Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας μέχρι σκασμού με 20€

Θες να δοκιμάσεις τα όριά σου στο φαγητό; Λαχταράς ένα βράδυ να φας σα να μην υπάρχει αύριο; Απεριόριστα μενού και μπουφέδες θα σε καλύψουν πλήρως – με 20€ το άτομο.
Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας μέχρι σκασμού με 20€

Και θα φας και θα πιείς και θα ξαναφάς και θα ξαναπιείς και ξανά πάλι.  Αν είσαι κοιλιόδουλος- και μπράβο σου – τότε τα παρακάτω μαγαζιά θα σε καλύψουν πλήρως, αφού πληρώνοντας ένα αντίτιμο λιγότερο των 20 ευρώ έρχεσαι… αντιμέτωπος με απεριόριστα πιάτα και ενίοτε αλκοόλ.

Πόσο αντέχεις να φας;

Vietnam
Λεωφ. Μαραθώνος 170, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294 092390



Δύο σε ένα: Κάνεις και τη βόλτα σου στην παραλιακή Νέα Μάκρη, τσακίζεις και ασιατικά καλούδια σε έναν πληθωρικό μουφέ. Κάθε Τετάρτη από 7:30 μ.μ. μέχρι 12:00 μ.μ. και κάθε Κυριακή από 1:00 μ.μ. μέχρι 5:30 μ.μ. το βιετναμέζικο εστιατόριο της Μαραθώνος σερβίρει με απεριόριστη κατανάλωση κλασικά ασιατικά πιάτα, επιλογές από sushi, σαλάτες, σούπες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα, ρύζι, noodles, αλλά και γλυκάκια. Το κόστος στα 19€ για την Τετάρτη και στα 21€ την Κυριακή.

Maracana Grill
Κολοκοτρώνη 55 (από Θησέως 296), Καλλιθέα, τηλ: 2109400801

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maracana Grill (@maracanagrill)


Εδώ χορταίνεις με κρέας… α λα βραζιλιάνα σε έναν προσεγμένο χώρο που σε ταξιδεύει στην μακρινή χώρα. Οι γεύσεις της Βραζιλίας έρχονται στο τραπέζι σου μέσα από ένα πλήρες μενού με σαλάτες, βραζιλιάνικα μαγειρευτά (ρύζι, μαύρα φασόλια, βραζιλιάνικες κροκέτες κ.α.) 11 ψητά κρέατα στα κάρβουνα, γλυκό και καφεδάκι για χώνεψη. Για δύο άτομα το κόστος ανέρχεται στα 32 ευρώ για ένα χορταστικό γεύμα με όλα τα παραπάνω. Εξαιρετική και η caipirnha τους, στα 18€ για μισή κανάτα.

Shisan Sushi bar
Δες τα καταστήματα εδώ  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shisan Sushi Bar (@shisan_sushi_)


Πόσο sushi αντέχεις να φας; Καμία ποσότητα δεν είναι ποτέ αρκετή, και αυτό θα το καταλάβεις τσακίζοντας τον κυριακάτικο μπουφέ αυτής της αλυσίδας ιαπωνικών γεύσεων. Ο μπουφές λειτουργεί από τις 14.30 μέχρι τις 20.00 και περιλαμβάνει πάσης φύσεως maki, sashimi, nigiri, σαλάτες, california rolls κ.α. Το κόστος του ανέρχεται στα 22€. Σημείωσε επίσης και το happy hour Δευτέρα με Σάββατο 12:30-19:30, στο οποίο επιλεγμένα μενού σερβίρονται από 5,90€.

Το Νησί
Δες τα καταστήματα εδώ 

Γαλάζιες καρέκλες, κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα, νησιώτικη διακόσμηση και φυσικά άφθονα θαλασσινά είναι η συνταγή που προσφέρει αυτό το Νησί στις ταβέρνες του στην Αττική. Το ψαρο-τσιμπούσι εδώ θα σου βγει οικονομικότατο, αφού σε μεγάλο μέρος του μενού του Νησιού, ισχύει καθημερινά προσφορά για απεριόριστη κατανάλωση (επιλογές από φαγητό και αλκοόλ) με 17€ ανά ενήλικα και 8€ ανά παιδί. Οι γεύσεις είναι τίμιες (καλαμαράκια, πατάτες, τυροκαυτερή, μυδοπίλαφο, γαρίδες κ.α.), και η αντιστοιχία ποιότητας/τιμής νορμάλ.

Ρακί Μεζέ
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα, τηλ: 21 0942 9027



Οικονομική μεζεκλίδικη ψαροφαγία για παρέες προσφέρει το μέλος του Ομίλου Καστελόριζο στην Καλλιθέα, το οποίο σερβίρει νοστιμότατους μεζέδες σε μοντέρνο περιβάλλον. Το ονομαστό «μενού της παρέας» εδώ περιλαμβάνει ποικιλία διαφορετικών γεύσεων από τον κατάλογο σε απεριόριστη ποσότητα σαλάτα Καστελόριζο, μελιτζάνα καπνιστή, γόπα ψητή, μύδια αχνιστά, λιγκουίνι με καβούρι, και πορτοκαλόπιτα, συνοδεία ρακής ή κρασιού. Το κόστος του στα 20€ ανά άτομο.

Ψητός Μπακαλιάρος
Μαραγκού 4, Γλυφάδα και Εθ. Αντιστάσεως 9, Χαλάνδρι



Με καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι, ο Ψητός Μπακαλιάρος σερβίρει ποιοτικά ψαρικά με φιξ μενού στα 16€ το άτομο και απεριόριστη κατανάλωση (και 10€ για τα παιδιά), γιατί κανείς ποτέ δεν αρκέστηκε σε μια μερίδα καλαμαράκια. Ο κατάλογος περιλαμβάνει από πάσης φύσεως αλοιφές (τζατζίκι, πατζαροσαλάτα, σκορδαλιά κ.α.) μέχρι σουβλάκι μπακαλιάρου, καλαμαράκια, ψητή γλώσσα, γαριδάκι, μυδοπίλαφο, μύδια αχνιστά και ψαρόσουπα, αλλά και κρασί, ούζο και τσίπουρο, τα οποία επίσης προσφέρονται απεριόριστα.

Τα πιατάκια
Δαβάκη 5, Αιγάλεω, τηλ: 21 0598 5857



Τα πιατάκια γεμίζουν και αδειάζουν και ξαναγεμίζουν και ξανά πάλι σε αυτό το συμπαθέστατο κρεατοφαγείο στο Αιγάλεω. Εδώ θα βρεις μια ωραιότατη προσφορά στα 15€ ανά άτομο, με την οποία μπορείς να φας όσο θες από πιατάκια (και πιατάρες) όπως τυροκαυτερή, τζατζίκι, σαγανάκι, ντοματοκεφτέδες, χωριάτικη σαλάτα, ψητό λουκάνικο, μπριζολάκια, μπιφτεκάκια, κοτόπουλο, μπεκρή μεζέ, σπετζοφάι, αλλά και ζυμαρικά όπως πένες χωριάτικες και καρμπονάρα. Τι άλλο να ζητήσεις πια; Α ναι, και απεριόριστο ούζο, τσίπουρο, αναψυκτικά, κρασιά και μπύρα Βεργίνα.

New Great Wall
Βασιλίσσης Αμαλίας 1, Μαρούσι, τηλ: 21 0802 3845



Κλείνουμε με κινέζικο γιατί έτσι. Σταθερή αξία για χρόνια στο Μαρούσι, μια ανάσα από τον Ηλεκτρικό, το Σινικό Τοίχος γεμίζει τον μπουφέ του κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 19:40 ως τα μεσάνυχτα και Κυριακή 13:00-17:00 με sushi, νουντλς σε διάφορες βερσιόν, πάπια Πεκίνου, σπρινγκ ρολς, μοσχάρι σετσουάν και πολλές ακόμα καλομαγειρεμένες νοστιμιές για ένα γευστικό ταξίδι στην Άπω Ανατολή. Το κόστος ανέρχεται στα 16€ ανά άτομο και στα 10€ για παιδιά κάτω των 10€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v