει στο πλατό κουτσαίνοντας καταγγέλλοντας τον Ταμπάκη για μια ξεγυρισμένη καρατέκα κλωτσιά που του έριξε. Κλάματα, φωνές κι απειλές για μηνύσεις ακολούθησαν.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v