Μπείτε στο ‘Βήμα του ασθενή’!

Το Iatronet εγκαινιάζει το forum ‘To Βήμα του Ασθενή’, που σκοπεύει να αποτελέσει τη δική σας φωνή στην Υγεία και την περίθαλψη.
Μπείτε στο ‘Βήμα του ασθενή’!
Από σήμερα, 17η Φεβρουαρίου, εγκαινιάζεται η νέα υπηρεσία του iatronet.gr, ‘To ‘Βήμα του Ασθενή’. H δική σας φωνή όσον αφορά την υγεία και την περίθαλψη, βρίσκει το δικό της βήμα στο ελληνικό διαδίκτυο και το Iatronet.gr.

To ‘Βήμα του Ασθενή’ αποτελεί το νέο διαδικτυακό τόπο συνάντησης ασθενών και όλων όσων έχουν σχέση με το χώρο της υγείας, με σκοπό να γίνει τόπος συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Οι αλλαγές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, η πρόσβαση των ασθενών σε θεραπείες, οι κοινωνικές παροχές, τα δικαιώματα των ασθενών είναι μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα συζήτησης και έντονης διαμάχης στη χώρα μας. ‘Το Βήμα του Ασθενή’ φιλοδοξεί να γίνει η δική σας φωνή στην Υγεία, ο πιο πιστός καθημερινός χώρος ενημέρωσης και διαλόγου.

Στήριγμα στην προσπάθεια ενημέρωσης αποτελούν όλοι οι συνεργάτες του iatronet.gr, δημοσιογράφοι, γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας, που καλύπτουν με εγκυρότητα και σοβαρότητα κάθε τομέα του χώρου. Η συμμετοχή στο forum μπορεί να είναι πραγματικά πολύτιμη στους ανθρώπους εκείνους που αναζητούν πληροφορίες σε θέματα προσωπικής και κοινωνικής υγείας και θέλουν να θέσουν τους δικούς τους προβληματισμούς.

‘Το Βήμα του Ασθενή’ επιδιώκει να γίνει ο κοινός διαδικτυακός τόπος ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων σε θέματα που αφορούν την πρωτοβάθμια και τη νοσοκομειακή περίθαλψη, την πρόσβαση στις φαρμακευτικές αγωγές, την ενημέρωση για εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι ασθενών και αντίστοιχοι φορείς, καθώς και την αναζήτηση εθελοντών και υλικού για την κάλυψη αναγκών.

Το ‘Βήμα του Ασθενή’ βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.iatronet.gr/vima-astheni. Κάντε το δικό σας βήμα για καλύτερη υγεία, για μια καλύτερη ζωή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v