Τα καλύτερα αφροδισιακά φαγητά

Θέλετε η λίμπιντό σας να φτάσει στα ύψη; Τότε ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αγαπάτε τα παρακάτω τρόφιμα!
Τα καλύτερα αφροδισιακά φαγητά
Σοκολάτα. Στρείδια. Μέλι με καρύδια. Οι πιο ξακουστές τροφές που φημίζονται για την επίδραση που έχουν στις ερωτικές μας διαθέσεις. Ποια είναι η αλήθεια, λοιπόν; Ποιες τροφές μπορούν όντως να μας βοηθήσουν στο κρεβάτι;

Και, το πιο σημαντικό, ποιες από αυτές αξίζει πραγματικά να φάμε; Επειδή ορισμένες δεν είναι και ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί στην αγορά.

Ρόδι
Το ρόδι είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, τα οποία με την σειρά τους βοηθούν με την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό σημαίνει πως τα γεννητικά μας όργανα δέχονται περισσότερο αίμα και γίνονται ακόμα πιο ευαίσθητα στον ερεθισμό. Η γεύση του ροδιού είναι τέλεια, ο χυμός είναι δροσιστικός—θα λέγαμε πως το ρόδι είναι από τις καλύτερες αφροδισιακές τροφές.

Κόκκινο κρασί
Επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος είναι το κόκκινο κρασί. Και λατρεύουμε το κόκκινο κρασί, οπότε δεν πρόκειται να πούμε όχι. Αρκεί να ξέρουμε να σταματάμε. Δεν είναι σέξι να λιποθυμήσεις στον καναπέ προτού καλά-καλά ξεκινήσουν τα προκαταρκτικά.

Σοκολάτα
Το κακάο περιέχει φαινυλεθυλαμίνη, μια ουσία που μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Και αυτός είναι ο επιστημονικός λόγος που η σοκολάτα θεωρείται αφροδισιακό. Εμείς θα προσθέταμε ότι μας αρκεί να ακούσουμε την λέξη σοκολάτα για να μας ανοίξει η όρεξη—από κάθε άποψη.

Μπανάνα
Το κάλιο, που το βρίσκουμε σε μεγάλη ποσότητα στις μπανάνες, είναι πολύ καλό για την μυϊκή δύναμη. Και αυτό σημαίνει πως βοηθάει όλους τους μύες, ακόμα κι εκείνους που έχουμε εκεί κάτω. Επίσης, να προτείνουμε την εξίσου πρακτική χρήση του να τρως μια μπανάνα διατηρώντας οπτική επαφή. Υγιεινό και πρόστυχο.

Καφές
Η καφεΐνη είναι διεγερτική, αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Άλλος ένας λόγος να οργανώνουμε περισσότερα ραντεβού το απόγευμα. Επειδή ο καφές είναι αφροδισιακός, όχι επειδή θα δεχτούμε οποιαδήποτε αφορμή μας κάνει να πιούμε περισσότερο.

Αβοκάντο
Τέλειο για την σαλάτα, τέλειο και για το κρεβάτι. Το αβοκάντο μας προσφέρει μια γερή δόση βιταμίνης Ε, η οποία βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης και οιστρογόνων. Επιπλέον, το αβοκάντο θεωρούνταν για αιώνες ολόκληρους πως συμβόλιζε την γονιμότητα, λόγω του σχήματός του.

Στρείδια
Ναι, είναι αλήθεια. Τα στρείδια – ίσως το πιο γνωστό αφροδισιακό – περιέχουν ψευδάργυρο, ο οποίος ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης και την λίμπιντο. Και υποθέτουμε πως το να ρουφάς ένα στρείδι είναι σέξι για κάποιους, ειδικά αν έχεις ταλέντο στο να ρουφάς στρείδια. Από την άλλη, είναι θαλασσινά και μυρίζουν περίεργα, οπότε όλα έχουν να κάνουν με το τι θυσίες είναι ο καθένας διατεθειμένος να κάνει για καλύτερο σεξ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v