Τέλεια μέρη για να φας μέχρι σκασμού και να δώσεις λιγότερα από 18 ευρώ

Θες να δώσεις λίγα και να φας πολλά; Πεινάς πολύ; Σου έχουμε μέρη για κάθε γούστο όπου με έως 18 ευρώ θα φας και θα πιείς.

Τέλεια μέρη για να φας μέχρι σκασμού και να δώσεις λιγότερα από 18 ευρώ

Αν χορταίνεις δύσκολα, αν είσαι καλοφαγάς και θες η μερίδα σου να μην είναι τσιφούτικη, τότε να ξέρεις είσαι πολύ φίλος μας.

Για όλες εκείνες τις φορές που θέλουμε να φάμε του σκασμού, χωρίς να δώσουμε πολλά, υπάρχουν στέκια στην πόλη που αναλαμβάνουν να μας καλύψουν το κενό στο στομάχι.

Δες μερικά από τα αγαπημένα μας.

Στο Saipan

Κ. Βάρναλη 9 (Πλ. Δούρου), Χαλάνδρι, τηλ: 210 6850644

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by mouthwatering content (@foodies.vibe)

Πολυασιατικό και… πολύχρονο εστιατόριο που επικεντρώνεται στην κινεζική και ιαπωνική κουζίνα, το Saipan σε υποδέχεται σε ατμόσφαιρα πορφυρής πολυτέλειας για να φας προσεγμένες ασιατικές γεύσεις. Για να τις φας απεριόριστα μέχρι σκασμού, σημείωσε πως κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ από τις 19:00 έως τις 00:00 και κάθε Κυριακή μεσημέρι από τις 12:30 έως τις 16:30 έχει και πληθωρικό μπουφέ με 18€ και 20€ αντίστοιχα κατ' άτομο. Ο μπουφές περιλαμβάνει κινέζικες νοστιμιές (νουντλς, ντάμπλινγκς, πάπια Πεκίνου, σούσι, γλυκά κ.α.) Τα παιδιά μέχρι 12 ετών στα 10€ ανά παιδί.

Στο Fan Fan

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 162, Ηλιούπολη, τηλ: 21 0992 9299

Αγαπημένη ινέζικη πρόταση στην Ηλιούπο-lee, το Fan Fan έγινε διάσημο για τον πληθωρικό του μπουφέ κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ καθώς και Κυριακή μεσημέρι. Εκεί, τρως απεριόριστα και καλά με 13-16€/ άτομο. Στο μενού θα βρεις μεταξύ άλλων σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι, ρύζι με αυγό και λαχανικά, κοτόπουλο με μπαμπού και μανιτάρια ή ανανά σε γλυκόξινη σως, μοσχάρι σε σως κόκκινου κάρυ και γάλα καρύδας, τηγανητή μπανάνα με παγωτό και άλλα τέτοια ωραία. Η κράτηση τα ΠΣΚ είναι απαραίτητη.

Στις ταβέρνες στα Καλύβια

Αν είσαι λάτρης του κρέατος, τότε σίγουρα τα Καλύβια βρίσκονται ψηλά στη λίστα των εξορμήσεών του. Και έτσι πρέπει, μιας και οι μερίδες των χασαποταβερνείων που βρίσκονται εδώ είναι γενναίες. Μουρούζης, Χριστόφορος, Τρίγωνο, Κόλλιας και Αλώνια σερβίρουν σούπερ κρεατικά όπως τεράστια μπιφτέκια απλά ή γεμιστά, αρνάκι στη σούβλα, κοκορέτσι, συκωτάκι, μπριζόλες και σπαλομπριζόλες με κανένα… έλεος σε μερίδες, ενώ όσον αφορά τις τιμές, υπολογίστε περί τα 15-18€ το άτομο για ένα σούπερ χορταστικό γεύμα, με δικό τους κρασί.

Στη Μυρτιά

Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9370708

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Μυρτια (@myrtia_)

Κοινό μυστικό των νεοσμυρνιωτών, που έγινε… τούμπανο και μαζεύει κόσμο και κοσμάκη από παντού, η Μυρτιά ξέρει να μας χορταίνει σε καλές τιμές. Οι μερίδες εδώ είναι γενναίες, τα κρέατα δικά τους από το ομώνυμο χωριό, και το τσιμπούσι περιλαμβάνει μπιφτέκια γεμιστά μοσχαρίσια, μπριζόλα γάλακτος, συκώτι που μπορείς να σκεπαστείς ολόκληρος, τζατζίκι χειροποίητο και ποικιλία τηγανιτών ορεκτικών (κολοκύθια, μελιτζάνες, φλογέρες κ.α.) για να ξεκινήσεις σωστά. Μην παραγγείλεις πολλά όμως, έχει και κέρασμα λουκουμάδες με μέλι ή πραλίνα για το τέλος, αλλά και χαλβά. Λογαριασμός στα 18-20€ το άτομο με δικό τους κρασί.

Στο Καφενείο Μπίλια

Εθνικής Αντιστάσεως 44, Καισιαριανή, τηλ: 21 0722 5769

Μέρος παρεΐστικο και χαλαρό, το καφενείο Μπίλια δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους ντόπιους. Για τους υπόλοιπους, πρόκειται για ένα ανέγγιχτο από τον χρόνο στέκι με ρετρό ατμόσφαιρα. Οι έντεχνες μελωδίες που βγαίνουν από ακορντεόν σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, αυτήν των κουτουκιών και της αίσθησης ότι όλο το μαγαζί είναι μια παρέα. Εδώ θα τσακίσεις τυροκαυτερή, τηγανιά κοτόπουλο, πατάτες τηγανιτές, σαγανάκι, κεφτεδάκια σπιτικά και μυρωδάτα, λουκάνικο σχάρας και άλλα τέτοια ωραία, σε ικανοποιητικές μερίδες, χωρίς να δώσεις πάνω από 15€ το άτομο, συνοδεία χύμα ούζου ή τσίπουρου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v