ΕΥΕΞΙΑΥΓΕΙΑ

Online επιστημονικό τεστ υπολογίζει… πότε θα πεθάνεις

Βρετανοί επιστήμονες ετοίμασαν διαδικτυακό τεστ που υπολογίζει τις πιθανότητες να… πεθάνουμε μέσα στην επόμενη πενταετία. Τολμάτε να το κάνετε;

Online επιστημονικό τεστ υπολογίζει… πότε θα πεθάνεις

Την πιθανότητα να πεθάνετε μέσα στην επόμενη πενταετία υποστηρίζει πως μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια ένα online τεστ που δημιούργησαν βρετανοί ερευνητές.

Το Ubble, με βάση τις απαντήσεις των χρηστών σε απλές ερωτήσεις για τα χαρακτηριστικά (φύλο, υγεία κλπ), την υγεία και τον τρόπο ζωής τους, ενημερώνει τι ποσοστό πιθανότητας θανάτου έχει ο καθένας. Παράλληλα η ιστοσελίδα παρουσιάζει και ένα interactive γράφημα βασισμένο σε 655 μετρήσεις παραγόντων, εξερευνώντας πολλές διαφορετικές αιτίες θανάτου - πρόκειται για τη μεγαλύτερη μελέτη του είδους στη Βρετανία.

Σημειώστε ότι το τεστ αφορά ανθρώπους ηλικίας 40 έως 70 ετών, ενώ με βάση τις απαντήσεις τους, το κουίζ «μαρτυρά» στους συμμετέχοντες την «πραγματική Ubble» ηλικία της υγείας τους. Στα αποτελέσματα του τεστ, θα βρείτε επίσης την πιθανότητα θανάτου σας εντός πενταετίας – π.χ. αν είναι 2% και είστε 41 ετών, αυτό σημαίνει ότι από 100 άνδρες της ίδιας ηλικίας, οι 98 εξ αυτών κατά μέσο όρο θα επιζήσουν και δύο θα πεθάνουν στα επόμενα πέντε έτη.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο υψηλός κίνδυνος θανάτου για μία πενταετία μπορεί να μειωθεί με περισσότερη σωματική άσκηση, διακοπή του καπνίσματος και υγιεινή διατροφή, όπως δήλωσαν οι δημιουργοί του Ubble. Αν η «πραγματική, Ubble ηλικία» σας είναι μεγαλύτερη από της ταυτότητάς σας, τότε θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας για να βελτιώσετε την υγεία σας.

Κάντε το τεστ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v