Τα «βρώμικα» του κέντρου για να γλείφεις τα δάχτυλά σου

Βρίσκεσαι στο κέντρο καράκεντρο της πόλης και θέλεις κάτι για να στρώσει το στομάχι; Άσ’ το πάνω μας. Τι να βάλουμε μέσα;

Τα «βρώμικα» του κέντρου για να γλείφεις τα δάχτυλά σου

Καμία βρωμιά δεν είναι ντροπή, όταν ισιώνει το στομάχι μετά από ένα σωστό ξενύχτι. Άσε που σου δίνει και δύναμη να συνεχίσεις την μπαρότσαρκα ή απλά να πας σπιτάκι σου και να κοιμηθείς τον ύπνο του δικαίου.

Ιδού λοιπόν, στο κέντρο της πόλης, τα καλύτερα βρώμικα για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

Καντίνα Μιχαλακοπούλου

Μιχαλακοπούλου 38, τηλ: 21 0722 9129

Σταθερή αξία για τους ξενύχτηδες του κέντρου, η καντίνα της Μιχαλακοπούλου με τις ευγενέστατες κυρίες σερβίρει, μεταξύ άλλων, κολασμένο σάντουιτς με σούπερ σάλτσα δική τους, πατάτες, καραμελωμένα κρεμμύδια και ντομάτα, αλλά και τις ξακουστές αυτές μπουκίτσες κοτοπούλου σε μερίδα, λουσμένες με λαχταριστή σάλτσα και ένα βουνό προκάτ πατάτες.

Καντίνα Μαβίλη

Σούτσου 3, τηλ: 21 0641 1198

Συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και δεκαετίες να σερβίρει ένα από τα κορυφαία σάντουιτς της πόλης. Στο μαγαζάκι ακριβώς από πίσω από την πλατεία με την φωτεινή πινακίδα που γράφει με φωτεινά γράμματα «ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΑΒΙΛΗ», θα παραγγείλεις λαχταριστό σάντουιτς με αφράτο ψωμάκι και καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, αλλά και πληθωρικό χοτ ντογκ με βραστό λουκάνικο, λάχανο, καρότο και βελούδινη μαγιονέζα. Έχει και μερίδες με κοτόπουλο πανέ, αλλά και κρέπες αν θες κάτι διαφορετικό.

Το Καρότσι του Γιατρού

Μιαούλη 5, Ψυρρή

Θεραπεύει πονεμένα στομάχια και ευαίσθητες καρδιές εδώ και χρόνια αυτός ο… στομαχολόγος, με σάντουιτς γίγας, στα οποία μπορείς να βάλεις μπιφτέκι, λουκάνικο, καλαμάκι κοτόπουλο ή χοιρινό. Το χοιρινό του είναι εξαιρετικό, ψημένο στα κάρβουνα με φουλ έξτρα πατάτες, καυτερή σάλτσα δική του, ντομάτα, τυρί, μαγιονέζα και μουστάρδα. Εξίσου δυνατό και το λουκάνικο φρακνφούρτης σε σάντουιτς με απ’ όλα και καυτερή σάλτσα για μερακλήδες.

Food street

Καλαμιώτου 14, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3211003

Λαχταριστά burgers, φτιαγμένα από 100% ποιοτικό μοσχαρίσιο κιμά, hot dog με ελληνικά λουκάνικα και fish ‘n’ chips με τραγανό μπακαλιάρο, που σερβίρεται με σως από μαγιονέζα και αβοκάντο αρωματισμένη με λεμονόχορτο, σερβίρει μεταξύ άλλων το αγαπημένο των ξενύχτηδων Food str. σε στρατηγική θέση στο Μοναστηράκι. Πιάσε θέση στους ψηλούς του πάγκους, τσίμπα ένα ή δύο στα γρήγορα και η βραδιά προμηνύεται μεγάλη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v