Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης

Γυρίζουμε τον τηλεοπτικό χρόνο πίσω και θυμόμαστε μερικές από τις πιο ντροπιαστικές (και αστείες) στιγμές της αθάνατης ελληνικής τιβί.
Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης
Η ελληνική τηλεόραση θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας για τον κοινωνιολόγο του μέλλοντος.

Το τι έχει περάσει και τι έχει συμβεί σε αυτό το «κουτί» δε λέγεται, ούτε περιγράφεται! Ευτυχώς όμως έχουμε τα βίντεο για να μας θυμίζουν τις… χρυσές εποχές της.

Ιδού μερικές από τις πιο ντροπιαστικές και αστείες στιγμές που μας έχει χαρίσει ανά τα έτη.

Ο Αυτιάς κάνει μαγνητοσκοπημένη δημοσιογραφία

Ο Γιώργος Αυτιάς έχει σε αποκλειστικότητα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και την επόμενη μέρα χρησιμοποιεί ξανά τις δηλώσεις του, παριστάνοντας ότι είναι και πάλι στον αέρα ζωντανά μαζί του. Δώστε του ένα Όσκαρ!



Η γυναίκα αντιπρόσωπος στην Αννίτα Πάνια

Η λέξη «λέρα» πλέον έχει αποκτήσει πρόσωπο και υπόσταση. Είναι αυτή η κυρία από την εκπομπή της Αννίτας που κατηγορεί τον άντρα της ως «αντιπρόσωπο» και γράφει τηλεοπτική ιστορία.



Το μηχανάκι νερού

Ένας εφευρέτης είναι έτοιμος να παρουσιάσει με χαρά το νέο του δημιούργημα στον Καμπουράκη και τον Οικονομέα, ένα μηχανάκι που «καίει» νερό. Όμως τίποτα δεν πάει καλά στην παρουσίαση και αυτό που ακολουθεί είναι απόσπασμα από επεισόδιο Mr. Bean.



To Pornhub στο ιστορικό των υπολογιστών της ΕΡΤ

Ευχάριστα περνούν τις ώρες τους στην ΕΡΤ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σε δελτίο του καναλιού, η κάμερα κάνει κοντινό πλάνο σε PC της ΕΡΤ στο οποίο ο google chrome προτείνει με βάση το ιστορικό του Pornhub.



Ο κύριος Νεκτάριος

Ώριμος κύριος αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον – χαμένο εδώ και χρόνια – έρωτα της ζωής του μέσα από την εκπομπή Πάμε Πακέτο. Όμως τίποτα δεν πάει καλά.



Ολόκληρη η εκπομπή του Ερωτοδικείου για το χαστούκι στη Δήμητρα Λιάνη

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν το έπος αυτής της ζωντανής εκπομπής που μεσουράνησε στο trash των 90s. Αν όμως μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα επεισόδιο που βλέπεται μονορούφι με το στόμα ανοικτό, είναι το «δικαστήριο» που στήνεται για το σκηνικό με το χαστούκι.



Το Ζευγάρι της Χρονιάς και το «γουνάκι»

Η εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου όχι μόνο σάρωσε τα πρόστιμα από το ΕΣΡ, αλλά μας χάρισε και μερικές από τις πιο απίστευτες τηλεοπτικές στιγμές όλων των εποχών. Αποκορύφωμα το επεισόδιο με την Αργυρώ και την ατάκα που στιγμάτισε την ελληνική cult τηλεόραση «θέλω το γουνάκι σου».



Χατζηστεφάνου VS Μπόκοτα

Στημένο ή όχι, μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους καυγάδες σε ζωντανή μετάδοση, με ατάκες που άφησαν εποχή: «Βλάχα, βλαχάααρα, αμόρφωτη!». Φυσικά παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου.



Τα σκουπίδια των επωνύμων

Και μιας αναφερθήκαμε στην Τάτι, οφείλουμε να τιμήσουμε τη χρυσή εκείνη εποχή που έψαχνε τα σκουπίδια των επωνύμων σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει.



Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο της Άντζυ Σαμίου

Στα χνάρια του Γιώργου Αυτιά, η λαίδη βγαίνει ζωντανά στην Τατιάνα, μπερδεύεται με μαγνητοσκοπημένο βίντεο στο οποίο η Άντζυ Σαμίου δίνει συνέντευξη, και αρχίζει να της μιλάει σαν να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής.



Η επική τούμπα Τσουκαλά

Ο Τάκης μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές κάλλους, όμως αυτή η τούμπα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των πιο έπικ στιγμών της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v